درباره کوچه‌ای قدیمی در محله توحید مشهد | پاچناری که گلشن شد اطلاعیه تعطیلی ۵ بوستان مشهد به دلیل شرایط ناپایدار جوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) مطالبه ساکنان محله سجادیه مشهد برای بازگشت مشوق‌های بافت فرسوده ثبت ۱۰ رویداد گردشگری مشهد مقدس در تقویم ملی عضو شورای اسلامی شهر مشهد: خیلی مهم بود که اتصال مترو به حرم مطهر رضوی در دوره ششم شورا انجام شود رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد: تحولات زیادی در دوره اخیر شورا در حوزه بانوان رخ داده است | به دنبال نگاه زنانه و مادرانه به شهر بودیم دبیرکل انجمن کلان‌شهر‌های جهان: مشهد به‌زودی از یک شهر مشهور، به بازیگر بین‌المللی تبدیل خواهد شد نگاه سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد به عملکرد شورای ششم | این دوره، فعال‌ترین شورای شهر مشهد است مرور کارنامه شورای ششم از زبان رئیس کمیسیون خدمات شهری، بهداشت، سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد | این شورا دستاورد‌های بزرگی داشته است پیشنهاد شهردار مشهد مقدس به دبیرکل انجمن کلانشهر‌های جهان برای تشکیل کمیته خلاقیت و نوآوری در متروپلیس + فیلم هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) فرصت‌ها و چالش‌های مدیریت شهر مشهد از نگاه رئیس شورای اسلامی شهر مشهد | فراوانی طرح‌های دوفوریتی، چالش بزرگ شورای ششم بود ناصحی: مهم‌ترین وظیفه شورای شهر، انتخاب شهردار و نظارت بر عملکرد شهرداری است پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس در پی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی اعلام آمادگی شهرداری مشهد برای کمک به هموطنان حادثه‌دیده در انفجار اسکله شهید رجایی رفع اختلال ۱۰دقیقه‌ای در سرویس‌دهی خط یک مترو مشهد رئیس شورای شهر مشهد: هزینه ساخت هر کیلومتر قطارشهری معادل با چهار پل چهارسطحی است | روند خدمت به مردم را متوقف نمی‌کنیم + فیلم موزه زنده میدان عدالت مشهد لیست کامل بوستان‌های بانوان دارای اتاق مادروکودک مشهد + جزئیات مشهد، قطب دیپلماسی شهری در میان کلانشهرهای ایران
سرخط خبرها

قلعه کهنه گلشهر مشهد نونوار می‌شود | اعطای پروانه رایگان و وام‌های کم‌بهره به شهروندان

  • کد خبر: ۴۲۲۶۱
  • ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۱
قلعه کهنه گلشهر مشهد نونوار می‌شود | اعطای پروانه رایگان و وام‌های کم‌بهره به شهروندان
یکی از مطالبات مهم و اساسی ساکنان محله گلشهر مشهد، داستان معبر قلعه‌کهنه است که در سال‌های اخیر و با توسعه شهر مشهد، مشکلات زیادی را برای شهروندان این منطقه به‌وجود آورده است. تصویب تعریض خیابان اصلی قلعه‌کهنه گلشهر تقریبا به ۹ سال پیش برمی‌گردد و با این وجود این مهم هنوز اتفاق نیفتاده است.
بنیامین یوسف زاده | شهرآرانیوز؛ توسعه متوازن شهری و نزدیک‌شدن حاشیه و متن شهر مشهد، همواره به‌عنوان یکی از مطالبات مردمی و همچنین موارد مورد پیگیری مدیران شهری بوده و البته در این مسیر اتفاقات خوبی نیز رقم خورده است. همشهریان گلشهری ما نیز در راستای محقق‌شدن این اتفاق همیشه مطالبه‌گری‌هایی را از مدیران شهری داشته‌اند و به‌همین واسطه طرح‌های متنوعی نیز در این محدوده تاکنون اجرایی شده است.
 
یکی از مطالبات مهم و اساسی ساکنان محله گلشهر، داستان معبر قلعه‌کهنه است که در سال‌های اخیر و با توسعه شهر مشهد، مشکلات زیادی را برای شهروندان این منطقه به‌وجود آورده است. تصویب تعریض خیابان اصلی قلعه‌کهنه گلشهر تقریبا به ۹ سال پیش برمی‌گردد و با این وجود این مهم هنوز اتفاق نیفتاده و همین موضوع باعث شد تا غلامحسین صاحبی، عضو شورای اسلامی شهر مشهد میهمان گلشهری‌ها شود و راهکار‌های لازم برای این اقدام را بررسی کند.

صاحبی درباره جلسه‌ای که شامگاه گذشته با اهالی محله گلشهر داشت، به شهرآرا گفت: مشکلات کالبدی در زمره مهم‌ترین و اساسی‌ترین مشکلات حاشیه شهر است که باید برای رفع آن‌ها تلاش زیادی شود.
وی با بیان اینکه اصلاح کالبدی در حاشیه شهر یکی از اولویت‌های مهم شورا و شهرداری مشهد بوده است، ادامه داد: در اواخر دوره چهارم شورای شهر، اهالی قلعه‌کهنه گلشهر درخواستی برای بازگشایی محور شهیدشفیعی داشتند که متأسفانه در دوره قبل فرصت نشد به سرانجام برسد.

این عضو شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه در ۳ سال اخیر نیز کاری در این زمینه انجام نشده است، اظهار کرد: با ورود من به شورای شهر، اهالی دوباره خواستند که فرایند بازگشایی که در دوره قبل آغاز شده بود، اجرا شود و به‌همین خاطر دیشب در جلسه‌ای میهمان اهالی این منطقه بودیم و با حضور رئیس سازمان بازآفرینی شهری شهرداری مشهد و معتمدان محلی سازوکار‌های بازگشایی محور و اصلاح کالبدی آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به استقبال اهالی محله گلشهر از طرح شهرداری برای بررسی اقدامات لازم گفت: شناسایی اولیه اراضی و خانه‌ها در دوره قبل انجام شده است و قرار شد ظرف یک ماه آینده دفتر تسهیلگری محله با بررسی شرایط موجود، تخریب‌ها و عقب‌نشینی‌های مورد نیاز را گزارش دهند و سپس وارد فاز اجرایی شویم.
صاحبی با بیان اینکه هنوز رقم دقیقی از اعتبار مورد نیاز برای این طرح مشخص نشده است، اظهارکرد: بعد از بررسی‌های لازم، امتیازاتی که هم در دوره چهارم و هم در دوره پنجم اعم از اعطای پروانه‌های رایگان و وام‌های کم‌بهره یا تهاتر و تملک نقدی مشخص شده است، برای اصلاح کالبدی معبر اختصاص خواهد یافت.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->