استقرار ۱۴۵ دستگاه دوچرخه بایدو در بوستان‌های بانوان شهر مشهد استاندار خراسان رضوی: مشکلات طرح بلندمرتبه‌سازی مشهد به‌زودی حل خواهد شد کیفیت هوای مشهد در مرز «قابل‌قبول» (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) گزارش شهرآرا از چالش‌های مسافران مسیر میدان شهدا تا خیابان «شهید حسینی محراب» عملیات اجرایی ساخت خطوط قطار شهری مشهد ادامه دارد سرپرست اداره کل امور مالی و ذیحساب شهرداری مشهدمقدس منصوب شد توسعه فضا‌های ویژه بانوان در منطقه ۷ شهرداری مشهد| پارک ۵.۵ هکتاری «طرق» تا یک ماه دیگر افتتاح می‌شود + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم
سرخط خبرها

راهبرد شورای شهر مشهد در سال واپسین؛ بسته‌های تشویقی برای بافت‌های فرسوده

  • کد خبر: ۵۹۰۶۲
  • ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۷
راهبرد شورای شهر مشهد در سال واپسین؛ بسته‌های تشویقی برای بافت‌های فرسوده
رمضانعلی فیضی: رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی شورای شهر: ریل‌گذاری بسته‌های تشویقی به‌گونه‌ای است که نمی‌توان با اعمال سلیقه آن را کنار گذاشت
علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به مصوبه ارائه بسته تشویقی برای بازآفرینی بافت‌های فرسوده مشهد گفت: اقدامات اصلی ما در ادامه راه شورای پنجم، عملیاتی شدن این بسته است تا مردم بتوانند با مشارکت خود از تسهیلات درنظرگرفته شده در این بسته تشویقی استفاده کنند.
به طورقطع تمام ظرفیت و توان ما هم در چندماه آینده برای اجرایی شدن این مصوبه در محلات هدف خواهد بود.
 
رمضانعلی فیضی به خبرنگار ما گفت: اطلاع رسانی به مردم و در نهایت مراجعه مردمی برای دریافت تسهیلات هدف اصلی این چند ماه خواهد بود و در این زمینه نقش سازمان بازآفرینی و دفتر‌های تسهیلگری برای جلب مشارکت مردمی مهم است.
 
وی اجرایی شدن بسته تشویقی بافت‌های فرسوده را نقطه قوتی برای اجرایی شدن فرایند مناسب اصلاح بافت‌های فرسوده برای سال‌های آینده دانست و افزود: با اجرایی شدن این بسته و مشارکت مردم به طورقطع این موضوع در محلات و مدیریت شهری نهادینه خواهد شد و دیگر نمی‌توان با اعمال نظر از آن روی گرداند. برهمین اساس اجرایی شدن این بسته در این دوره مدیریت شهری می‌تواند ریل گذاری مناسبی برای احیای بافت‌های فرسوده شهری در این دوره و دوره‌های بعد مدیریت شهری باشد.

 

آماده سازی سند توسعه ۲ محله

وی با بیان اینکه در دوره پنجم مدیریت شهری مشهد و با تشکیل سازمان بازآفرینی شهری برای بافت‌های فرسوده و سکونت گاه‌های غیررسمی، اتفاقات خوبی افتاده است، اظهار کرد: در این دوره دفتر‌های تسهیلگری در محلات هدف بازآفرینی با مشارکت شهرداری مشهد، اداره کل راه وشهرسازی و استانداری راه اندازی شد و اکنون تعداد این دفتر‌ها به بیش از ۳۰ دفتر می‌رسد که از این میان، تعداد دفتر‌های مربوط به شهرداری مشهد ۲۵ دفتر است. این عضو شورای شهر با تأکید بر اینکه دفتر‌های تسهیلگری اقدامات خود را با هدف شناسایی نیاز‌های هرمحله در حال انجام دارد و سند توسعه محله ۲ دفتر هم به صورت کامل آماده و فرایند‌های آن انجام شده است، ادامه داد: همچنین چنددفتر دیگر هم در مراحل پایانی آماده سازی و تهیه سند توسعه محلی هستند و این اسناد در ادامه کار می‌توانند نقش مهمی را در رفع مشکلات محلات هدف ایفا کنند.

اوادامه داد: رصد پروژه‌های در حال اجرای مدیریت شهری در محلات هدف بازآفرینی، تعریف بودجه در آلبوم بودجه‌ای مدیریت شهری برای این محلات و پیگیری نیاز‌ها و درخواست‌های ساکنان این محلات جزو برنامه‌های جاری ماست که این اتفاق در چند ماه آینده هم انجام می‌شود.
 
فیضی معتقد است که در صورت اجرایی شدن مصوبه لایحه مشوق‌های بازآفرینی بافت‌های فرسوده در محلات و استفاده از تسهیلات درنظرگرفته شده آن توسط مردم، این مسئله نهادینه خواهد شد و دیگران نمی‌توانند خللی در اجرای آن ایجاد کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->