درخشش خبرنگاران شهرآرا در سومین جشنواره مطبوعات شرق کشور | شهرآرا، سرمایه فرهنگی مشهد است برگزیدگان جشنواره ملی عکس زعفران معرفی شدند + تصاویر برگزیده مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴) صوت | آهنگ جدید علیرضا قربانی با نام «گیسوی باران» + لینک دانلود رسانه‌ها چگونه بر تصمیمات و ادراکات ما اثرگذارند؟ | بررسی اثر رسانه‌ها بر شناخت و روان انسان اکران «هلو کیتی» کمپانی وارنر برادرز در تابستان ۲۰۲۸ «قیصر امین‌پور» مرتبه‌ وجودی متفاوتی داشت گای ریچی و جیسون ششمین فیلم اکشن را با هم می‌سازند نسیم ادبی «اتاق فرار» را روی صحنه تئاتر می‌برد زمان انتشار فصل پنجم سریال پسران مشخص شد «کج‌پیله» پیشتاز سینمای ایران صوت | آهنگ جدید محمد معتمدی با نام «عاشقم» + لینک دانلود دیوید تنانت در سریال «دختران گیلبرت» بازی می‌کند؟ توقیف فیلم‌های «پژمان جمشیدی» تکذیب شد زمان اکران «ماجراجویی‌های کلیف بوث» دیوید فینچر اعلام شد
سرخط خبرها

تئاتر هنوز برای کسی جدی نیست

  • کد خبر: ۵۵۰۳۲
  • ۱۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۹
تئاتر هنوز برای کسی جدی نیست
رضا صابری - پیشکسوت تئاتر
مشکل اول پول است. تئاتر، هنر هزینه‌برداری است، اما برای تئاتر، بودجه مناسبی تدوین و تعریف نشده است. واقعا اگر قرار است این هنر ادامه پیدا کند باید برای آن، بودجه کافی در نظر بگیرند.
تئاتر به عنوان یک اتفاق فرهنگی‌هنری، خیلی اهمیت دارد، اما متأسفانه در دو دهه اخیر چنین نگاهی به آن نشده و در مملکت ما هنوز خیلی این موضوع اهمیتی ندارد که کسی بخواهد به مطالبات اهالی تئاتر پاسخگو باشد.


کمبود‌های مالی جبران شود

موارد ذکر شده در بیانیه خانه تئاتر شامل حال همه اهالی این هنر در کشور است و دولت باید به گونه‌ای کمبود‌های مالی این قشر را جبران کند. گرچه تعدادی از اهالی تئاتر مشهد، کارمند هستند و دغدغه معیشت شامل حال همه نمی‌شود، اما یک عده جوان که تازه واردِ این عرصه شده‌اند به سختی روزگار می‌گذرانند و به دلیل اینکه در تنگنای اوضاع مالی بوده‌اند برای خودشان مشاغل کاذب ایجاد کرده‌اند تا زندگی معمولی‌شان بگذرد. حتی پرداخت حق بیمه هم برای بعضی‌هایشان سخت است.


مشکل ریشه‌ای حل شود

در مشهد، ساخت پردیس تئاتر شهر، اتفاق بزرگی است و نشان از این دارد که حقانیت این هنر برای مسئولان ما به اثبات رسیده و این خیلی خوب است، اما خدمات ذکر شده و کمک‌های جسته‌گریخته شهرداری کافی نیست و مشکل را به صورت ریشه‌ای حل نمی‌کند.
هنوز هم به نظر من خطر ویروس منحوس کرونا مرتفع نشده، اما یک عده‌ای ترسیده‌اند و میدان را خالی کرده‌اند. به شخصه باور دارم اگر عشق و علاقه باشد، در هر شرایطی می‌توان کار کرد.
 
گروه نمایشی بیست‌نفره ما، در دوره کرونا نمایش «خون‌رقصه» درباره زندگی شهید مهدی سورچی را تمرین کرد بدون اینکه ذره‌ای به سلامتی کسی خدشه وارد شود، هفته قبل در تهران اجرا کرد. گرچه خیلی سخت بود، ولی ما نگذاشتیم سختی بر ما تحمیل شود و یک کار را به سلامت در این دوران سامان دادیم.
بدون شک این اپیدمی تمام خواهد شد، اما از دوران کرونا چه برجای خواهند ماند؟ بعد از پایان کرونا ما چه یادگاری از آن داریم؟ این برای آیندگان می‌تواند جذاب باشد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->