سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: امسال ۸۲ هزار نفر در آموزش‌و‌پرورش استخدام می‌شوند خدمات اورژانس اجتماعی به صورت رایگان ارائه می‌شود آیا مراجعان به روانپزشک، «بیمار روانی» و «دیوانه» هستند؟ انجام سالانه ۵۰۰ هزار سقط جنین در کشور آمار معلمان زندانی به دلیل بدهی مالی | کدام استان‌ها بیشترین زندانی دبیر را دارند؟ تأکید سرکنسول جمهوری ترکیه بر افزایش تعداد پرواز‌ها بین مشهد و این کشور حمایت آموزش و پرورش از دانش‌آموزان حادثه دیده بندرعباس مهلت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور امشب به پایان می‌رسد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا روز‌های پایانی هفته جاری جزئیات سهمیه کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد مسئله مهم بغل‌کردن تا صدسالگی آخرین مهلت اعلام وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی تعیین شد معضل کمبود روانشناس در شهرستان‌ها جدی است زائران حج ۵۰۰ یورو ارز زائری دریافت می‌کنند | زائران زمینی عتبات هم به زودی ارز زیارتی دریافت می‌کنند استاندارد مهدکودک‌ها، یک مربی به‌ازای هر کودک است پلمب یک داروخانه در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار تعداد داوطلبان رشته‌های آزمایشی اعلام شد | حضور پررنگ زنان در صف کنکور پزشکی دخترت را در آغوش بگیر | درباره رابطه مطلوب والدین با دختران نوجوان مهلت دریافت کارت کنکور فردا (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) پایان می‌یابد هشدار: عفونت گوش میانی کودکان را جدی بگیرید بلیت پرواز تهران-مشهد ۹.۴میلیون تومان شد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حق بیمه باید برای همه کارگران و بر اساس مزد و مزایای آنان پرداخت شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری سارقانی که خانه مال‌باختگان را جارو می‌زدند! شناسایی ۱۶ مورد ابتلا به تب دنگی در سال ۱۴۰۴ فاکتور و تسویه شیرخشک باید جدا از دارو باشد نوار شمالی کشور خنک می‌شود (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهمیت نقش «آموزش» در مدیریت بیماری دیابت چه افرادی بیش از دیگران در خطر سکته مغزی هستند؟
سرخط خبرها

واکسن آنفلوآنزا برای چه کسانی رایگان است؟

  • کد خبر: ۴۴۱۱۶
  • ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۳
واکسن آنفلوآنزا برای چه کسانی رایگان است؟
رییس اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت وضعیت بروز کرونا در سالمندان و میانسالان را تشریح کرد و از ارایه رایگان واکسن آنفلوآنزا برای مراکز نگهداری از سالمندان و معلولان خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، رییس اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت وضعیت بروز کرونا در سالمندان و میانسالان را تشریح کرد و از ارایه رایگان واکسن آنفلوآنزا برای مراکز نگهداری از سالمندان و معلولان خبر داد.

 دکتر محسن شتی در نشست خبری که به مناسبت روز جهانی آلزایمر به صورت ویدیوکنفرانسی و در استودیو سلامت وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: با توجه به نزدیکی به هفته سالمند امیدوار هستیم بتوانیم خدمات درستی به افراد ارائه دهیم.

وی درباره ابتلای افراد دچار آلزایمر به کووید۱۹، اظهار کرد: مطالعاتی صورت گرفته است که نشان می‌دهد با توجه به اینکه افراد دچار آلزایمر و دمانس مشکلات شناختی دارند و شاید درک درستی از شرایط محیطی و خودشان نداشته باشند، بیماری کرونا نیز در آن‌ها دیرتر تشخیص داده می‌شود. این تشخیص دیرهنگام سبب می‌شود افراد طیف مبتلا به آلزایمر که به کووید ۱۹ دچار می‌شوند حالت خطرناک‌تری را تجربه کنند.

وی افزود: از آنجایی که مبتلایان آلزایمر احتمالا بیماری‌های زمینه‌ای دیگر نیز دارند، خانواده و مراقبین باید بیش از قبل از آن‌ها مراقبت کنند. بیماری دمانس عمدتا در گروه‌های سالمندی دیده می‌شود، اما زمینه آن پیش از سن سالمندی چیده می‌شود. نوع سبک زندگی در عدم بروز اختلال دمانس بسیار موثر است، زیرا ۲ تا ۱۰ درصد از اختلالات دمانس پیش از سن ۶۵ سال رخ می‌دهد که با مراقبت‌ها و تغییر نوع زندگی می‌توان آن را به تعویق انداخت.

وی در پاسخ به سوال ایسنا، درباره شرایط ابتلا به دمانس در میانسالان و نحوه نگهداری از سالمندان ساکن در مراکز مراقبتی در بحران کرونا، تصریح کرد: مانند سایر نقاط دنیا ابتلا به کرونا در میان سالمندان و میانسالان در ایران هم بیشتر بوده است، سالمندان به دلیل سن بالا و بیماری‌های زمینه‌ای در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به کووید۱۹ هستند. البته سالمندان گروهی بودند که بهتر از بقیه نکات بهداشتی را رعایت کردند، حتی تا بیش از ۶۰ درصد سالمندان در چند ماه اول شیوع کرونا از خانه خارج نشدند.

شتی ادامه داد: طی چندماه گذشته ۳ مرحله غربالگری کرونای تلفنی برای حدود ۷ میلیون سالمند صورت گرفته است. برای مراکز نگهداری سالمندان از ابتدای شیوع کرونا با هماهنگی بهزیستی و وزا ت بهداشت دستورالعمل‌های لازم نوشته شد و توسط همکاران ما اجرایی شدند. با توجه به اینکه در این زمینه زیرساخت‌هایمان شاید از سایر کشور‌ها کمتر باشد، اما در این ایام شاهد مرگ و میر بالای سالمندان در مراکز نگهداری نبودیم و وضع بهتری داشتیم. در بسیاری از کشور‌ها مراکز مراقبتی را خالی کردند، اما در ایران مراکز ما دایر بود. در حل حاضر آمار روزانه ابتلا و مرگ و میر ناشی از کرونا در سالمندان در سامانه‌های ما و سازمان بهزیستی قید می‌شود و در صورتی که در جایی آمار افزایشی باشد فورا رسیدگی‌های لازم انجام خواهد شد.

وی افزود: درمورد واکسن آنفلوآنزا نیز بر اساس اعلام کمیته کشوری آنفلوآنزا قرار است در تمامی مراکز نگهداری چه سالمندان و چه معلولین و... واکسن به شکل رایگان هم به کارکنان و هم به ساکنین مرکز تزریق شود.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->