کمیته مشترک اقتصادی مشهد-صنعا-غزه تشکیل شد| تمرکز بر پروژه‌های بازسازی در طرح خواهرخواندگی نصب ۳۴ هزار مترمربع چمن مصنوعی توسط شهرداری مشهد در ٣٠ زمین ورزشی انجام بیش از ۳۱۵ میلیون سفر توسط ناوگان اتوبوسرانی مشهد در سال ۱۴۰۳ سرپرست روابط عمومی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس منصوب شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) مشهد و دردسر‌های یک روز واحد برای تعطیلی شهر فرودگاهی مشهد در انتظار تصمیم مسئولان ملی شهردار مشهد مقدس: تعامل و همراهی ایجادشده در استان برای خدمت صادقانه، جای شکر دارد + فیلم جزئیات اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در سال ۱۴۰۴ | تمدید اعتبار کالابرگ‌ها تا خرداد ماه فرماندار مشهد: سال ۱۴۰۴ نقطه عطفی در هم‌افزایی و انسجام مدیریتی شهر مشهد است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: فرصت خدمت به امام‌رضا(ع) را قدر بدانید، این فرصت نباید صرف حاشیه شود معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: رضایتمندی زائران و مجاوران از برنامه‌های استقبال از بهار، امسال افزایش چشمگیری یافته است ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) انجام بیش از ۷میلیون و ۲۴۱هزار سفر از طریق مترو مشهد در اسفند ۱۴۰۳ قلندرشریف: خدمات شهرداری مشهد الگوی شهر‌های کشور شده است چاله آسانسور در مشهد قربانی گرفت (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) ثبت ۲۵ فقره سرقت کامپیوتر خودرو در مشهد (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) تاریخچه‌ای از ساخت بیمارستان ۱۷ شهریور مشهد | اولین بیمارستان تامین اجتماعی در مشهد آخرین وضعیت پروژه میدان شهید فهمیده مشهد | گره ترافیکی بولوار توس باز می‌شود (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) پیشخان‌های زیارت مشهد، تحقق معماری اسلامی‌ایرانی در شهر محله اسماعیل آباد مشهد در تب و تاب توسعه | دیدار مردمی نماینده مشهد در مجلس شورای اسلامی و مسئولان شهری هوای کلانشهر مشهد در وضعیت هشدار (۲۳ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دستگیری اعضای باند قاچاق موادمخدر در فرودگاه مشهد

  • کد خبر: ۵۱۰۶
  • ۲۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۸
دستگیری اعضای باند قاچاق موادمخدر در فرودگاه مشهد
فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور از دستگیری اعضای باند ترانزیت مواد مخدر به سایر کشور‌ها از طریق مرز هوایی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار  حسن مهری اظهار داشت: همکارانم در اداره مبارزه با مواد مخدر پلیس فرودگاه مشهد در راستای عمل به وظایف ذاتی موفق به ردیابی و شناسایی اعضای باند ترانزیت مواد مخدر به سایر کشور‌ها شدند.
وی افزود: اعضای این شبکه گسترده قاچاق، اقدام به انتقال مواد مخدر از مسیر‌های پروازی به کشور‌های همسایه می‌کردند که در دام پلیس فرودگاه مشهد گرفتار شدند.
فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور ادامه داد: اعضای باند مذکور قصد انتقال مواد مخدر به بندر امام (ره) و بعد از آن از طریق پروازی به کشور ترکیه را داشتند که با اقدامات اطلاعاتی و عملیات پلیسی به دام ماموران افتادند.
وی تصریح کرد: طی اقدامی مشترک با اداره عملیات ویژه مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان هرمزگان خودروی حامل مواد مخدر قاچاقچیان در ورودی شهرستان بندرعباس متوقف، راننده و هم دستانش دستگیر و پس از بازرسی خودرو ۱۸ بسته حدود یک کیلویی موادمخدر صنعتی که به طرز کاملا حرفه‌ای و ماهرانه در جداره آبگرمکن صنعتی جاسازی شده بود، کشف شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->