بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟
سرخط خبرها

خودکشی یا قتل؟ | ابهام درباره مرگ پسربچه ۱۱ ساله بوشهری

  • کد خبر: ۴۶۶۰۴
  • ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۱
  • ۱۰
خودکشی یا قتل؟ | ابهام درباره مرگ پسربچه ۱۱ ساله بوشهری
خانواده پسربچه ۱۱ ساله بوشهری علت مرگ فرزندشان را عدم دسترسی به موبایل برای شرکت در کلاس‌های درسی مجازی عنوان کرده‌اند. این در حالی است که اداره آموزش و پرورش بوشهر مدعی است تجهیزات لازم را در اختیار این کودک قرار داده است و او در کلاس‌ها شرکت کرده‌است. این ابهامات موجب تشکیل پرونده قضایی درباره مرگ کودک شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، باوجود اعلام آموزش و پرورش بوشهر مبنی بر دسترسی دانش آموز ۱۱ ساله شهرستان دیر به شبکه شاد و ادعای خانواده وی مبنی بر اینکه هیچ گوشی یا تبلتی برای تحصیل فرزندشان دریافت نکرده‌اند، دادستان این شهر شرق استان ساحلی کشور از تشکیل پرونده قضایی برای بررسی علت و انگیزه این حادثه خبر داد.

ابهام درباره مرگ پسربچه ۱۱ ساله بوشهری

 شبکه آموزشی شاد از اوایل امسال و به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور با هدف آموزش مجازی دانش آموزان سراسر کشور راه اندازی شد تا به دلیل تبعات ناشی از تعطیلی مدارس، دانش آموزان از تحصیل باز نمانند. بر اساس آمارهای وزارت آموزش و پرورش بیش از ۱۱میلیون و ۵۰۰هزار دانش‌آموز در سال تحصیلی جاری در شبکه شاد مشغول به تحصیل هستند.

با این حال روز گذشته (بیستم مهر ماه) خبری مبنی بر خودکشی دانش آموز پسر ۱۱ ساله دیری به دلیل نداشتن تلفن همراه در فضای مجازی استان بوشهر منتشر شد که بین کاربران بازتاب داشت و به دنبال آن صبح امروز آموزش و پرورش استان بوشهر در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: اخبار منتشر شده مبنی بر خودکشی دانش‌آموز ۱۱ ساله اهل شهرستان دیر این استان بدلیل دسترسی نداشتن به تلفن همراه و کلاس‌های آموزش مجازی صحت ندارد.

در این اطلاعیه تاکید شده بود: بر اساس «اعلام آموزش و پرورش شهرستان دیر و تحقیق و بررسی‌های میدانی و مستندات جمع آوری شده، متوفی از روز بازگشایی مدرسه‌ها در ۱۵ شهریورماه تا روز حادثه بنا به درخواست ولی دانش‌آموز بدلیل شرایط کرونایی در مدرسه حضور نداشته و آموزش خود را از طریق شبکه شاد پیگیری می‌کرده‌است و در این مدت با استفاده از تلفن همراهی که مدیر مدرسه با هزینه شخصی در فروردین ماه ۹۹ به وی اهدا کرده بود تا آخرین ساعت روز حادثه در سامانه شاد به صورت فعال و در کلاس‌های درس مجازی آنلاین شرکت داشته‌است.»

در این ارتباط مادر مرحوم «سید محمد موسی زاده» روز دوشنبه به خبرنگاران گفت: فرزندم هیچ گوشی و تبلتی از آموزش و پرورش دریافت نکرده بود و آنها نباید به عموم مردم اعلام کنند که این حادثه بخاطر گوشی نبوده‌است.

فاطمه نجار افزود: اعلام آموزش و پرورش مبنی بر اینکه گوشی تلفن همراه به ما تحویل داده‌است، واقعیت ندارد و ما تاکنون هیچ گوشی و تبلتی از آموزش و پرورش دریافت نکرده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه فرزندانم به پدر و مادرشان علاقه زیادی دارند، از مردم، رسانه‌ها و فضای مجازی خواست که از بیان هرگونه مطلبی در باره این حادثه خودداری کنند و همچون گذشته که پیگیر وضعیت ما نبودند اکنون نیز در این ارتباط، مطالب غیر واقعی منتشر نکنند و انصاف داشته باشند.

نجار ادامه داد: فرزندم اهل نماز و مسجد بود و در مراسم دینی همراه خودم می‌آمد و در مدت هشت ماه در فضای مجازی (شاد) مدرسه درس می‌خواند و تکلیف‌های خود را مرتب انجام می‌داد.

«سید عادل موسی زاده» پدر این دانش آموز نیز در این باره گفت: محمد دانش‌آموز پایه پنجم دبستان شهید باهنر شهر دیر بود.

وی افزود: دارای یک همسر و سه فرزند و زیر نظر بهزیستی دیر مستمری بگیر هستم و وضع مالی خوبی ندارم اما با این وضع هر چه در توانم بوده برای خانواده‌ام کم نگذاشته‌ام.

وی گفت: فرزندم تنها یک گوشی داشت که خودم برایش خریداری کرده بودم و با آن تکلیف‌های مدرسه اش را انجام می داد تا اینکه در روزهای اخیر این گوشی خراب شد و از من خواست گوشی نو برایش تهیه کنم که قول دادم در اولین فرصت برای او خریداری کنم.

موسی زاده ادامه داد: با اینکه مدرسه هم اعلام کرد که برای دانش‌آموزان تبلت خریداری می‌کنیم اما تاکنون هیچ گوشی و تبلتی از مدرسه دریافت نکرده‌ایم .

وی افزود: اگر چه محمد هر روز درخواست خرید گوشی نو و تبلت داشت اما هنوز برای ما انگیزه این اقدام فرزندم مشخص نشده که او برای چه دست به خودکشی زده ‌است‌.

در این ارتباط «علی یزدانی پور» دادستان شهرستان دیر استان بوشهر نیز به ایرنا گفت: پرونده حادثه مرگ دانش‌آموز مدرسه شهید باهنر این شهر در شعبه بازپرسی دیر تشکیل شده و علت و انگیزه این حادثه در دست بررسی است.

علی یزدانی پور اظهار داشت: هنوز علت مرگ این دانش‌آموز معلوم نیست و پزشکی قانونی نظر خود را اعلام نکرده‌است؛ البته تحقیقات برای مشخص شدن علت و انگیزه این حادثه در دست انجام است و دستور دفن جسد روز گذشته صادر شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۵
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۱
0
7
واقعا متاسف شدیم خدا ب خانوادش صبر بده انشالله، کاش هم دیگه رو بفهمیم ، مردممون مستحق همچین مصیبتی نیستن
Anis S.Mohamadi
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۲
1
4
حالا جناب وزیر بیان کری خونی برای فوتبال راه بندازن...
فرهاد
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۲
0
6
واقعا پسر معصوم باید اینطوری از دنیا میرفت؟؟
خدا از باعث و بانی این حوادث نگذره
سهیل
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۲
0
2
اخرش این ها به فقر برمی گردد.اگر وضع مالی بهتری داشت مشخصا به اینجا نمی رسید که خود کشی کنه.شاید خیلی ها بگید خود کشی بخاطر نداشتن گوشی نبوده ولی از یه طرف هم می شود گفت خود کشی بخاطر نداشتن گوشی بوده.
همه ما حق مون هست خودکشی کنیم.زنده بمونیم به چه دل خوشی.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۲
0
0
انشاالله خدا به اون خانواده صبر بده
روح مرحوم شاد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۲
0
1
طفلک خدابیامرزتش عجب روزگارى شده
بهزاد
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۳
0
1
چرا سعی در کتمان واقعیتها دارین ، حیا کنین و بیشتر از این ، ب مردم ظلم نکنین ، که روزی تقاص همه این کارهاتونو خواهین داد، نمونه بارزش ، صدام حسین
مهسا
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۴
0
0
باور نکنید بابا کشتتش بچه۱۱ساله چ ب این کارا
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۴
0
1
تا کی آقایان مسول می خواین سرتون رو مثل کبک زیر برف کنید؟؟!!!
مبینا
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۱
0
0
پسر بیچاره
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->