برابری فرصت‌های فعالیت برای زنان و مردان از دستاوردهای انقلاب اسلامی است

  • کد خبر: ۴۱۰۸۱۶
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۸
برابری فرصت‌های فعالیت برای زنان و مردان از دستاوردهای انقلاب اسلامی است
همسر شهید آیت الله رئیسی یکی از مهم‌ترین دستاورد‌های انقلاب اسلامی را برابری فرصت‌های فعالیت برای زنان و مردان دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، در آستانه میلاد باسعادت عالم آل محمد (ع) و فرارسیدن دومین سالگرد شهادت رئیس‌جمهور شهید، آیت‌ا... سید ابراهیم رئیسی، روز گذشته همایش بزرگ «رستاخیز زنان» در مشهد برگزار شد. همایشی که در آن، به نقش و تأثیرگذاری زنان در انقلاب اسلامی ایران و به‌ویژه در جنگ تحمیلی سوم پرداخته شد.

برابری فرصت‌های فعالیت برای زنان و مردان در کشور

جمیله علم الهدی در این همایش در سخنان خود، به حضور و نقش زنان در جمهوری اسلامی ایران پرداخت.

علم‌الهدی با اشاره به برخی دستاورد‌های جمهوری اسلامی ایران، یکی از مهم‌ترین دستاورد‌ها را برابری فرصت‌های فعالیت برای زنان و مردان دانست و گفت: اقدامات گسترده‌ای در بخش قوانین، اجرا، دولت‌ها، مجلس، دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه صورت گرفته است. به‌گونه‌ای‌که امروز با افتخار می‌گوییم موضوع برابری‌جنسیتی را به نحو احسن پیش برده‌ایم. اگرچه ممکن است برخی به قوانین خاص انتقاد داشته باشند، اما واقعیت میدانی ایران با برخی تصاویر ذهنی متفاوت است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، به شرایط حال حاضر کشور اشاره کرد و گفت: در شرایطی هستیم که می‌بایست تصمیم‌های سرنوشت‌ساز برای کشورمان بگیریم. در این شرایط بیش از هر چیز، به حمایت و پشتیبانی مردم نیاز داریم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به ضرورت توجه به رویکرد تمدنی که مورد توجه امام امت و بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران، رهبر شهید انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده است، گفت: در این رویکرد تمدنی، عدالت به معنای اعتدال است. عدالت، مفهومی است که ما به خاطر آن انقلاب کردیم و حکومت تشکیل دادیم و به دنبال شکل‌گیری حکومت جهانی هستیم و منتظر آن هستیم که با ظهور امام عصر (عج) عدالت در جامعه تحقق پیدا کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.