درخواست ایران برای اعمال فوری تحریم‌های جامع علیه تل‌آویو پزشکیان: نباید نیروهای علمی را به صرف یک اظهار نظر محروم کرد روایت عراقچی در هیئت دولت از سهم کارشکنی‌های آمریکایی‌ها در شکست مذاکرات روسیه و هند رزمایش ۱۵ روزه مشترک خود را آغاز کردند خط‌ونشان وزیر جنگ رژیم صهیونیستی برای فلسطینی‌های ساکن غزه توضیحات سخنگوی دولت درباره تعطیلی پنجشنبه‌ها (۹ مهرماه ۱۴۰۴) کاخ سفید: ترامپ آماده است «بدون هیچ پیش‌شرطی» با کیم جونگ اون مذاکره کند قائم‌پناه: اکثر نمایندگان مجلس با دولت همراهی و هماهنگی دارند | کاهش مداخله مجلس، تمرکز بیشتر دولت بر وظایف اصلی سخنگوی دولت: درخواست ایران برای نشست با سه کشور اروپایی و ویتکاف در نیویورک رد شد رژیم صهیونیستی شماری از نیرو‌های امدادرسان غزه را هدف قرار داد یک استاد دانشگاه: کودک‌کشی در غزه یک راهبرد است | راه نصرالله خاموش‌شدنی نیست ادعای عجیب رسایی: تمام امضا‌های محمدرضا عارف غیرقانونی است! آیت‌الله علم‌الهدی: دشمنان به دنبال جداسازی نسل جوان از میراث دفاع مقدس هستند تأیید دو مصوبه مرتبط با «جنگ ۱۲ روزه» از سوی شورای نگهبان دو معامله بزرگ جرد کوشنر، داماد ترامپ | از خصوصی‌سازی EA تا طرح صلح خاورمیانه نمایندگان با اختصاص زمین به باشگاه‌ها با اقساط ۱۰ ساله موافقت کردند وزیر خارجه فرانسه خطاب به حماس: باید طرح پایان جنگ غزه را بپذیرید دیدار وزیر آموزش و پرورش با اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس بهادری جهرمی: وزارت جنگ آمریکا را نهاد تروریستی اعلام کنید ناتوانی سنای آمریکا در تصویب بودجه، دولت را تعطیل کرد مجلس امروز طرح اصلاح موادی از قانون مهریه را بررسی می‌کند (۹ مهرماه ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و مکرون درباره آخرین تحولات فلسطین تعداد تلفات رژیم صهیونیستی طی ۲ سال گذشته اعلام شد شهادت ۱۵۰ کودک در غزه بر اثر قحطی و گرسنگی گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران، غزه و اوکراین رسانه عبری: موافقت حماس با طرح ترامپ شکستی بزرگ برای اسرائیل است
سرخط خبرها

بایدن، نتانیاهو را در آخر فهرست تماس هایش گذاشته است

  • کد خبر: ۵۸۶۳۵
  • ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۱
بایدن، نتانیاهو را در آخر فهرست تماس هایش گذاشته است
سه هفته از روی کارآمدن جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، می‌گذرد و او ظاهرا تمایلی به گفتگو با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، ندارد.
عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ سه هفته از روی کارآمدن جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، می‌گذرد و او ظاهرا تمایلی به گفتگو با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، ندارد. بایدن تاکنون با ۱۱ رهبر خارجی تماس برقرار کرده است و مکالمه او با شی جین پینگ، رئیس جمهور چین، دو ساعت به درازا کشید؛ بااین حال سکوت میان بایدن و نتانیاهو سؤالاتی را درباره سیاست بایدن درقبال رژیم صهیونیستی و به ویژه شخص نتانیاهو ایجاد کرده است. این درحالی است که هر دو رئیس جمهور پیشین آمریکا، دونالد ترامپ و باراک اوباما، باوجود رویکرد‌هایی کاملا متفاوت، در دو روز نخست ریاست جمهوری خود با نخست وزیر رژیم صهیونیستی تماس گرفته بودند.

روز پنجشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی، جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید دولت بایدن، با اشاره به شایعات درباره برقرارنشدن تماسی میان بایدن و نتانیاهو، به خبرنگاران گفت که رئیس جمهور بایدن «مشتاقانه منتظر» صحبت با نخست وزیر نتانیاهوست و بر «رابطه دیرینه» این دو رهبر تأکید کرد. ساکی بدون اینکه دلیل این تأخیر را توضیح دهد، گفت: «بایدن به زودی با او صحبت خواهد کرد.»

در این بین، دیگر مقامات ارشد آمریکا، ازجمله وزیر امور خارجه آنتونی بلینکن، وزیر دفاع لوید آستین و مشاور امنیت ملی جیک سالیوان، همه در هفته‌های گذشته با همتایان خود در رژیم صهیونیستی گفتگو کرده اند. دنی دنون، سفیر سابق رژیم صهیونیستی در سازمان ملل متحد، روز جمعه اعلام کرد که وی باور دارد بایدن با این اقدام، هدف خاصی را دنبال می‌کند. دنون می‌گوید: «فکر می‌کنم دولت جدید می‌خواست پیامی بفرستد. آن پیام ارسال شده و اکنون زمان حرکت است.
 
این تماس باید به زودی برقرار شود.» باوجوداین، تمایل نداشتن بایدن به برقراری تماس با نتانیاهو، روابط میان آمریکا و رژیم صهیونیستی را زیر سؤال نمی‌برد؛ زیرا بایدن، در تمام مدت فعالیت‌های سیاسی خود از حامیان اصلی این رژیم بوده است. علاوه براین بایدن به صراحت اظهار داشته که دولت وی، سیاست‌های دوران ترامپ در حمایت از رژیم صهیونیستی، ازجمله به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی را تغییر نخواهد داد. شاید تنها سیاستی که بایدن در مغایرت با اهداف رژیم صهیونیستی تاکنون عنوان کرده است، وعده وی برای بازگشت دوباره آمریکا به توافق هسته‌ای با ایران باشد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->