قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است
سرخط خبرها

صدای قناری و کنجکاوی همسایه راز مرگ ۴ نفر را فاش کرد

  • کد خبر: ۵۳۵۷۲
  • ۰۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۰
صدای قناری و کنجکاوی همسایه راز مرگ ۴ نفر را فاش کرد
سکوت قناری و کنجکاوی زن همسایه راز دو حادثه مرگبار را فاش کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، نخستین حادثه روز ۱۴ آذر رخ داد. زمانی که همسایه‌ها متوجه شدند برخلاف روز‌های قبل صدای آواز قناری همسایه‌شان به گوش نمی‌رسد به موضوع مشکوک شدند و به سراغ صاحب قناری که زنی ۷۰ ساله بود رفتند، اما هرچه در زدند کسی جواب نداد با این حال احتمال دادند وی همراه خواهرزاده‌اش که میهمان خانه وی بود بیرون رفته باشد.

اما ساعتی بعد زنگ خانه یکی از همسایه‌ها به صدا درآمد. دختر پیرزن نگران و مضطرب گفت: هر چه با مادرم تماس می‌گیرم جواب نمی‌دهد به خانه‌اش آمدم، اما در را هم باز نمی‌کند خیلی نگرانم شما مادرم را ندیده‌اید؟

زن همسایه که خود نیز به ماجرا مشکوک شده بود، بلافاصله با پلیس تماس گرفته و زمانی که مأموران وارد خانه شدند با جسد پیرزن در اتاق پذیرایی و جسد خواهرزاده‌اش در آشپزخانه مواجه شدند. با اعلام موضوع به اورژانس و آتش‌نشانی در نخستین بررسی‌ها مشخص شد که هردو نفر بر اثر گازگرفتگی جان باخته‌اند. این در حالی بود که قناری آن‌ها نیز جان باخته بود.

با مرگ زن ۷۰ ساله و خواهرزاده ۳۲ ساله‌اش، تحقیقات برای علت حادثه آغاز شد. در بررسی‌های کارشناسی مشخص شد که گازگرفتگی به‌دلیل نقص فنی دودکش آبگرمکن بوده است.

بدین ترتیب خانواده دو قربانی این حادثه به دادسرای امور جنایی تهران رفته و با شکایتی در شعبه یازدهم دادسرای امور جنایی از صاحب خانه شکایت کردند.

دومین حادثه

شامگاه دوشنبه گذشته گزارش گاز گرفتگی مرگبار دو برادر به بازپرس کشیک قتل پایتخت اعلام شد. به‌دنبال اعلام این خبر بازپرس شعبه یازدهم دادسرای امور جنایی پایتخت، دستور تحقیقات در رابطه با مرگ دو مرد جوان را صادر کرد.

زن همسایه که موضوع را به پلیس خبر داده بود در تحقیقات گفت: مدت‌هاست که این دو برادر همسایه طبقه دوم ما هستند. یکی از آن‌ها ۳۳ ساله و دیگری ۳۵ ساله است و معمولاً آن‌ها میهمان داشتند و اگر هم از میهمان خبری نبود، صدای تلویزیون و حرف زدن‌هایشان را می‌شنیدیم. اما ۲۴ ساعتی بود که هیچ سر و صدایی از آن‌ها نمی‌آمد و همین مسأله شک مرا برانگیخت.

او ادامه داد: من بیرون رفتن آن‌ها را ندیده بودم و برای همین مطمئن بودم که آن‌ها در خانه هستند. برای اطلاع از حال و احوال آن‌ها خودم را به طبقه بالا رساندم. قسمتی از در ورودی خانه‌شان شیشه‌ای است و زمانی که از شیشه نگاه کردم متوجه شدم که دو برادر داخل پذیرایی خوابیده‌اند. اما هر چه به شیشه زدم، دیدم که تکان نمی‌خورند و همین مسأله مرا ترساند. موضوع را به همسایه‌ها خبر دادم و با کمک آن‌ها شیشه را شکستیم که ناگهان بوی گاز شدیدی به مشام رسید. با ورود به خانه با جسد دو برادر مواجه شدیم.

با مرگ دو پسر جوان به دستور بازپرس واحدی اجساد به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات برای علت گاز گرفتگی ادامه دارد.

منبع: ایران

بیشتر بخوانید:
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->