نماد ایران خودرو در بورس پس از اعلام قیمت‌های جدید تعلیق شد + جزئیات افت قیمت دلار در مشهد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) کرمان‌موتور قیمت ۵ محصول خود را بار دیگر گران کرد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ایران خودرو قیمت جدید محصولات خود را اعلام کرد (۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) چه چیزی در عراق گران است؟ کاهش قیمت مرغ در مشهد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | گوشت و تخم‌مرغ امروز چقدر قیمت دارند؟ ۷ مدیر ارشد بانکی مشمول دستور بازنشستگی وزیر اقتصاد شدند + اسامی مدیران ارز کالا‌های اساسی تا پایان امسال باقی می‌ماند مطالبات معوق بانک‌ها در خراسان رضوی به ۳۳ همت رسیده است ذخایر طلای بانک مرکزی افزایش یافت برداشت محصول پنبه از سطح مزارع خراسان رضوی آغاز شد (۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) آخرین فرصت استفاده از مرحله چهارم کالابرگ الکترونیکی اعلام شد قیمت طلا در مشهد رشد کرد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | پیاز و سیب‌زمینی کیلویی چند؟ کاهش قیمت دینار عراق در مشهد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | درهم امارات، ریال سعودی و افغانی افغانستان چند؟ آیا سقوط اونس جهانی طلا، زمینه‌ساز صعود بیت‌کوین خواهد بود؟ نگاهی به بازار‌های طلا، دلار، بیت‌کوین و سهام جهان (۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) توزیع مرغ گرم ارزان‌تر از نرخ وزارت کشاورزی در میادین میوه و تره‌بار پیش‌بینی بورس یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار شنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ آیا اقلام چینی در بازار، همگی قاچاق هستند؟ | واکنش رئیس کمیسیون واردات اتاق بازرگانی خراسان رضوی به یک مصاحبه جنجالی پیش‌بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ تولید ۷۵ درصد زعفران ایران در خراسان رضوی | دانشنامه ملی زعفران در مشهد تألیف می‌شود مطالبات گندمکاران تا ۲۲ مهر پرداخت می‌شود (مهرماه ۱۴۰۴) دلار در مشهد به کانال ۱۰۵ هزار تومان سقوط کرد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ مهر ۱۴۰۴) | هایما ۷X چند؟ رشد یکپارچه قیمت خودرو‌های داخلی (۲۶ مهر ۱۴۰۴) + جدول گل تازه زعفران امروز کیلویی چند؟ (۲۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ارزش سهام عدالت در ۱۷۲ روز، کاهش ۵۸ درصدی را تجربه کرد+ جزئیات

  • کد خبر: ۵۵۶۲۴
  • ۲۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۶
ارزش سهام عدالت در ۱۷۲ روز، کاهش ۵۸ درصدی را تجربه کرد+ جزئیات
با ورود بورس به فاز اصلاح که از ۲۰ مردادماه سال جاری اغاز شد، ارزش سهام عدالت تاکنون ۵۸ درصد کاهش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، سهام عدالتی که سال هاست در اختیار متقاضیان آن قرار دارد، امسال پس از موافقت با آزادسازی آن، به بدترین شیوه ممکن، در صف انجام معاملات قرار گرفت که هم باعث کاهش ارزش آن شد و هم باعث ریزش بازار سرمایه گردید.

 

در خرداد ماه سال جاری دولت تصمیم گرفت سهام عدالت را اصطلاحا آزاد کند و افراد توانستند از این زمان به بعد تا ۳۰ درصد سهام خود را بفروش رسانده و از عواید آن استفاده کنند. در مرحله دوم آزادسازی نیز در ۱۸ مردادماه ۳۰ درصد دیگر این سهام آزاد شد. اما دقیقا دو روز پس از آزادسازی مرحله دوم بازار سرمایه وارد فاز اصلاح شد و تا ۲۰ آبان ماه حدود ۴۵ درصد کاهش در شاخص کل را تجربه کرد.

 

با بررسی دلایل ریزش بازار در آن مقطع زمانی، می‌توان سهام عدالت را یکی از اصلی‌ترین دلایل این ریزش عنوان کرد. با آزادسازی مرحله دوم سهام عدالت، افراد دارای این سهام‌ها با فرض اینکه مبلغ ۶۰ درصد سهامشان حداقل ۹ میلیون تومان خواهد شد، سریع شروع به فروش سهام خود کردند. عرضه ابشاری نماد‌هایی که در لیست سهام عدالت قرار دارند، در آن زمان نشان می‌دهد، یکی از دلایل ریزش بازار در مردادماه همین عرضه بی حساب و کتاب سهام عدالت توسط بانک‌ها و کارگزاری‌ها بوده است.

 

با توجه به ارزش سهام عدالت می‌توان گفت تا کنون ۵۸ درصد از ارزش این سهام نسبت به اول مرداد ماه سال جاری کاهش یافته است. کاهش ارزش سهام عدالت تا ۱۱ آبان ماه ۴۸ درصد بوده است که این مساله نشان می‌دهد سهام عدالت در ماه‌های گذشته به شدت کاهش یافته است.

 

ارزش سهام عدالت در ۱۷۲ روز، کاهش ۵۸ درصدی را تجربه کرد+ جزئیات

 

با نگاهی به نماد‌های موجود در سبد سهام عدالت افراد، می‌توان سهم‌های با ارزش و بنیادی را ملاحظه کرد که تنها به دلیل عدم مدیریت بازار سرمایه ارزش آن‌ها به شدت کاهش یافته است. ترکیب سهام عدالت مرکب از سهام ۳۶ شرکت بورسی و ۱۳ شرکت غیربورسی است که آن ۱۳ شرکت هم قرار است در قالب یک هلدینگ در آینده وارد بورس شوند. تعداد ۴۹ میلیون نفر سهامدار عدالت در کشور داریم که در زمان آزادسازی سهام عدالت در خردادماه سال جاری، تعداد ۱۹ میلیون نفر روش مستقیم و ۳۰ میلیون نفر روش غیرمستقیم را برگزیده‌اند.

 

ارزش سهام عدالت در ۱۷۲ روز، کاهش ۵۸ درصدی را تجربه کرد+ جزئیات

ارزش سهام عدالت در ۱۷۲ روز، کاهش ۵۸ درصدی را تجربه کرد+ جزئیات

 

تعداد سهام و ارزش سهام مربوط به سهام عدالت ۴۹۲ هزار تومانی می‌باشد

در حال حاضر مجلس به دنبال تصویب ثبت نام از جاماندگان سهام عدالت است. نماینده شیراز و زرقان در مجلس می‌گوید: پیشنهاد ثبت نام جاماندگان سهام عدالت در کمیسیون تلفیق مطرح شد و اعضای این کمیسیون نیز با توجه به ماهیت عادلانه این پیشنهاد، با ثبت نام ۷میلیون جا مانده از سهام عدالت موافقت کردند.

 

حال باید دید وضعیت ۴۹ میلیون سهامدارعدالت که در حال حاضر سهام آن‌ها با چنین کاهش ارزشی مواجه شده اند، چگونه خواهد شد.

آخرین اخبار درباره سهام عدالت را در شهرآرانیوز بخوانید

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->