اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۶ مهر ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۵۳۲۳۹
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۵
اهدای عضو در مشهد
یک هزار و نهصدمین مورد اهدای عضو از اهداکنندگان مرگ مغزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با اهدای اعضای زنده‌یاد منوچهر غلامی، ۵۲ ساله، رقم خورد؛ اهدایی ارزشمند که با پیوند کلیه‌ها و کبد و ارسال قرنیه‌ها و بخشی از پوست برای پیوند، فرصتی دوباره برای زندگی و بهبود کیفیت زندگی بیماران فراهم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر ابراهیم خالقی، مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اظهار کرد: زنده‌یاد منوچهر غلامی که از بیمارستان قائم (عج) به واحد پیوند اعضای منتصریه منتقل شده بود، تحت عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت. این مورد، یکصد و یکمین اهدای عضو در سال ۱۴۰۵ در دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.

وی افزود: کلیه‌های این اهداکننده مرگ مغزی، توسط تیم پیوند کلیه بیمارستان منتصریه به یک مرد ۵۲ ساله و یک زن ۴۷ ساله ساکن مشهد پیوند زده شد.

دکتر خالقی ادامه داد: کبد زنده‌یاد غلامی نیز در بیمارستان منتصریه به مردی ۵۲ ساله و ساکن مشهد که از نارسایی کبدی رنج می‌برد، پیوند شد.

مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: قرنیه‌های این اهداکننده برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارسال شد و بخشی از پوست وی نیز به‌منظور پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا (ع) مشهد اختصاص یافت.

اهدای عضو، جلوه‌ای ارزشمند از نوع‌دوستی و ایثار است که می‌تواند در دشوارترین لحظات، امید به زندگی را در دل بیماران و خانواده‌های آنان زنده نگه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.