قلعه نویی ملی پوشان را به خط کرد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + عکس سومین برد والیبالیست‌های ایرانی در عربستان نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی خیبر و تراکتور (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | رحمتی ترمز تراکتور را کشید عزیزی خادم گزینه مدیرعاملی استقلال شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی تاتنهام و منچستریونایتد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | هیجان بعد از دقیقه ۹۰ میلان و اینتر، سن سیرو را خریدند! وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد؛ شانس بالای اراک برای میزبانی از دربی + ویدیو شمسایی: نیمه نهایی از فینال مهمتر است طیبی: آماده نیمه‌نهایی هستیم | نتیجه بازی با افغانستان یک اتفاق بود + فیلم برگزاری رقابت‌های مچ‌اندازی قهرمانی خراسان رضوی مهدی رحمتی از خیبر می‌رود؟ قهر باقری با پیروانی صحت دارد؟ برگزاری دیدار تراکتور - پرسپولیس در جام حذفی با حضور هواداران نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و تاجیکستان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | صعودی که شیرین نبود بدشانسی در پرسپولیس، مصدومیت دوباره مارکو باکیچ شیراز در آستانه میزبانی دربی ۱۰۶ معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس تهران: مشهد می‌تواند میزبان دربی باشد رسانه‌های رسمی بی‌مسئولیت | دربی‌ای که از رسانه‌ها آغاز شد شروع امیدبخش اوسمار | پرسپولیس دوباره نفسِ حمله گرفت پخش زنده بازی فوتسال ایران و تاجیکستان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

تعطیلی یک هفته‌ای اماکن ورزشی در مشهد

  • کد خبر: ۴۸۸۸۳
  • ۱۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۳
تعطیلی یک هفته‌ای اماکن ورزشی در مشهد
با اعلام رئیس ورزش و جوانان مشهد، اماکن ورزشی این شهر به‌مدت یک هفته تعطیل شد.
به گزارش شهرآرانیوز، مهدی سلاطین، رئیس اداره ورزش و جوانان مشهد، درباره تعطیلی اماکن ورزشی اظهار کرد: در مصوبه ستاد استانی مقابله با کرونا تعطیلی ورزش‌های پربرخورد مانند کشتی، جودو، کاراته و امثال آن ذکر شده، اما در مصوبه دیگری هر نوع فعالیت ورزشی در فضای باز، سالنی و سربسته ممنوع شده است.

وی با بیان اینکه ما در ابتدا خواستار ممنوعیت همه فعالیت‌های ورزشی در هفته پیش رو بودیم ادامه داد: اداره ورزش و جوانان بسته‌شدن بوستان‌ها را نیز خواستار شد، زیرا شاهد فعالیت و تجمع گروه‌های ورزش صبحگاهی در آن‌ها هستیم، اما با خواسته ما موافقت نشد.

رئیس اداره ورزش و جوانان مشهد گفت: به شهرداری مشهد اعلام کردیم اگر نمی‌خواهند بوستان‌ها را تعطیل کنند دست‌کم فعالیت‌های ورزشی جمعی را در آن‌ها ممنوع کنند و فقط فعالیت‌های ورزشی انفرادی انجام شود.

وی افزود: بر اساس مصوبه ستاد شهرستانی مقابله با کرونا اکنون فعالیت رشته فوتبال در زمین‌های چمن انجام می‌شود که معتقدیم این نوع فعالیت‌ها با استناد به بازدید میدانی امروز از ورزشگاه تختی موجب تجمع انسانی شده و مغایر با شیوه نامه‌های بهداشتی است، اما برخی بر فعالیت فوتبال تأکید دارند.

سلاطین به تعطیلی ورزش‌های آبی، سالنی، پربرخورد و سالن‌های بدنسازی در مشهد تاکید کرد و ادامه داد: می‌توان با ارائه دستورالعمل‌ها و معیار‌های خاص فعالیت ورزش بدن‌سازی در برخی سالن‌های بزرگ و با سقف مرتفع را امکان‌پذیر نمود که هم به این نوع ورزش‌ها لطمه نخورد و هم مشکل بهداشتی ایجاد نشود.

وی شمار باشگاه‌های ورزشی این شهرستان را حدود هزار و ۴۰۰ واحد اعلام کرد و گفت: دست کم ۷۰۰ واحد از این اماکن ورزشی به فعالیت‌هایی نظیر بدن‌سازی، پرورش اندام و رشته‌های آمادگی جسمانی و نظایر آن اختصاص دارد.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->