ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد
سرخط خبرها

آیا در انتخابات آمریکا تقلب شده است؟

  • کد خبر: ۴۹۰۶۳
  • ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۲
  • ۱
آیا در انتخابات آمریکا تقلب شده است؟
دونالد ترامپ بعد از عقب افتادن از جو بایدن در کسب آرای مردمی، مدام بر وقوع تقلب در فرآیند انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تاکید کرد. این اظهارنظرها از سوی رئیس جمهور مستقر کنونی در کاخ سفید، کمیسیون انتخابات فدارال آمریکا را واداشت تا درباره تقلب توضیحاتی را ارائه کند.
به گزارش شهرآرانیوز، علی‌رغم ادعا‌های ترامپ درباره تقلب گسترده در انتخابات و وجود آرای غیرقانونی، مقام کمیسیون انتخابات فدرال در مصاحبه با «سی‌ان‌ان» گفت می‌خواهد مردم آمریکا بدانند که هیچ شواهدی از تقلب در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا مشاهده نشده است.

«الن واینترَب» مقام کمیسیون انتخابات فدرال در مصاحبه با شبکه آمریکایی «سی‌ان‌ان» گفت می‌خواهد مردم آمریکا بدانند که هیچ شواهدی از تقلب در انتخابات امسال آمریکا وجود ندارد.

او گفت مقامات ایالتی و محلی و همچنین کارکنان شمارش آرا در سراسر آمریکا تلاش مضاعف انجام دادند و افزود: شکایات خیلی کمی درباره نحوه اجرای انتخابات وجود داشته و بگذارید اینطور بگویم که شکایات اثبات‌شده خیلی کم است و هیچ شواهدی از تقلب از هر نوعی دیده نشده است.

این مقام انتخاباتی همچنین گفت: هیچ شواهدی از رای دادن غیرقانونی وجود ندارد. مجبور نیستید حرف من را (بدون مدرک) قبول کنید، زیرا مردم از سراسر کشور، کارشناسان انتخاباتی غیرحزبی، در این انتخابات مشارکت کرده و نحوه برگزاری آن را اداره کردند.

او در پایان باز هم تاکید کرد هیچ مدرکی درباره تقلب وجود ندارد و به هیچ یک از شکایات، مدرکی که تقلب در انتخابات را اثبات کند، ضمیمه نشده است.

این در حالی است که رئیس‌جمهور آمریکا در جدیدترین موضع‌گیری انتخاباتی خود، ادعا کرد ده‌ها هزار رای غیرقانونی در پنسیلوانیا و دیگر ایالت‌ها نتیجه انتخابات را تغییر داد و پیروزی را از او گرفت.

دونالد ترامپ امروز شنبه بار دیگر در چند پیام توییتری به اظهارنظر درباره انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور به ویژه نتایج منتشر شده درباره انتخابات در ایالت پنسیلوانیا پرداخت و دوباره از «آرای غیرقانونی» گلایه کرد. (جزئیات بیشتر)

پیشتر «جاش شاپیرو»، دادستان کل ایالت پنسیلوانیا در مصاحبه‌ای ادعای ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا درباره غیر‌قانونی بودن و تقلب در آرای شمارش شده در این ایالت را رد کرد.

ستاد انتخاباتی ترامپ با طرح شکایتی مدعی شده بودند که مقامات انتخاباتی جمهوری‌خواه اجازه نظارت بر نحوه شروع و شمارش آراء در ایالت پنسیلوانیا را نداشته‌اند. این در حالی است که دادگاه ایالتی پنسیلوانیا بامداد پنجشنبه (به وقت ایران) شکایت کمپین ترامپ را رد کرد.

ترامپ بار‌ها در اظهارات خود بعد از پایان انتخابات در کشور روند برگزاری انتخابات را زیر سوال برده و شکایت‌هایی را در چند ایالت طرح کرده است.

وی در روز اول برگزاری انتخابات گفت که روند شمارش آرا باید متوقف شود و بعد از آن نیز چندین بار مدعی تقلب در انتخابات شده و گفته موضوع را به دیوان عالی می‌کشاند.

منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
شهرام بهرام
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۹
0
0
ایشالا که ثابت بشه و ترامپ برگرده
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->