رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد: در این دوره پنج ایستگاه آتش‌نشانی به بهره‌برداری رسیده است آغاز مراسم رژه خودرویی و تجهیزات آتش‌نشانی شهرداری مشهد (۱۰ مهر ۱۴۰۴) نفس‌های آخر کاروان‌سرای زغالی مشهد | جبر روزگار یک پیشه قدیمی و حجره‌های آن را محکوم به فنا کرده است رونمایی از ۳ فناوری نوین سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد گلایه از فعالیت کارخانه ای که روح زندگی را از «روح آباد» مشهد گرفته است | دود اضافی ممنوع! هوای کلانشهر مشهد ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۰ مهر ۱۴۰۴) بازدید رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی و شهردار مشهد مقدس از ستاد فرماندهی آتش‌نشانی مشهد (۹ مهر ۱۴۰۴) | قلندرشریف: جدیدترین تجهیزات آتش‌نشانی در مشهد رونمایی خواهد شد+ فیلم ساخت بارانداز شهری برای کاهش حجم ترافیک مشهد | افزایش ۸ برابری ایستگاه‌های تخلیه و بارگیری شهر شهردار مشهد مقدس خبر داد: آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین پروژه مشارکتی مسکن شرق کشور مشهد، میزبان نخستین همایش ملی گردشگری و تحول پایدار | اهدای ۳۰ دستگاه خودروی سنگین خدماتی به شهرداری‌های استان هوای ناسالم امروز مشهد (چهارشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۴) نفس‌کشیدن را برای «گروه‌های حساس» سخت کرد نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: اگر هویت شهدای گوهرشاد درست معرفی می‌شد، تاریخ فرهنگی ایران مسیر دیگری داشت ثبت نزدیک به ۹ میلیون تردد از طریق خطوط متروی مشهد در شهریور ۱۴۰۴ سازمان ملل از طالبان خواست دسترسی به اینترنت و خدمات مخابراتی را فوراً بازگرداند آمادگی پارکینگ‌های هسته مرکزی مشهد هم‌زمان با گرامیداشت نخستین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله افتتاح ایستگاه بسیج و بهره‌برداری از سکو‌های فاز اول خط ۳ مترو مشهد در سال ۱۴۰۴ هوای مشهد برای همه شهروندان ناسالم شد | مشهدی‌ها، خصوصاً کودکان در فضای بسته بمانند (۸ مهر ۱۴۰۴) ۲ فوتی در تصادف اتوبوس حامل دانشجویان در جاده سمنان + جزئیات و عکس (۸ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دمای هوا در خراسان رضوی ۸ تا ۱۰ درجه کاهش می‌یابد

  • کد خبر: ۵۴۸۲۴
  • ۱۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۹
دمای هوا در خراسان رضوی ۸ تا ۱۰ درجه کاهش می‌یابد
 روند کاهشی میانگین دمای هوا در مناطق مختلف استان خراسان رضوی که از امروز دوشنبه آغاز شده است تا روز سه شنبه هفته جاری به میزان هشت تا ۱۰ درجه کاهش می‌یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، کارشناس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی با بیان این مطلب در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: بیشینه دمای هوای دیروز مشهد ۱۳ درجه سلسیوس بود که برای روزهای دوشنبه و سه شنبه به ترتیب هفت و چهار درجه پیش بینی شده است.


مرتضی اثمری افزود: کمینه دمای هوای مشهد دیشب چهار درجه زیر صفر بود که در شبهای آینده بین یک تا ۲ درجه کاهش می یابد.


وی اضافه کرد: هوای سرد تا پایان هفته جاری در خراسان رضوی تداوم دارد اما در هفته آینده کمینه دمای هوا در استان به بالای صفر می رسد و دمای روزانه نیز روند افزایشی خواهد داشت.


کارشناس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی گفت: به دنبال افزایش ابرناکی از عصر امروز در خراسان رضوی، بارشهای پراکنده بیشتر به صورت برف به ویژه در نواحی شمال و شمال غرب استان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه هفته جاری پیش بینی می شود.


اثمری افزود: طی روزهای آینده همراه با شدت گرفتن وزش باد و وقوع بارشهای پراکنده، شاخص آلاینده‌های جوی در مشهد و شهرهای صنعتی خراسان رضوی کاهش می یابد.


وی ادامه داد:شهرستان کوهسرخ با کمینه دمای ۱۰ درجه زیر صفر و سبزوار با بیشینه دمای ۱۵ درجه سلسیوس به ترتیب سردترین و گرمترین شهرستانهای خراسان رضوی طی ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.
او اضافه کرد: طی این مدت بیشترین سرعت وزش باد در تربت حیدریه با شدت ۳۲ کیلومتر در ساعت گزارش شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->