آیت‌الله علم‌الهدی. تقارن ولادت پیامبر (ص) و امام صادق (ع) پیام‌آور تغییرات اساسی در تاریخ است تیراندازی به چارلی کرک، از چهره‌ های نزدیک به ترامپ حین سخنرانی در دانشگاه یوتا ولی + فیلم(۱۹ شهریور ۱۴۰۴) سازمان همکاری اسلامی حمله اسرائیل به قطر را قویا محکوم کرد نگرانی ترکیه از تکرار حمله مشابه به دوحه در خاک این کشور عراقچی: مقابله با رژیم صهیونیستی نیازمند تصمیم جمعی در منطقه است واکنش حزب الله لبنان به حمله خونین رژیم صهیونیستی به یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) قطر: نتانیاهو باید به دست عدالت سپرده شود وزارت خارجه تجاوز رژیم صهیونیستی به یمن و کشتار خبرنگاران را به شدت محکوم کرد رسانه عبری: نتانیاهو ترکیه را هم رسما به حمله نظامی تهدید کرد سخنگوی پنتاگون: آمریکا به دنبال درگیری با چین نیست نتانیاهو قطر را تهدید به حمله دوباره کرد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) تأکید پزشکیان و السیسی بر موضع مشترک در برابر تجاوزگری اسرائیل نتانیاهو پس از حمله به یمن گزافه گویی کرد ۱۲۷ شهید و زخمی در حملات امروز اسرائیل به یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه مشترک آمریکا و سه کشور اروپایی درباره ایران (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش قاطع یمن به تجاورز رژیم صهیونیستی: اسرائیل منتظر پاسخ سخت ما باشد یحیی سریع ادعای صهیونیست‌ها درباره هدف گرفتن سکوی‌های پرتاب موشک یمن را تکذیب کرد تروئیکای اروپایی: همکاری کامل ایران با آژانس شرط دستیابی به توافق است هشدار رئیس شورای عالی سیاسی یمن به صهیونیست‌ها: آماده باشید بن‌سلمان: ابتکار صلح عربی را فعال کردیم دیدار عراقچی با رئیس جمهور تونس | تقدیر از رویکرد تونس در محکومیت حملات اسرائیل و آمریکا علیه ایران شیخ نعیم قاسم: فلسطین مهم‌ترین آرمان وحدت بخش اسلام است چین به توافق ایران و آژانس اتمی واکنش نشان داد بیانیه اتحادیه اروپا در نشست شورای حکام آژانس درباره توافقات پادمانی با ایران حمله جنگنده‌های اسرائیل به پایتخت یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | حمله جنگنده‌های اسرائیلی به یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) محاکمه یک نظامی صهیونیست در آلمان به اتهام جنایت جنگی در غزه
سرخط خبرها

افشای رشوه نتانیاهو به غول رسانه‌ای صهیونیستی

  • کد خبر: ۵۴۹۰۱
  • ۱۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۸
افشای رشوه نتانیاهو به غول رسانه‌ای صهیونیستی
دادستان‌های رژیم صهیونیستی گزارش جدیدی را منتشر کردند که در آن، جزئیات اتهامات علیه نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو آورده شده است.
عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ دادستان‌های رژیم صهیونیستی گزارش جدیدی را منتشر کردند که در آن، جزئیات اتهامات علیه نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو آورده شده است. در این گزارش جدید، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به جرم تجارت با یک غول رسانه‌ای قدرتمند متهم شده است.

تاکنون نتانیاهو در سه پرونده فساد مالی به جرم کلاهبرداری، نقض اعتماد و دریافت رشوه متهم شده بود. یکی از این اتهامات ادعا می‌کرد که نتانیاهو در‌ازای پوشش مثبت خبری درباره خود در سایت خبری معروف «والا»، ضوابطی را به ارزش صد‌ها میلیون دلار به نفع صاحب شرکت مخابرات «بزق» (بیزک) تغییر داده بود.
 
در پاسخ به درخواست وکلای نتانیاهو برای جزئیات بیشتر درباره این اتهامات، دادستان‌های رژیم صهیونیستی روز یکشنبه، ۱۴‌دی‌ماه، در گزارشی ادعا کردند که به ۳۱۵‌درخواست از سایت خبری «والا» برای پوشش خبری مطلوب‌تر نتانیاهو و خانواده‌اش دست یافته‌اند. آن‌ها گفته‌اند نشانه‌هایی وجود دارد که نتانیاهو در ۱۵۰ مورد از این ماجرا‌ها دست داشته است. در گزارش دادستان‌ها آمده است که این درخواست‌ها شامل اختصاص زمان و فضای بیشتر به مقالات مثبت درباره نتانیاهو و خانواده‌اش، تغییر عناوین روزنامه‌ها و کاهش یا حذف داستان‌های نامطلوب درباره آن‌ها می‌شود.

همچنین برخی از این موارد، مربوط‌به درخواست نتانیاهو برای پوشش منفی رقبای وی بوده است. این گزارش، به نقل از سهام‌دار «بزق» در آن زمان، شائول اِلوویچ، می‌نویسد که در‌صورت انتشار مقالات منفی درباره نتانیاهو و خانواده‌اش، نخست‌وزیر، معاملات سودآور شرکت را تصویب نمی‌کرد. به همین دلیل الوویچ به اکثر درخواست‌های نتانیاهو رضایت می‌داد. به عنوان مثال، گفته می‌شود الوویچ، به درخواست نتانیاهو به سایت «والا» دستور داده است تا پخش زنده تجمع مخالفان نتانیاهو را در‌جریان مبارزات انتخاباتی سال‌۲۰۱۵ در این کشور متوقف کند.

دادگاه نتانیاهو که از سال گذشته آغاز شده، قرار است ماه آینده از سر گرفته شود. وی همه اتهامات را انکار کرده است و می‌گوید قربانی خشم رسانه‌ها، پلیس و دادستان‌های این رژیم شده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->