فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبدالهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نورافکن و حیدری جدید‌ترین شاکیان استقلال

  • کد خبر: ۴۵۶۳۸
  • ۱۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۵
نورافکن و حیدری جدید‌ترین شاکیان استقلال
بسیاری از بازیکنان قدیمی هنوز با باشگاه استقلال تسویه حساب نکرده اند. از آن جمله باید به نورافکن و حیدری اشاره کرد. آن‌ها قصد دارند مطالبات خود را به زودی زنده کنند.

گروه ورزش/شهرآرا،باشگاه استقلال با پرونده‌های جدیدی مواجه است و اگر نتواند در زمان تعیین شده بدهی به بازیکنان سابق خود را بپردازد با مشکلات بیشتری مواجه خواهد شد. درحالی که باشگاه استقلال به شدت درگیر بدهی به وینفرد شفر است و هنوز مشخص نیست مسئولان باشگاه با چه راهکاری می‌خواهند این مشکل را برطرف کنند، امید نورافکن و خسروحیدری نیز شکایت‌هایی از باشگاه داشته و خواستار دریافت مطالبات خود شده‌اند.

 

کلاف بدهی‌های باشگاه استقلال بدون شک با شکایت این دو پیچیده‌تر خواهد شد اما از باشگاه استقلال خبر می‌رسد که افراد دیگری هم هستند که حقوق عقب مانده خود که حاصل قرارداد‌های سال‌های پیش است را دریافت نکرده‌اند به زودی در ردیف شاکیان این باشگاه قرار خواهند گرفت و به دنبال حق وحقوق خود خواهند افتاد. باشگاه استقلال اما باید در درجه اول با این بازیکنان تسویه حساب کند. جالب است که در زمان مدیریت احمد سعادتمند گفته شد خسرو حیدری در آکادمی استقلال پست گرفته است که حالا شکایت او از باشگاه استقلال نشان می‌دهد که مباحث میان باشگاه استقلال و حیدری جدی است.

 

به هرحال باشگاه استقلال موظف است با تمام طرف‌های قرارداد خود تسویه حساب کند تا با مشکل حادی مواجه نشود. مددی، سرپرست جدید باشگاه استقلال در یکی از نشست‌ها به خالی بودن حساب باشگاه استقلال برای پرداخت به طلبکاران خود اشاره و تاکید کرده که باشگاه استقلال برای عبور از این مشکلات نیازمند ۴۰ میلیاردتومان است! رقمی که بعید است به سادگی در حساب این باشگاه بنشیند ومسئولان استقلال باید از راه‌های دیگر دیون خود را تسویه کنند. بدون شک اگر باشگاه استقلال این موضوع را جدی نگیرد درآینده باز هم با مشکلات بزرگ مواجه خواهد شد و درمسیر تهدید‌های بین المللی قرار خواهد گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->