شرکت متا می‌خواهد برای مصرف برق مراکز داده و هوش‌ مصنوعی‌اش انرژی هسته‌ای بخرد ادوبی اپلیکیشن اندروید فتوشاپ را به‌صورت آزمایشی منتشر کرد بسته‌های ویژه همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی بخش زیادی از ثروت ۲۰۰ میلیارد دلاری بیل گیتس برای توسعه آفریقا صرف می‌شود به‌کارگیری پهپادها و هوش مصنوعی برای رصد حریم تهران خبرهایی از دردست‌ساخت‌بودن نسخه چندنفره بازی مرد عنکبوتی چین اولین ربات انسان‌نمای نظافت‌گر هتل را رونمایی کرد + فیلم آیا XChat همان‌قدر که ایلان ماسک ادعا می‌کند امنیت دارد؟ نامه وزارت اقتصاد به رئیس‌جمهور درباره ممنوعیت همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های توزیع دارو مایکروسافت قوانین ویندوز ۱۱ برای پورت‌های USB-C را تغییر داد بهرام عکاشه، نخستین استاد زلزله‌شناسی ایران درگذشت NotebookLM: ده نکته طلایی برای استادشدن در ابزار قدرتمند گوگل + راهنما به‌زودی امکان پرداخت با ریال دیجیتال در فروشگاه‌های اینترنتی فراهم می‌شود معرفی بازی Tofu Drifter + دانلود اندروید و IOS هشدار مایکروسافت به کاربران اپلیکیشن Authenticator: رمزهای عبور خود را ذخیره کنید واردات همه برند‌های گوشی همراه آزاد شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ایکس سرویس پیام‌رسان XChat را برای برخی کاربران فعال کرد نمونه ارتقایافته ماهواره کوثر آماده پرتاب می‌شود واکنش ایلان ماسک به اضافه‌شدن گراک به تلگرام: هنوز قراردادی امضا نشده است! گوگل: برای حل مشکل خالی‌شدن سریع باتری در اندروید اینستاگرامتان را آپدیت کنید!
سرخط خبرها

حرکت دانشگاه‌ها در مسیرکارآفرینی

  • کد خبر: ۴۶۶۲۹
  • ۲۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۳
حرکت دانشگاه‌ها در مسیرکارآفرینی
سید حسین موسوی رئیس مراکز رشد دانشگاه فردوسی
موضوع دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم که ارتباط تنگاتنگ‌تری با کارآفرینی دارند جریانی جهانی است که در کشور ما هم شکل گرفته است و دانشگاه‌های کشور در حال حرکت به این سمت هستند. یکی از نمود‌های این حرکت ایجاد مراکز رشد و فناوری دانشگاهی است. در واقع، یکی از اقدامات دانشگاه‌ها در این زمینه ایجاد بستری برای تعریف فعالیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوری است که از دل ایده‌های دانشجویان و دانش‌آموختگان بیرون می‌آید. در همین زمینه، برای نمونه، در دانشگاه فردوسی علاوه بر ۴ مرکز رشد، ۳ مرکز توسعه فناوری هم راه اندازی شده است و چهارمین مرکز توسعه فناوری هم به‌زودی افتتاح خواهد شد. در مجموع، با توجه به ظرفیت‌های شهر مشهد، اقدامات خوب و ویژه‌ای در این دانشگاه در حال انجام است. در واقع، همه دانشگاه‌های کشور دغدغه اشتغال را دارند و شاید بتوان گفت تنها فضا‌هایی که ظرفیت ایجاد اشتغال پویا برای دانش‌آموختگان کارشناسی ارشد و دکتری را دارد مراکز رشد دانشگاهی و پارک‌های علم و فناوری است. به همین دلیل، طی سال‌های گذشته، در مجموعه وزارت علوم، نگاه ویژه‌ای به این موضوع در حال شکل‌گیری است و به دنبال کاربردی کردن فضای تحصیلی دانشجویان هستند. حتی در رشته‌های علوم انسانی که در نگاه اول شاید نتوان کاربرد‌های بازار کار چندانی برای آن تعریف کرد، اقداماتی انجام شده است. در واقع، دانشگاه فردوسی اولین دانشگاه کشور است که در آن مرکز رشد تخصصی علوم انسانی نیز راه‌اندازی شده است.
 
علاوه بر این، یکی از نیاز‌های اصلی شرکت‌های دانش‌بنیان نیز که ارتباط با صنعت و بازار است تا اندازه‌ای از سوی دانشگاه پوشش داده می‌شود. در تلاش هستیم در این حوزه هم نقش‌آفرینی مفیدی داشته باشیم. البته دانشگاه به‌تن‌هایی نمی‌تواند همه نیاز شرکت‌ها را در این زمینه پوشش دهد. دیگر سازمان‌ها و خود صنایع هم باید در این زمینه همکاری مطلوب داشته باشند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->