آماده‌باش کامل فرودگاه بین‌المللی مشهد برای مراسم تشییع و تدفین پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب سرقت از ۲۰۶، راز سرقت‌های سریالی را فاش کرد هشدار درباره مصرف زیاد نوشابه و نوشیدنی‌های شیرین ممنوعیت تغییر طرح، رنگ و مدل لباس فرم توسط مدیران مدارس | اجباری به تهیه لباس از طریق مدرسه یا شرکت‌های تولیدی معرفی شده نیست ثبت ۵۶ آیین عاشورایی خراسان رضوی در فهرست میراث ناملموس کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲ تیر ۱۴۰۵) | تداوم گرما تا پایان هفته جاری قرار گرفتن واکسن HPV در برنامه واکسیناسیون کشوری متوقف شده است با تعریق زیاد بدن در فصل تابستان چه کنیم؟ | روش‌های کنترل تعریق فعالیت تابستانی مدارس خراسان رضوی تا پایان مرداد دو روز در هفته الزامی شد آیا چای سبز ماچا به کاهش وزن کمک می‌کند؟ | فواید چای سبز ماچا برای سلامتی شهادت دانیال انوریان، سرباز مرزبان ایلامی در مریوان (۲ تیر ۱۴۰۵) وزارت بهداشت هشدار داد: خطر فاسد شدن غذا‌های نذری در گرمای هوا سامانه ثبت الکترونیکی کاغذ بکر و پوشش‌دار فعال شد پوشش ۹۵ درصدی طرح غربالگری بینایی کودکان در خراسان رضوی نیاز ویژه مشهد و خراسان رضوی به گروه‌های خونی A منفی و O منفی پیشنهاد نام‌گذاری مدارس ایرانی خارج از کشور به نام شهدای دانش‌آموز میناب برنامه امتحانات نهایی بدون هیچ‌گونه تغییر برگزار می‌شود + جدول زمان‌بندی امتحانات شناسایی ۶۱۰ مدرسه برای اسکان زائران در ایام تشییع پیکر رهبر شهید در مشهد | تمام برنامه‌های آموزشی، پرورشی و همایشی غیرضروری در ایام برگزاری مراسم متوقف خواهد شد نحوه برگزاری امتحانات پایان‌ترم دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی + جزییات آتش‌سوزی گسترده در انبار ضایعات پلاستیک حوالی مشهد (یکم تیر ۱۴۰۵) آغاز ثبت‌نام آزمون ترمیم معدل برای کنکور از فردا (چهارشنبه ۲ تیر ۱۴۰۵) + لینک تعداد دستگاه‌های MRI شهر تهران از کل کشور انگلستان بیشتر است محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید اعلام شد قوه قضاییه: شناسایی اموال مجرمان از ۴۰۰ روز به ۴ دقیقه رسید مصرف زیاد و بدون نسخه هیچ‌ مکملی بدون عارضه نیست | بیش‌مصرفی در ریزمغذی‌ها پیچ وخم ثبت نام و سنجش دانش آموزان «شرایط خاص» مهار ۶ هزار و ۵۰۰ حریق در زمین‌های بایر شهر با همت سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد جزئیات فوت دختر ۱۲ ساله در یک پارک آبی در مشهد | خانواده متوفی شکایت نکردند
سرخط خبرها

جزئیات بیمه درمانی تامین اجتماعی در شرایط کرونا

  • کد خبر: ۵۰۴۵۰
  • ۰۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۷
جزئیات بیمه درمانی تامین اجتماعی در شرایط کرونا
استراحت پزشکی بیمه‌شدگان مبتلا به کرونا تا سقف ۳۰ روز نیاز به تایید مراجع پزشکی ندارد و متقاضیان با بارگذاری گواهی استراحت پزشکی و تست مثبت کرونا در سایت eservices.tamin.ir می‌توانند غرامت ایام بیماری خود را دریافت کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، یک مقام سازمان تامین‌اجتماعی با اشاره به محدودیت‌های اعمالی ستاد ملی مقابله با کرونا، از اعمال محدودیت‌های جدید کرونایی در دو بخش بیمه‌ای و درمان خبر داد.
 
ابراهیم کشاورز از اعمال محدودیت‌های جدید کرونایی در دو بخش بیمه‌ای و درمان خبر داد و گفت: با توجه به شیوع گسترده بیماری کرونا در سطوح ملی و استانی و به‌منظور صیانت از سلامت بیمه‌شدگان و شاغلان در واحدهای اجرایی این سازمان از یکم تا سی‌ام آذر ماه جاری با اتخاذ تدابیر لازم ارائه خدمت در دو حوزه بیمه‌ای و درمان با محدودیت‌هایی همراه خواهد بود. او با بیان این مطلب که اعلام محدودیت‌های کرونایی در فعالیت‌های سازمانی برابر بخشنامه جدید سازمان لازم‌الاجراست، گفت: به‌منظور صیانت از سلامت بیمه‌شدگان و همکاران شاغل در واحدهای اجرایی اقدامات لازم با هدف مهار و مقابله با ویروس کرونا به مرحله اجرا درخواهد آمد.
 

به گفته کشاورز در این رابطه برگزاری جلسات هیات‌های بدوی و تجدیدنظر تشخیص مطالبات، کمیسیون‌ها و شوراهای پزشکی در دوره مذکور موقتا تعلیق می‌شود. همچنین معرفی بیمه‌شدگان به کمیسیون پزشکی که مستلزم مراجعه بیمه‌شده به پزشکان معالج و مراکز درمانی است متوقف شده لیکن به‌منظور جلوگیری از زایل شدن شرایط مقرر در مواد ۷۵ و ۸۰ قانون تامین‌اجتماعی، متقاضیان به نحوی راهنمایی می‌شوند که حفظ و ادامه بیمه‎پردازی آنان میسر شود. او افزود: همچنین برای انعقاد قرارداد متقاضیان ادامه بیمه با ماهیت غیراجباری، رانندگان، کارگران ساختمانی و… ضرورتی به معرفی آنان جهت انجام معاینات پزشکی بدو بیمه‌پردازی تا پایان زمان فوق‌الذکر نبوده و در صورت احراز شرایط مقرر با اخذ تعهد کتبی از بیمه‌شده نسبت به انعقاد یا تمدید قرارداد آنان اقدام خواهیم کرد.

 

کشاورز در ادامه گفت: معرفی بیمه‎شدگان به مراجع پزشکی (پزشک معتمد، شورا و کمیسیون پزشکی) برای بررسی استراحت پزشکی در دوره فوق موقتا تعلیق می‌شود، اما چنانچه تایید استحقاق درمان آنان مستلزم پرداخت غرامت دستمزد باشد، در این حالت سند علی‎الحسابی صادر و تا ۸۰ درصد غرامت ایام بیماری را بر مبنای حداقل دستمزد با رعایت سایر شرایط قانونی پرداخت می‌کنیم.

 

همچنین استراحت پزشکی بیمه‌شدگان مبتلا به کرونا تا سقف ۳۰ روز نیاز به تایید مراجع پزشکی ندارد و متقاضیان با بارگذاری گواهی استراحت پزشکی و تست مثبت کرونا در سایت eservices.tamin.ir می‌توانند غرامت ایام بیماری خود را پس از ارسال لیست بیمه توسط کارفرما دریافت کنند. به گفته کشاورز انجام کلیه بازرسی‎ها اعم از کارگاهی و موارد مرتبط با بیمه‌شدگان (بیمه بیکاری، احراز اشتغال قالیبافان، کارگران ساختمانی و…) در دوره تعیین شده موضوعیت نخواهد داشت و جلسات کمیته‎های احتساب سوابق نیز صرفا در رابطه با بیمه‌شدگانی تشکیل خواهد شد که تبعات بررسی پرونده آنان حائز اهمیت بوده و منجر به صدور احکام تعهدات قانونی بلندمدت شود.

 

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
Start Google Analytics Code <-- End Google Analytics Code -->