سامانه یکپارچه وصول حق بیمه و مالیات ایجاد می‌شود پیش‌بینی قیمت دلار (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) عدالت به سبک وزارت نیرو پیش بینی بورس (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بورس در کُما می‌ماند؟ کاهش تعرفه گمرکی واردات کالاهای اساسی، دارو و شیرخشک به یک درصد پیش‌بینی نرخ دلار تا دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا بیت‌کوین امسال از طلا سبقت می‌گیرد؟ سقف قیمت فروش مرغ اعلام شد طلای جهانی آماده آغاز روند صعودی است؟ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت گازوئیل سه‌نرخی می‌شود تحرکات کم‌حجم در بورس ادامه یافت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: «پدیده» تنها یک طرح عمرانی نیست؛ بلکه سرمایه جمع بزرگی از مردم و خانواده‌ها در آن نهفته است روزانه بیش از ۶۵۰ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید می‌شود افت شدید قیمت طلا و سکه در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز گوشت گوسفندی، گوساله و مرغ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت خورشتی در مشهد چقدر قیمت دارد؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | سقوط دلار و طلا به کانال پایین‌تر قیمت جدید تخم‌مرغ برای سال ۱۴۰۴ اعلام شد واریز ۱۰ میلیارد دلار درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز به صندوق توسعه ملی بررسی فایل‌های اجاره ملک با رهن ۳۰۰ میلیون تومان در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکسیناسیون هاری امسال نیز بدون محدودیت در خراسان رضوی انجام می‌شود ۸۷ تن برنج و روغن خوراکی احتکارشده در مشهد کشف شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵۰درصد ظرفیت شهرک‌های صنعتی به علت قطع برق تعطیل شده است بررسی وضعیت تسهیلات دهی بانک‌های خراسان رضوی | نسبت مصارف به منابع بانکی افزایش می‌یابد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | هلو و زردآلو به بازار آمد مقایسه قیمت گوشت در ایران و سایر کشورهای دنیا | آیا گوشت در ایران واقعا از همه کشور‌های دنیا گران‌تر است؟ گران‌فروشی نان، در صدر شکایات مردم طرح تعویض کولر‌های گازی برای عبور از بحران کمبود برق از سوی دولت | عملی خواهد بود؟ پیش بینی قیمت دلار (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شاخص کل بورس امروز ۸ مهر ۹۹ | شاخص بورس به کانال یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد سقوط کرد

  • کد خبر: ۴۵۰۱۸
  • ۰۸ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۲
شاخص کل بورس امروز ۸ مهر ۹۹ | شاخص بورس به کانال یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد سقوط کرد
ریزش شاخص کل بورس امروز نیز ادامه پیدا کرد و شاخص عدد یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحدی را از دست داد، اما در حال رسیدن به چند حمایت معتبر است.

به گزارش شهرآرانیوز، شاخص کل بورس تهران در معاملات صبح امروز با بیش از ۳۲ هزار واحد افت به عدد یک میلیون و ۴۸۳ هزار واحدی رسید.

 

شاخص کل همم وزن نیز با ۳ هزار واحد ریزش به ۳۹۹ هزار واحد رسید و در حال حاضر صف‌های فروش در بازار به قوت خود باقی مانده‌اند.

 

این در حالی است که اعداد مهمی از یک میلیون و ۴۵۰ هزار واحد تا یک و نیم میلیون و جود دارد و احتمال دارد که این حمایت‌ها بازار را برگردانند.

 

اما در این میان باید به این نکته نیز اشاره کرد که بازار با ترسی قابل توجه همراه شده است و این عامل می‌تواند حمایت‌ها را بی‌اثر کند.

بازار این روز‌ها با تنش‌های بسیاری همراه است و خبری هم از حمایت حقوقی‌ها وجود ندارد و این گونه به نظر می‌رسد که تا زمانی که حقیقی‌ها خریدار نباشند، ریزش بازار ادامه خواهد داشت.

 

در این میان گفته می‌شود که بانک مرکزی برای جلوگیری از التهاب بازار ارز برنامه‌ای جدی دارد که در صورت محقق شدن می‌تواند بار دیگر رونق را به بازار بورس بازگرداند.

 

این مساله می‌تواند از آخرین امید‌های فعالان بازار باشد، چرا که اگر جلوی بازار ارز گرفته نشود، دیگر سرمایه‌ای جدید وارد بورس نخواهد شد.

 

این در حالی است که وضعیت کنونی بازار بی‌اعتمادی گسترده‌ای ایجاد کرده است و نمی‌توان مانند گذشته به آن نگاه کرد.

منبع: برنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->