موضع‌گیری مهدی قایدی در قبال حامیان رژیم صهیونیستی+ عکس نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و اوکراین (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | اولین برد پیاتزا در لیگ ملت‌ها ساپینتو، یک قدم تا امضای قرارداد با استقلال روانخواه: از اعتماد فدراسیون فوتبال تشکر می‌کنم غم‌بار‌ترین عکس از جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی برای استقلالی‌ها مقصد‌های احتمالی گریلیش پس از ترک منچسترسیتی سرمربی خارجی، شاید وقتی دیگر | نگاه استقلالی‌ها به سمت جباری چرخید جباری در آستانه معرفی رسمی به عنوان سرمربی استقلال احتمال تداوم حضور حسین‌نژاد در تیم دینامو مخاچ‌قلعه شهادت سوارکار ایرانی و خانواده‌اش درپی حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی بیانیه باشگاه استقلال درپی شهادت فرماندهان سپاه در حملات رژیم صهیونیستی نوجوان تکواندوکار کشورمان به شهادت رسید (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) پایان کار پیولی و النصر نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و اسلوونی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) | باخت میلی متری بلندقامتان در ریو ویدئو | احترام نظامی بازیکنان تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملت‌ها خسارت واردشدن به کمپ تیم ملی، در حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی شهادت ورزشکار پدل ایران در پی حملات اسرائیل به ایران محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران توسط ورزشکاران + عکس پخش زنده بازی والیبال ایران و آمریکا (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین مذاکرات نظری‌جویباری با قلعه‌نویی ادامه دارد
سرخط خبرها

مخالفت با دخالت پیشکسوتان در انتخاب سرمربی استقلال

  • کد خبر: ۴۵۵۱۰
  • ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۵
مخالفت با دخالت پیشکسوتان در انتخاب سرمربی استقلال
مدیران باشگاه استقلال با اینکه نشستی با برخی پیشکسوتان برگزار کردند، اما با دخالت آن‌ها در فرایند انتخاب سرمربی به شدت مخالفند. افرادی همچون بهتاش فریبا و علی جباری قصد دارند در فرایند انتخاب سرمربی دخالت کنند.

گروه ورزش/شهرآرا، برخی از پیشکسوتان باشگاه استقلال با حضور در این باشگاه دیداری با مدیران این باشگاه داشتند و نقطه نظرات خود را بیان کردند. از جمله درخواست‌های مهم پیشکسوتان باشگاه استقلال انتخاب سرمربی جدید توسط آن‌ها بود که مدیران باشگاه استقلال هرگز با این پیشنهاد موافق نیستند و قصد دارند نام سرمربی جدید را خود بعد از ارزیابی‌ها و بررسی‌های متعدد رسانه‌ای کنند. ظاهرا مددی با کمک اعضای هیات مدیره و مشاوره از برخی مسئولان در وزارت ورزش به دنبال انتخاب سرمربی جدید است و این گروه دوست ندارند پیشکسوتان باشگاه استقلال در راستای فرایند انتخاب سرمربی دخالتی داشته باشند. به این ترتیب باید موضوع دخالت پیشکسوتان باشگاه استقلال در انتخاب سرمربی را مختومه دانست. احتمالا حضور برخی پیشکسوتان در باشگاه استقلال به همین جلسه اخیر محدود خواهد شد ودیگر شاهد رفت و آمد پیشکسوتان در باشگاه استقلال نخواهیم بود. جلسه دیروز نیز فقط به جهت آشنایی با سرپرست جدید باشگاه بود اما در خلال آن برخی پیشکسوتان موضوع انتخاب سرمربی با نظر گروهی از پیشکسوتان را اعلام کردند که با موافقت همراه نخواهد شد. در نشست علی جباری، نصرالله عبداللهی، بهتاش فریبا، کاظم اولیایی، جواد قراب وبرخی دیگر از پیشکسوتان حضور داشتند که درکنار بحث درباره انتخاب سرمربی به موضوعات و بحران‌های اخیر نیز اشاراتی شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->