مقام آمریکایی: حزب الله لبنان باید خلع سلاح شود واکنش تند سخنگوی دولت به مطالب روزنامه کیهان حمله موشکی حماس به بندر اشدود از متصرفات رژیم اشغالگر صهیونیستی در فلسطین واکنش تند سناتور آمریکایی به بازی گلف ترامپ سخنگوی وزارت خارجه از مماشات اروپا در قبال اسرائیل انتقاد کرد ماکرون: اوکراین پیشنهاد ترامپ برای آتش‌بس کامل را پذیرفته است! جزئیات افزایش حقوق سربازان در سال ۱۴۰۴ | حقوق فروردین ۱۴۰۴ سربازان چقدر است؟ سال ۱۴۰۳ بیش از ۳۴۹ هزار خودرو فرسوده اسقاط شد رژیم صهیونیستی مانع ورود واکسن فلج اطفال به غزه می‌شود حملات هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی: هیچ دوره مذاکراتی برگزار نشده است تحویل دومین سامانه پدافند موشکی آمریکا به تل‌آویو مسکو: اقامت بشار اسد در روسیه تحت شرایط سخت‌گیرانه‌ای انجام می‌شود حضور «پاپ فرانسیس» با ویلچر در مراسم کلیسای واتیکان نتانیاهو: هر تاخیری در برکناری رئیس شاباک فاجعه می‌آفریند رئیس‌جمهور از دستاورد کمیته ملی پارالمپیک در توسعه ورزش زنان تقدیر کرد سازمان همکاری اسلامی خواستار تحقیق درمورد جنایت اسرائیل علیه امدادگران در غزه شد پزشکیان در بازدید وزارت دادگستری: اجرای FATF داخلی، بسیاری از مصادیق فساد را رفع خواهد کرد نخعی‌راد: نباید همه چیز را به مذاکره گره بزنیم تعداد شهدای غزه به ۵۰ هزار و ۶۹۵ نفر رسید (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) رویترز: ایران در برنامه هسته‌ای‌اش تنها آماده مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا است جانشین فرمانده کل ارتش از پایگاه هوایی چابهار بازدید کرد روایت یک زندانی بریتانیایی از زندان طالبان | اینجا نزدیک‌ترین چیز به جهنم است عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی: تجربه برجام نشان می‌دهد که آمریکا پایبند به تعهداتش نیست ویدئو | هشدار تحلیلگر سیا: حمله به ایران، آغازگر جنگ جهانی سوم و نابودی میادین نفتی خواهد بود! لاپید «قطرگیت» را دلیل اصلی برکناری رئیس شاباک عنوان کرد بازدید کیم جونگ اون از روند تمرینات یگان‌های عملیاتی ویژه کره شمالی + عکس جزئیاتی از محتوای پاسخ ایران به نامه ترامپ از زبان رئیس ستادکل نیروهای مسلح +فیلم
سرخط خبرها

حقایق افزایش تعرفه اینترنت از نگاه آذری جهرمی

  • کد خبر: ۵۹۷۶۹
  • ۰۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۹
حقایق افزایش تعرفه اینترنت از نگاه آذری جهرمی
وزیر ارتباطات گفت: مصوبه افزایش ۱۰ درصدی حق السهم دولت از اپراتورها، ضرری است که برای تمام ایران است.

 به گزارش شهرآرانیوز، از دو روز قبل ماجرای مصوبه مجلس و به تبع آن افزایش تعرفه اینترنت مطرح شد. وزیر ارتباطات و معاونان او تاکید کردند که افزایش ۱۰ درصدی مالیات اپراتورها به دولت باعث افزایش قیمت بسته های اینترنت خواهد شد. مجلسی ها این مساله را تکذیب کردند و گفتند جو منفی علیه این مصوبه به دلیل شفاف شدن بودجه ای وزارت ارتباطات است.

مصوبه مورد بحث به این شرح است: حق الامتیاز و حق السهم دولت از کارور (اپراتورهای خدمات دهنده مخابراتی) به میزان ۱۰ درصد افزایش یافته و به حساب درآمد عمومی ردیف ۱۳۰۴۰۴ نزد خزانه‌داری کل واریز می‌شود. منابع حاصل به میزان ۳۰ هزار میلیارد ریال با هدف حمایت از تولید و محتوا و فعالیت‌های فرهنگی و نظارت در فضای مجازی هزیه می‌شود.

مسئولیت صدور مجوز و تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر و نظارت بر آن به‌طور انحصاری برعهده سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر (ساترا) ‌ صدا و سیما است.

«محمدجواد آذری جهرمی» چهارشنبه شب در اینستاگرام با انتشار متن این مصوبه نوشت: این عین مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس است. اگر غیر از این است، لطفا رسما تکذیب شود. این پیشنهاد توسط نمایندگان به قانون بودجه اضافه شده است. سه هزار میلیارد بودجه برای نظارت، مسئول نظارت هم صدا و سیما.

وزیر ارتباطات افزود: صبح روز گذشته خانم سارا فلاحی، نماینده مردم ایلام به دلیل اثر این مصوبه در گران شدن اینترنت و توقف توسعه روستایی، خواهان حذف این پیشنهاد از قانون شد. پیشنهاد این نماینده با همراهی تنها  نفر از نمایندگان تصویب نشد. این بدان معناست که پیشنهاد کمیسیون تلفیق تثبیت شده است.

وی تاکید کرد: ادعا شد افزایش سه هزار میلیارد تومانی، با شفاف سازی بودجه محقق شده است. سوال اینجاست که اگر چیزی پنهان بود پس افزایش ده درصدی مالیات چیست؟ در متن مصوبه کمیسیون تلفیق آمده است که ده درصد افزایش حق السهم دولت معادل سه هزار میلیارد تومان می شود. تاکید می کنم که ادعای پنهان بودن بخشی از درآمد اپراتورها در بودجه صحیح نیست.

جهرمی خاطرنشان کرد: بعد از آن گفته شد تخصیص بودجه به صدا و سیما صحت ندارد. چیزی که در متن مصوبه تلفیق به صراحت آمده است. بعد گفتند که اصالتا بودجه را برای توسعه روستایی اختصاص می‌دهند که اثری از این تصمیم در مصوبه تلفیق نیست.

وزیر ارتباطات  تاکید کرد: در جلسه عصر مجلس، متنی قرائت شد که مجلس به اپراتورها اجازه افزایش قیمت اینترنت را نمی دهد؛ یک گام بسیار مثبت. اما موضوع این است که اصل اخذ مالیات سه هزار میلیارد تومانی همچنان پابرجاست. این یعنی ورشکستگی اپراتورها و توقف توسعه اینترنت در سراسر کشور به خصوص روستاها.

وی گفت: انتظار است همه با مردم شفاف باشیم. فعلا تنها متن رسمی منتشر شده همان متن قانون مصوب تلفیق است. قطعا متن قانون بر حاکم کشور خواهد بود نه اظهارنظرهای غیر رسمی. یکی از اپراتورها مدعی شده بود که این قانون شامل آنها نمیشود. این ادعا نیز بر اساس متن موجود فعلی قانون درست نیست و این قانون شامل «همه» اپراتورها خواهد بود. ضرر این مصوبه برای ایران است. این را خدمت عزیزمان در مجلس هم عرض کرده‌ام.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->