بیش از ۳۰ درصد جمعیت جهان تا سال ۲۰۶۰ مسلمان خواهیم داشت برکت دعای امام؛ داستان حماد بن عیسی قفل غفلت را بشکنیم | در هیاهوی زندگی، از یاد امام زمانمان غافل نشویم شهادت پاسدار تیپ ۱۲ قائم (عج) سمنان حین ماموریت رزمی + عکس (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تجربه زیارت اختصاصی کودکان در حرم مطهر رضوی برای نخستین‌بار انتخاب ۱۰ هزار مسجد شاخص در طرح «محراب» تقدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از نیروهای خدوم انتظامی فرنی‌پزان در شربت‌خانه حضرتی | نگاهی مستند و متفاوت به یکی از نهادهای فراموش‌شده پذیرایی در حرم‌مطهر تدوین خاطرات شهدای دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بانگ خوش، مروج اخلاق جنگ با استکبار را ادامه می‌دهیم به سویت پر کشیدم با دلی از قبل‌ شیدا‌تر نسبتِ فرهنگی و تمدنی ما و امام رضا(ع) حکم شرعی خرید اضافی وسایل زندگی چیست؟ «اوس حبیب» جنس نور و نظم را می‌شناخت | یادی از مرمتگر گنبد و آینه‌کاری‌های حرم مطهر رضوی سفری برای دل دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده شهید فراجا ۳ هزار و ۱۵۷ موکب در اربعین ۱۴۰۴ خدمات ارائه کردند زیارت، مهمان‌شدن در خانه امام رضا(ع) | حق امام معصوم را با زیارت ادا کنیم آغاز همایش تجلیل از خادمان اربعین با پیام رئیس‌جمهور (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تولیت آستان قدس رضوی: تأمین کالا‌های اساسی مردم با قیمت مناسب در اولویت وزارت صمت باشد

  • کد خبر: ۴۶۹۳۳
  • ۲۴ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۹
تولیت آستان قدس رضوی: تأمین کالا‌های اساسی مردم با قیمت مناسب در اولویت وزارت صمت باشد
تولیت آستان قدس رضوی گفت: تأمین کالا‌های اساسی مردم با قیمت مناسب باید در اولویت وزارت صمت باشد.

 به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی در دیدار وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن قدردانی از تلاش‌های ایشان در دوران تصدی استانداری خراسان رضوی بر لزوم تأمین کالا‌های اساسی و مایحتاج ضروری مردم به میزان کافی و با قیمت مناسب تأکید کرد و گفت: وزارت صنعت باید با تأمین کافی کالا‌های اساسی در بازار از گرانی اجناس و اقلام مورد نیاز مردم جلوگیری و با توجه به وضع موجود این اقدام در اولویت وزارت صمت باشد.


علیرضا رزم حسینی نیز در این دیدار از برنامه‌ریزی‌ها و تدابیر وزارت صنعت برای تأمین مایحتاج مردم سخن گفت و ابراز کرد: موجودی کشور از حیث کالا‌های اساسی و مایحتاج مردم بسیار مناسب و به میزان کافی ذخیره‌سازی شده است و با توجه به نیاز بازار عرضه خواهد شد.

منبع: آستان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->