دو بار اعدام برای قاتل سنگدل و هوسران در دو راهی مشهد-طرقبه | هشدار: خواندن این خبر برای افراد زیر ۱۸ سال و بیماران قلبی توصیه نمی‌شود درخشش ۴ مدال نقره و برنز بر گردن تیم دانش‌آموزی ایران در المپیاد جهانی اقتصاد آتش‌سوزی در نخلستان‌های روستای رُمیله آبادان مهار شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) بهره‌مندی ۶.۵ میلیون سالمند از خدمات مستمر دولتی اشعه فرابنفش خورشید در مشهد به شاخص «خطر بسیار زیاد» رسید درخواست طلاق از مردی که برای دزدی از خانه پدرزنش نقشه کشید درخواست نبش قبر برای کشف راز مرگ مرد تهرانی در ترکیه میدری: حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود عسلویه روی دور زلزله؛ زمین‌لرزه ششم هم ۴ریشتری بود (۶ مرداد ۱۴۰۴) شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی پساب خروجی «زبرخان» را تعیین تکلیف کند راهکارهایی ساده برای صرفه جویی بیشتر در مصرف آب و مدیریت اقتصادی خانواده توضیحات رئیس کل دادگستری استان تهران درباره درخواست توبه «تتلو» ماده ۲۱۵ آیین نامه راهنمایی و رانندگی به عابران پیاده چه می‌گوید؟ بررسی چند راهکار برای کاهش اثرات زیست‌محیطی فاضلاب‌های شهری نظام تعلیم و تربیت کشور باید با رویکرد آینده‌نگری از چالش‌ها عبور کند تأکید دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش بر ارتقای جایگاه معلمان درخواست وزیر محیط زیست زیمباوه برای گسترش همکاری دوجانبه با ایران آیا خشم به ارث می‌رسد؟ | بررسی عوامل ژنتیکی در بروز عصبانیت آمبولانس وسیله تبلیغات نیست | با متخلفان تا حد «لغو پروانه» برخورد خواهد شد زائران اربعین زمان مواجهه با تشعشعات فرابنفش خورشید را محدود کنند هر آنچه که باید در مورد درد سیاتیک بدانید میانگین سن بازنشستگی در کشور ۵۱ تا ۵۲ سال اعلام شد جانباز جنگ ۱۲ روزه با صهیونیست‌ها در کاشان به شهادت رسید درگیری خونین در یک شرکت خصوصی مشهد قتل خانم مدیرعامل توسط شوهر خیانتکار در جلسه کاری! التماس مادر قاتل از مادر الهه حسین‌نژاد مقابل دادگاه + فیلم (۶ مرداد ۱۴۰۴) طرح ورود خودروهای مسافران خارجی به کشور اجرا می‌شود حمله گروهی گراز‌ها به مزارع کشاورزی خراسان شمالی (۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سیاه‌بازی برای فرار از اتهام قتل

  • کد خبر: ۵۱۷۸
  • ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۴:۵۷
سیاه‌بازی برای فرار از اتهام قتل
دستگیری زن و شوهری که پس از کشتن مردی ۴۱ ساله به فریمان گریخته بودند

محمدجواد ابوعطا - سرعت غیرمجاز و حالت غیرطبیعی راننده هنگام رانندگی، مأموران پلیس راه را برآن داشت تا خودروی گران قیمت چری آریزو را متوقف کنند. راننده با فرمان ایست پلیس راه فریمان، خودرو را به کناری کشیده و در حاشیه جاده توقف کرد. مأموری برای چک کردن مدارک راننده به سمت این خودرو که زن و مردی جوان سوارش بودند رفت. هنگام چک کردن مدارک خودرو، ناگهان چشم مأمور به وسایلی که در صندلی عقب این خودرو انباشته شده بود افتاد که سر یک لوله تفنگ نیز درمیان وسایل خودنمایی می کرد. مأمور پلیس راه از راننده و دیگر سرنشین خودرو خواست تا پیاده شوند و هم زمان با پیاده شدن این افراد موضوع را به مافوق خود گزارش داد.
لحظاتی بعد زمانی که این زن و مرد را به ساختمان پلیس منتقل کردند، مأموران خودروی مشکوک را بازرسی کردند و تعداد زیادی انواع وسایل نظیر ساعت و... به همراه 3اسلحه ساچمه زنی و بادی را از این خودرو کشف کردند.
با مظنون شدن به این افراد که خود را زن و شوهر اعلام کرده بودند ، این زوج بعد از هماهنگی به پلیس آگاهی فریمان منتقل شدند و بازجویی از آن ها آغاز شد. مرد جوان خیلی زود به تناقض گویی افتاد. مشخص بود که رازی در سینه اش مخفی دارد. او وقتی نتوانست ثابت کند خودرو متعلق به خودش است و تمامی مدارک خودرو متعلق به فرد دیگری بود، ساکت شد و دیگر جواب مأموران را نداد.
یک رشته تحقیقات از زن جوان نیز هم زمان آغاز شده بود که او نیز به تناقض گویی افتاد و نتوانست پلیس را قانع کند. وقتی او تمام راه ها را به روی خود بسته دید، دست از پنهان کاری برداشت و در اعترافی تکان دهنده اعلام کرد خودرو متعلق به مردی است که شوهرش او را در منزل مسکونی شان کشته و خودرواش را ربوده 
ا ست.


اعلام موضوع به مقام قضایی
با اعتراف صریح متهم به قتل و اعتراف انجام این جنایت در مشهد، مأموران پلیس آگاهی فریمان موضوع را شبانه به بازپرس ویژه قتل عمد دادسرای عمومی و انقلاب مشهد اعلام کردند و با دستور قاضی علی اکبر احمدی نژاد، زن جوان شبانه به مشهد منتقل شد به نحوی که در ساعت صفر بامدادی او در بولوار توس از خودرو پیاده شد و در حضور قاضی احمدی نژاد با دستانی لرزان و در بند دستبندهای قانون، به سوی منزلی مسکونی اشاره کرد.
قاضی احمدی نژاد از کارآگاهان پلیس خواست تا به بازرسی منزل بپردازند. مأموران پس از ورود با جسد مردی چهل ویک ساله که طاقباز وسط پذیرایی افتاده بود، رو‌به‌رو شدند. بررسی های اولیه نشان می داد ضرباتی با میله ای آهنی به سر مقتول وارد شده و آثار خون روی فرش و لابه لای موهای او نمایان بود. پس از بررسی های میدانی دستور انتقال جسد به پزشکی قانونی صادر شد و هم زمان تحقیقات از زن جوان درباره این جنایت آغازشد.


مقتول دوست شوهرم بود
بازجویی های اولیه از زن جوان حاکی از آن بود که مقتول دوست چندین ساله شوهرش بوده و سال ها پیش، مشاور املاک بوده است. مقتول شب حادثه به خانه آن ها آمده اما به دلایل نامعلومی این دو رفیق با هم درگیر شده اند که مرد سی وشش ساله با ضربات میله آهنی او را به قتل رسانده و پس از سرقت مدارک و پول هایش به قصد فرار، مشهد را به سمت فریمان ترک کرده است.
این زوج جوان هنگام ترک منزل برای صحنه سازی و فریب مجریان قانون، دست نوشته ای از خود به جا می گذارند با این مضمون که « صبح بیدار شدی و می خواستی بروی، سماور را خاموش کن و درها را ببند و...». این افراد با این یادداشت سعی کرده بودند که موضوع قتل را گردن سارقان احتمالی بیندازند که این مسئله از چشم مقام قضایی دورنماند.
بررسی شغل متهم به قتل نشان داد پیش تر شغل او جوشکاری بوده، اما سال هاست که کار نمی کرده است. با توجه به وسایل کشف شده در خودروی مقتول و چند اسلحه ساچمه ای، قاضی احمدی نژاد فرضیه خلافکار بودن این افراد را مطرح کرد. از همین رو تحقیقات درباره این فرضیه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی قرار گرفت.
زن جوان پس از انجام بازجویی های اولیه با دستور موقت راهی زندان شد و نیزدستور ویژه قضایی برای انتقال متهم اصلی پس از تشکیل پرونده از فریمان به مشهد صادر شد.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->