تاکید معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی بر لزوم مشارکت شبکه بانکی در پروژه‌های آزادراهی + فیلم پورشه 911 توربو S مدل 2026 رونمایی شد + مشخصات فنی و امکانات | نیرومندترین نسخه در تاریخ قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | افزایش ۶۰ میلیونی تویوتا کرولا بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | دنا پلاس چقدر شد؟ چنددرصد بازار خودروهای ایران را وارداتی‌ها تشکیل می‌دهند؟ تولید بی‌سابقه حوزه زنبورداری در خراسان رضوی پیش‌بینی افزایش تدریجی تولید تخم‌مرغ برای امسال در شهرستان مشهد خرید انواع رله و سنسور صنعتی از بایا کنترل ۸۹ درصد زوج‌های خراسان رضوی در صف دریافت وام ازدواج + فیلم شورای رقابت عرضه خودروهای مشمول قیمت‌گذاری در بورس کالا را غیرقانونی اعلام کرد طلافروشی‌های مشهد فردا (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) تعطیل هستند معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: نرخ بیکاری خراسان رضوی در بهار ۱۴۰۴ به ۴/۹ درصد رسید بورس به تعادل رسید | حجم و ارزش معاملات رشد کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) قیمت تخم‌مرغ در مشهد اعلام شد | شنیسل مرغ، ماهی، جگر و کله‌پاچه چند؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جدول یک نماینده مجلس: به‌زودی شاهد تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در کشور خواهیم بود |  «قرارداد معین» در راه است (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی آینده قیمت طلا در سه سناریوی مختلف  | چرا قیمت طلا در ایران سریع‌تر از اونس جهانی بالا می‌رود؟ سکه پارسیان امروز چند؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت واکنش رئیس سازمان بورس به آینده بازار بورس: امیدوارکننده خواهد بود آخرین مهلت پیش‌فروش سکه تا ساعت ۱۴ امروز (سه شنبه، ۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جزئیات بیت‌کوین در آتش | سیگنال خطرناک برای بازار ارز دیجیتال (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) معطلی ۳ ماهه تولیدکنندگان در صف دریافت ارز طلای ۱۸ عیار امروز در مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) دلار در مشهد به کمتر از ۱۰۰ هزار تومان نزول کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) گزارشی از رکود در صنعت مبلمان | نشستن تورم بر بازار مبلمان جزئیات عرضه خودروهای داخلی و خارجی در بازار سرمایه | بورس مسئول نظارت بر رمز دارایی می‌شود قیمت جهانی طلا امروز (سه شنبه، ۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | انگور ۴۰ تا ۷۰ هزار تومان افت ۷ درصدی ارزش بازار سهام در پنج ماهه اول ۱۴۰۴
سرخط خبرها

سازوکاری برای فعالیت کافه‌سیارها در مشهد مشخص نشده است

  • کد خبر: ۵۳۲۵۹
  • ۳۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۵
سازوکاری برای فعالیت کافه‌سیارها در مشهد مشخص نشده است
رئیس اتحادیه صنف آب‌میوه، بستنی و کافی‌شاپ مشهد گفت: باتوجه‌به مجوز فعالیت کافه‌‌سیارها و کافه‌فودها، سازوکار نهایی برای نحوه فعالیت این مشاغل در مشهد مشخص نشده است.

طنین همتی|شهرآرانیوز، سعید شریف‌زاده درباره وضعیت فعالیت کافه‌سیارها در مشهد اظهار کرد: چند سالی است صحبت درباره فعالیت کافه‌سیارها در مشهد وجود دارد و در همین اواخر قرار بر این شد شورای شهر هم مجوزی برای فعالیت این مشاغل صادر کند.

وی گفت: سازمان مشاغل شهری وابسته به شهرداری، متولی این امر است که طبق مکاتباتی که با این سازمان داشتیم، قرار بر این شده مجوز فعالیت داده شود، اما هنوز سازوکار نهایی و نحوه فعالیت این مشاغل کامل مشخص نشده است. ما از این امر استقبال کردیم و دنبال این هستیم که این اقدام عملی شود.


شریف‌زاده درباره فعالیت واحد‌های صنفی آب‌میوه و بستنی و کافی‌شاپ‌ها در وضعیت کرونا یادآور شد: باتوجه‌به شرایط کرونایی، صنف ما هم مثل صنف‌های دیگر در دسته مشاغل گروه ۲ قرار گرفته است. متأسفانه تا زمانی که در وضعیت قرمز بودیم، واحد‌های صنفی ما درعمل مجاز به فعالیت نبودند.


وی تأکید کرد: به‌دنبال این موضوع هستیم که در وضعیت کرونایی، در گروه یک قرار بگیریم. در این گروه عرضه‌کنندگان مواد غذایی قرار دارند که عمدتا فروشندگان آب‌میوه و قهوه هم به‌دلیل اینکه فضا‌های کوچکی دارند، به‌صورت بیرون‌بر فعالیت می‌کنند.


رئیس اتحادیه آب‌میوه و بستنی و کافی‌شاپ در مشهد در ادامه افزود: باتوجه‌به جایگاه میوه و ویتامین‌های موجود در این محصول و تأثیر آن در افزایش ایمنی بدن و تقاضای مردم در همین وضعیت کرونا، پیگیر هستیم این صنف در گروه یک دسته‌بندی واحد‌های صنفی قرار بگیرد تا اگر خدایی نکرده دوباره در شرایط قرمز قرار گرفتیم، این واحد‌ها دست‌کم به‌صورت بیرون‌بر بتوانند فعالیت کنند. چون تعطیلی واحد باتوجه‌به هزینه‌های جانبی خیلی مشکل‌ساز است.


شریف‌زاده ادامه داد: درباره فعالیت کافی‌شاپ‌ها باتوجه‌به حساسیت بیشترشان، گاهی دیده شده است در گروه ۳ هم قرار گرفته‌اند، اما خیلی واضح گفته نمی‌شود کافی‌شاپ‌ها در کدام گروه قرار دارند، درحالی‌که به‌شکل عمده در گروه ۳ دیده شده‌اند.

وی افزود:، اما خوشبختانه اکنون در گروه ۲ قرار داریم و کافی‌شاپ‌ها و واحد‌های دیگر با ۵۰ درصد ظرفیت اجازه خدمت‌رسانی و پذیرش مشتری دارند.
به‌گفته شریف‌زاده، ما از طریق بهداشت، گشت‌های بازرسی رعایت پروتکل‌های بهداشتی در این واحد‌ها را به‌صورت جدی رصد می‌کنیم و نگرانی‌ای برای رعایت‌نکردن بهداشت این واحد‌ها نداریم و در صورت هرگونه تخلف بهداشتی برخورد جدی می‌کنیم.


رئیس اتحادیه صنف آب‌میوه، بستنی و کافی‌شاپ افزود: اکنون حدود ۶۰۰ واحد صنفی مجوزدار در مشهد داریم. امسال هم حدود ۲۰۰ واحد در رسته‌های مختلف برای راه‌اندازی این واحد‌ها ثبت شده است و تعداد محدودی هم هستند که به اتحادیه مراجعه نکردند و غیرمجاز فعالیت می‌کنند که بازرسان ما برای شناسایی و اخطار به این واحد‌ها در شهر فعال هستند.


شریف‌زاده در پایان افزود: کرونا مسلما در یک سال گذشته بر فعالیت واحد‌های صنفی ما هم تأثیر گذاشته است و شاهد کاهش ۵۰ درصدی در تقاضا بوده‌ایم که محدودیت فعالیت هم در این افت تقاضا بی‌تأثیر نبوده است
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->