۱۸ مصدوم در پی واژگونی اتوبوس در آذربایجان شرقی (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) حق سرانه درمان بیمه‌شدگان صاحبان مشاغل آزاد ۲۳۵ هزار تومان اعلام شد ماجرای مفقودشدن زن جوان در بولوار توس مشهد چه بود؟ قتل همسایه به‌خاطر پول شارژ! تذکر ۵۵ نماینده مجلس به وزیر تعاون درباره کمک هزینه معیشت معلولان انجام نخستین عمل جراحی ضایعه عروقی مغز از طریق ورید چشمی در بیمارستان قائم(عج) مشهد لحظه‌به‌لحظه با ردیابی قاتل الهه حسین‌نژاد؛ از ردیابی موبایل دوم تا آخرین کارت‌به‌کارت جزئیات برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ دستگیری عاملان کلاهبرداری ۲.۵ میلیون دلاری در مشهد انتقاد متخصصان از «بستن دهان با چسب»، یک ترفند اشتباه هنگام خواب که بسیار محبوب شده! کشف دپوی ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کدام کیسه، ایمنی بیشتری برای نگهداری غذا دارد؟ معاون علمی رئیس جمهور خبر داد: صادرات تجهیزات پزشکی به ۶۰ کشور ارتباط بدنسازی با مرگ ناگهانی ناشی از حمله قلبی سرگردانی ۱۲ ساعته مسافران آبادان پارس ایر در مشهد | اتوبوس جایگزین هواپیما شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هشدار محیط زیست خراسان رضوی درباره وقوع آتش در طبیعت درخواست نماینده مردم اصفهان در مجلس برای تشکیل ستاد احیای زاینده‌رود مجموعه تاریخی «چغازنبیل» خوزستان به نام دولت سند خورد انتقاد نماینده مجلس از کنکور دومرحله‌ای رئیس موسسه تحقیقات آب کشور: چهار سال گرم در پیش است کمبود نیروی انسانی یکی از مشکلات محیط زیست گلستان است تذکر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص نحوه اعطای وام ازدواج بهترین سن برای تزریق واکسن پاپیلوما چه زمانی است؟ نظارت کامل وزارت بهداشت بر تولید تا عرضه محصولات آرایشی چند توصیه برای تقویت و رشد مجدد ابرو‌ها بخش‌های وی‌آی‌پی بیمارستان‌های دولتی به بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اضافه شدند جزئیات قتل هانیه بهبودی، ورزشکار فریمانی، از زبان دادستان عمومی و انقلاب فریمان | قاتل دستگیر شد معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست: ۵۰ درصد آب‌شیرین‌کن‌های دنیا در خلیج‌فارس و دریای سرخ متمرکز است
سرخط خبرها

متهم به قتل در دادگاه: همسرم مستحق مرگ بود

  • کد خبر: ۵۸۱۱۲
  • ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۶
متهم به قتل در دادگاه: همسرم مستحق مرگ بود
مرد افغانستانی که همسر صیغه‌ای خود را به قتل رسانده بود ۱۳ سال پس از این جنایت به قصاص محکوم شد.

به گزارش شهرآرانیوز، راز این جنایت را مادرزن دوم این مرد جنایتکار فاش کرد. وی در مراجعه به پلیس گفت: دخترم میترا مدتی قبل با مردی افغانستانی ازدواج کرد، اما او مدام دخترم را تهدید به مرگ کرد و یک بار هم به او گفته که ۱۳ سال قبل همسر صیغه‌ای خود را به قتل رسانده و اگر دخترم به حرفش گوش نکند او را هم می‌کشد حالا هم نگرانم که بلایی سر دخترم بیاورد.

 

با این شکایت مأموران به تحقیق در این رابطه پرداخته و دریافتند که ۱۳ سال قبل جسد زنی جوان در جاده قم کشف شده بود؛ در پرونده این جنایت آمده بود که اسفند سال ۸۶ جسد این زن جوان پیدا شد و شواهد نشان می‌داد که مقتول پس از ضربات متعدد چاقو به قتل رسیده و بعد هم گلویش بریده شده است.

 

به این ترتیب مأموران تحقیقات‌شان را درباره علت و عامل قتل آغاز کردند و مشخص شد که مقتول زنی ۲۷ ساله به نام سیما بوده که چندی پیش از آمل عازم تهران شده و بعد هم به عقد موقت مردی افغانستانی به نام مسعود درآمده است. وقتی مأموران به دنبال مسعود بودند متوجه شدند که او همزمان با قتل همسرش به مکان نامعلومی رفته است و تلاش‌های پلیس بی‌ثمر ماند و پرونده همچنان تحت بررسی بود تا اینکه بعد از ۱۳ سال با شکایت مادرزن مسعود این پرونده دوباره به جریان افتاد.

 

با اظهارات زن میانسال، مأموران به خانه مسعود در پاکدشت رفتند و او را بازداشت کردند. این مرد ۵۰ ساله در بازجویی‌ها پرده از راز جنایت هولناک ۱۳ سال پیش خود برداشت و به قتل سیما اعتراف کرد؛ با تکمیل تحقیقات و صدور کیفرخواست علیه متهم پرونده برای رسیدگی به دادگاه کیفری استان تهران ارسال شد. در ابتدای جلسه اولیای دم سیما درخواست قصاص کردند و بعد از آن متهم در دفاع از خودش گفت: من سال‌ها قبل زنی به نام سیما را صیغه کردم که خانواده‌اش او را طرد کرده بودند.

 

من عاشقش بودم و می‌خواستم با ازدواج او را به یک زندگی سالم برگردانم، اما چند ماه پس از آن متوجه شدم که وی به رفتار‌های قبلی اش ادامه می‌دهد. چندبار به او تذکر دادم، ولی فایده‌ای نداشت و همانجا فهمیدم که مستحق مرگ است، به همین خاطر آخرین بار او را به بهانه تفریح سوار ماشین کردم و به جاده قم بردم؛ در میان راه از او خواستم تا حقیقت را بگوید، اما وقتی سکوت کرد با چند ضربه چاقو به گردنش او را کشتم و سرش را از بدنش جدا کردم و جسدش را در جاده قم از ماشینم بیرون انداختم و به افغانستان فرار کردم.

 

۱۳ سال بعد دوباره به ایران آمدم و این بار عاشق زنی به نام میترا شدم و با او ازدواج کردم، اما او هم زن سازگاری نبود و ناچار شدم تهدیدش کنم و همین تهدید هم باعث شد تا مادرش راز ۱۳ ساله من را برملا کند.

در پایان جلسه قضات وارد شور شدند و با توجه به اعترافات و مستندات موجود متهم را با درخواست اولیای دم به قصاص محکوم کردند.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->