جدال استقلال و تراکتور در مشهد برگزار نمی‌شود بیرانوند در لیست ساپینتو نیست اخباری اردوی سپاهان را ترک کرد شکاری غایب بزرگ پرسپولیس در هفته اول لیگ برتر آل‌کثیر در انتظار جلب رضایت استقلال نازون به ساپینتو: برای بازی در سوپرجام آماده‌ام نازون رسما استقلالی شد دردسر استقلال بخاطر مدافع تراکتور تاریخ و ساعت بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام | آبی‌ها پیروز جنگ روحیه افزایش سهمیه فوتبال ایران در لیگ‌های آسیایی تجمع هواداران پرسپولیس مقابل باشگاه (۱۹ مردادماه ۱۴۰۴) + ویدیو گزارش مارکا درباره گلر جدید استقلال | مرد مطمئن با قیمت صفر در تهران! تاریخ و ساعت بازی لیورپول و کریستال‌پالاس | شاگردان اسلات به دنبال سوپرجام ترکیب احتمالی تراکتور و استقلال در فینال سوپرجام | فرار به سوی پیروزی اعتراض صلاح به سکوت زشت فیفا + عکس سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی: با باشگاه‌های ورزشی خانگی و غیرمجاز برخورد خواهد شد + فیلم فرماندار مشهد: هیچ نامه‌ای برای بازی تراکتور و استقلال نیامده است میثاقیان: هیچ سرمربی مثل من جرئت ندارد در ۷۲سالگی کنار خط بایستد معاون امنیتی انتظامی استانداری خراسان‌ رضوی: بازی تراکتور و استقلال در مشهد را به کمیته فرهنگی واگذار کردیم
سرخط خبرها

سیمای جدید ورزشگاه ثامن‌الائمه مشهد

  • کد خبر: ۵۰۸۳۹
  • ۰۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۱
سیمای جدید ورزشگاه ثامن‌الائمه مشهد
ورزشگاه ثامن‌الائمه (ع) با نصب صندلی‌های تماشاگران در آستانه بهره‌برداری قرار گرفته است
به گزارش شهرآرانیوز؛ بیش از ۱۰۰۰ روز از آخرین نبردی که بر پهنه مستطیل سبز ورزشگاه ثامن‌الائمه (ع) انجام شد، می‌گذرد و حالا آرام‌آرام ثامن چهره یک ورزشگاه دوباره مدرن را برای برگزاری رقابت‌های فوتبال به خود می‌گیرد؛ ورزشگاهی که سال‌۸۴ با دیدار ابومسلم و پرسپولیس افتتاح شد و از قضا با خاطره خوش پیروزی ۱ بر ۰ مشکی‌های مشهدی برابر ارتش سرخ پایتخت همراه شد.
 
این ورزشگاه نزدیک به یک دهه میزبان خاطرات تلخ و شیرین فوتبال مشهد با ابومسلم، پیام، سیاه‌جامگان و پدیده بود؛ اما دست‌آخر خیلی زودتر از حد تصور به کام فرسودگی افتاد و مدت مدیدی از رادار کاربری خود خارج شد تا اینکه بالاخره سال گذشته بود که روند بازسازی این ورزشگاه از‌سوی اداره کل ورزش و جوانان خراسان‌رضوی آغاز شد و حالا همه‌چیز از آماده‌شدن این ورزشگاه حکایت دارد. از شیک‌شدن درِ ورودی این ورزشگاه بگیرید تا زمین چمنی در حد ورزشگاه امام‌رضا (ع)، زیباسازی رختکن‌ها، اسکوربرد غول‌پیکر و بالاخره صندلی‌هایی که حالا روی سکو‌های سرد سیمانی، سیمای جدیدی به این ورزشگاه داده‌اند.

۲۸ هزار صندلی بر تن ثامن

صندلی‌های رو‌به‌روی جایگاه یکی پس از دیگری چیده شدند؛ درست شبیه پیراهنی که بر تن ورزشگاه شده باشد. روی صندلی‌های قرمزرنگ به انگلیسی واژه SAMEN نقش بسته است. قرار است دور‌تا‌دور سکو‌های سیمانی صندلی‌هایی با ۳ رنگ قرمز، سفید و سبز نصب شو‌د؛ صندلی‌های به نمایندگی از نماد رنگ پرچم ایران. فرزاد فتاحی، مدیرکل ورزش و جوانان خراسان‌رضوی، در‌این‌باره گفت: کار نصب صندلی‌ها مراحل پایانی خود را سپری می‌کند و ورزشگاه ۱۰۰ در‌صد آماده برگزاری مسابقات فوتبال است. وی افزود: این مسئله را به فدراسیون اعلام کردیم و از‌این‌پس شهر مشهد ۲ ورزشگاه مجهز امام‌رضا (ع) و ثامن‌الائمه (ع) را برای برگزاری مسابقات در اختیار دارد. فتاحی درباره ظرفیت ثامن بعد از صندلی‌گذاری اظهار کرد: چیزی حدود ۳۰‌هزار صندلی در ورزشگاه نصب خواهد شد.
گفته می‌شود ظرفیت ورزشگاه ثامن‌الائمه (ع) مشهد ۲۸‌هزارو ۵۰۰ صندلی است.

میزبانی لیگ برتر و مسئله گیت‌ها

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان‌رضوی درباره خرید گیت‌های ورودی ورزشگاه خاطرنشان کرد: هنوز گیت‌ها خریداری نشده است، اما تا سال گذشته هزینه خرید گیت‌ها چیزی حدود یک‌میلیارد بود و فکر می‌کنم با قیمت‌های جدید بالغ بر ۲‌میلیارد باید برای این مسئله هزینه کنیم. فتاحی با اشاره به بودجه خریداری و نصب صندلی‌های ورزشگاه ثامن‌الائمه (ع) مشهد اذعان کرد: قرارداد صندلی‌ها را وزارت ورزش با شرکت توسعه و تجهزی اماکن ورزشی بسته است و ما در این بخش دخالتی نداشتیم. وی تصریح کرد: ثامن آماده میزبانی لیگ برتر است، اما این خود تیم‌ها هستند که باید ورزشگاهشان را به فدراسیون معرفی کنند. شهرخودرو هم فعلا، چون بازی‌ها بدون تماشاگر است، ورزشگاه امام‌رضا (ع) را معرفی کرده و شورای تأمین نیز از‌این‌بابت مخالفتی نداشته است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->