آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اثربخشی پروژه‌ها با مشارکت مردم افزایش پیدا می‌کند

  • کد خبر: ۴۲۷۹۰
  • ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۵
اثربخشی پروژه‌ها با مشارکت مردم افزایش پیدا می‌کند
نایب رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی و کم‌برخوردار شورای شهر مشهد گفت: اثربخشی پروژه‌ها با مشارکت مردم افزایش پیدا می‌کند؛ زمانی که مردم حس کنند در مراحلی، چون پیشنهاد، اجرا، ساماندهی و سرانجام رساندن پروژه‌ها نقش دارند، امید و اعتمادشان هم بیشتر می‎شود.
به گزارش شهرآرانیوز، شهناز رمارم، صبح امروز در نشست مردمی با ساکنان شهرک شهید باهنر که در حسینیه جوانان قمر بنی هاشم (ع) برگزار شد، اظهارکرد: موفقیت هر پروژه و سازمان رابطه مستقیمی با مشارکت و پای کار بودن مردم دارد؛ شهرداری هم اگر مشارکت مردمی و همبستگی اجتماعی را همراه پروژه‌های خود نداشته باشد، اقدامات ابتر می‌ماند و اثر مثبت خود را از دست می‌دهد.

وی در ادامه با بیان اینکه یکی از برکات این نشست‌های مردمی این است که مردم و ساکنان شهرک شهید باهنر پای کار پروژه‌های شهرداری بیایند و حداکثر همکاری را برای اجرایی شدن پروژه‌ها انجام دهند، گفت: بازسازی و بهسازی بافت‌های فرسوده در گرو جلب مشارکت اجتماعی است؛ شهرک شهید باهنر هم یکی از همین محلات بوده پس مردم باید مشارکت داشته باشند.

عضو هیات رئیسه شورای شهر مشهد خاطرنشان کرد: یکی از اهداف ضمنی این جلسات، آگاهی‌بخشی و تقسیم کار و پیگیری مطالبات مردمی از راه‌های مشخص است؛ این راه مشخص به معنی هدفمند کردن مطالبات مردم و پیگیری آن‌ها به شکل سازماندهی شده برای به نتیجه رسیدن است.

رمارم با بیان اینکه این نشست‌ها سبب می‌شود تا مردم احساس کنند که دغدغه‌های آن‌ها شنیده می‌شود و پاسخ مناسب دریافت می‌کنند، افزود: اثربخشی پروژه‌ها با مشارکت مردم افزایش پیدا می‌کند؛ زمانی که مردم حس کنند در مراحلی، چون پیشنهاد، اجرا، ساماندهی و سرانجام رساندن پروژه‌ها نقش دارند، امید و اعتمادشان هم بیشتر می‎شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->