احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در کاشمر آغاز شد جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳
سرخط خبرها

چراغ سبز ستاد تنظیم بازار به گرانی دوباره لبنیات و مرغ

  • کد خبر: ۴۴۱۸۴
  • ۰۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۱
چراغ سبز ستاد تنظیم بازار به گرانی دوباره لبنیات و مرغ
طبق مصوبه ستاد تنظیم بازار، قیمت هرکیلوگرم دانه روغنی سویا و کنجاله سویا به ترتیب ۲۳۵ و ۲۵۰ تومان افزایش داشته است. این دو کالا که جزو نهاده‌های دام و طیور هستند، با ارز دولتی وارد کشور می‌شوند و افزایش قیمت آن‌ها تاثیر مستقیم بر افزایش نرخ تخم‌مرغ، گوشت مرغ و محصولات لبنی خواهد گذاشت.
ملیحه فلاح | شهرآرانیوز؛ طبق مصوبه ستاد تنظیم بازار، قیمت هرکیلوگرم دانه روغنی سویا و کنجاله سویا به ترتیب ۲۳۵ و ۲۵۰ تومان افزایش داشته است. این دو کالا که جزو نهاده‌های دام و طیور هستند، با ارز دولتی وارد کشور می‌شوند و افزایش قیمت آن‌ها تاثیر مستقیم بر افزایش نرخ تخم‌مرغ، گوشت مرغ و محصولات لبنی خواهد گذاشت. آن‌طور که در متن مصوبه توضیح داده شده است، قیمت جهانی دانه‌های روغنی افزایش یافته که باتوجه‌به وارداتی بودن این کالاها، نرخ آن‌ها در داخل نیز دستخوش تغییر شده است.
 
با توجه به این افزایش قیمت، حالا ستاد تنظیم بازار چراغ سبزی به افزایش قیمت محصولات دام و طیور نشان داده و در یکی از بند‌های این مصوبه خطاب به وزارت جهادکشاورزی و سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان تاکید کرده است که باتوجه‌به تاثیرِ تغییر نرخ کنجاله سویا بر قیمت گوشت مرغ، تخم‌مرغ، شیر خام و... بلافاصله قیمت محصولات را پیشنهاد و محاسبه کنند تا در ادامه در این‌باره تصمیم‌گیری و قیمت‌های جدید ابلاغ شود.

سعادت علی‌نیا، مدیرکل پشتیبانی امور دام خراسان رضوی، نیز در گفتگو با شهرآرا، با تایید این موضوع گفت: قیمت کنجاله سویا با احتساب باربری برای استان ۲۷۰۰ تومان بود که اکنون به ۲۹۵۰ تومان رسیده و طبق همان مصوبه، این افزایش قیمت بر روی گوشت مرغ، تخم‌مرغ و لبنیات نیز تاثیر خواهد گذاشت، اما هنوز قیمت‌های جدید در این باره ابلاغ نشده است.

حالا اینکه چرا نهاده‌های دام و طیور یعنی دانه روغنی سویا، کنجاله سویا، دانه روغنی کلزا و کنجاله کلزا با ارز دولتی وارد می‌شود، اما به‌جای بازارگاه که سایت رسمی زیرنظر جهادکشاورزی برای خرید این کالا‌ها با نرخ دولتی توسط دام‌داران و مرغ‌داران است، سر از بازار آزاد یا بهتر است بگوییم بازار سیاه درمی‌آورد، موضوع دیگری است که پیش از این نیز شهرآرا در گزارش‌های متعددی ازجمله گزارش «مشکلات دامداران، روی میز وزیر» به آن پرداخته بود، اما با توجه به کشوری بودن این موضوع، مسئولان استان در این باره اظهار بی‌اطلاعی می‌کنند.
 
اکنون به اذعان مسئولان دولتی، شاید فقط ۳۰درصد از نهاده‌های وارداتی با قیمت دولتی وارد بازار می‌شود و ۷۰درصد به‌صورت آزاد فروخته می‌شود. در بند‌های دیگر مصوبه ستاد تنظیم بازار آمده است که با توجه به شکایات رسیده ازسوی برخی تولیدکنندگان درباره دریافت نکردن نهاده‌های دام و طیور با ارز ۴۲۰۰ تومان و تهیه این اقلام از بازار آزاد، مقرر شد که اتاق بازرگانی، صنایع معادن‌وکشاورزی ایران و اتاق تعاون ایران ظرف یک هفته، فهرست این دسته از تولیدکنندگان را به جهادکشاورزی، وزارت اطلاعات و سازمان بازرسی کل کشور ارائه کنند تا اقدام قانونی صورت بگیرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->