رشد صبحگاهی بورس در تهاجم عرضه‌ها (۱۲ خرداد ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۱۹۰۶۱
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۶
رشد صبحگاهی بورس در تهاجم عرضه‌ها (۱۲ خرداد ۱۴۰۵)
بورس تهران در دقایق اولیه بازگشایی با وجود رشد عرضه‌ها نسبت به روز‌های گذشته، ۳۰ هزار واحد تا این لحظه رشد را ثبت کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، شاخص اصلی تالار شیشه‌ای در ۱۰ دقیقه ابتدایی وقت معاملات امروز با رشد ۰.۷۱ درصدی به ارتفاع ۴ میلیون و ۳۳۰ هزار واحد رسیده است.

در روز گذشته، بازار سهام با حدود ۹۵ درصد سبزپوشی سهام کار خود را آغاز کرد، اما به مرور عرضه‌ها در بازار نمایان شدند.

امروز نیز از ابتدای بازگشایی بازار عرضه‌ها در حال افزایش است و تا این لحظه ۴۲ درصد سهم‌ها در محدوده منفی و ۵۸ درصد در محدوده مثبت قرار دارند.

با این حال ارزش بیش از ۲.۱ هزار میلیارد تومانی سفارش‌های خرید در برابر ۱۴۱ میلیارد تومانی صف‌های فروش، حاکی از قدرت برتر تقاضا در برابر عرضه هاست.

امروز نیز همچون دیروز حقیقی‌ها نسبت به حقوقی ها، بیشتر سهام خود را برای فروش قرار داده‌اند که ۷۷ درصد فروشنده‌ها را شامل می‌شوند.

رشد صبحگاهی بورس در تهاجم عرضه‌ها (۱۲ خرداد ۱۴۰۵)

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.