جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیام ویدئویی ترامپ از بیمارستان: به زودی برمی‌گردم

  • کد خبر: ۴۵۵۷۸
  • ۱۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۲
پیام ویدئویی ترامپ از بیمارستان: به زودی برمی‌گردم
اولین اظهارات ترامپ از بیمارستان: حالم چندان خوب نبود و به بیمارستان آمدم، اما حالا بهترم و به‌زودی برمی‌گردم و می‌خواهم کارزار انتخاباتی‌ را پیش ببرم.

به گزارش شهرآرانیوز، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا بامداد یکشنبه با انتشار پیام ویدئویی در صفحه توئیتر خود گفت که حال وی خوب است و به زودی می‌گردد.

 

ترامپ که از بیمارستان نظامی «والتر رید» با آمریکایی‌ها صحبت می‌کرد، در این پیام گفت: «به اینجا آمدم [چون] حالم چندان خوب نبود. الان بسیار احساس بهتری دارم».

 

وی با بیان اینکه کادر درمانی به شدت مشغول تلاش برای بهبودی حالش هستند، افزود: «من باید برگردم... به گمانم به زودی برگردم و مشتاقم که کارزار [انتخاباتی] را به شکلی که شروع کردیم، به پایان برسانیم».

 

رئیس‌جمهور آمریکا ضمن اشاره به اینکه به آهستگی در حال خوب شدن است، اعلام کرد: «البته نمی‌دانیم در روزهای آینده چه اتفاقی می‌افتد. به نظرم چند روز آینده آزمون واقعی است و باید ببینیم در آن روزها چه اتفاقی می‌افتد».

 

سناتور «میچ مک‌کانل» رهبر جمهوری‌خواهان مجلس سنای آمریکا نیز پیش از آن گفته بود که در تماس تلفنی با ترامپ، متوجه شده که او حالش خوب است.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، مک‌کانل نیز در پیامی توئیتری نوشت: «به تازگی تماس خوبی با رئیس‌جمهور داشتم. حال او خوب به نظر می‌آمد و گفت که احساس بهتری دارد».

 

پیشتر، «مایک پنس» معاون ترامپ مدعی شد که احتمالا واکسن ویروس «کووید۱۹» تا پایان سال جاری میلادی در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.

 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->