رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: آتش‌نشانی، پیشانی مدیریت شهری است شهردار مشهدمقدس: در دفاع از دین و میهن همه پای کار هستند | اعزام داوطلبانه آتش‌نشانان مشهدی به مناطق جنگی اعتبار ۸۰ میلیارد تومانی برای گذر‌های تشرف به حرم مطهر امام رضا(ع) در سال ۱۴۰۴ بهره‌برداری از مهم‌ترین تصفیه‌خانه‌های شهر مشهد در سال ۱۴۰۵ کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۸ تیر ۱۴۰۴) خدمت مضاعف به ملت سرفراز آب کدام مناطق مشهد، فردا (یکشنبه، ۸ تیر ۱۴۰۴) قطع خواهد بود؟ لزوم تطبیق آموزش با تغییرات تکنولوژی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: مدارا با هیئات سکولار در مشهد پذیرفتنی نیست آخرین وضعیت مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی شهر مشهد | به‌زودی بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز وصل خواهد شد شهردار مشهد مقدس: ایستگاه‌های درحال‌ساخت آتش‌نشانی سریع‌تر پیگیری و به بهره‌برداری برسند ورود حدود ۵ هزار زائر ایرانی حج تمتع به فرودگاه بین‌المللی مشهد | تداوم بازگشت حجاج تا فردا (۸ تیرماه) قیمت نفت امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای سیاه از اوج به زیر آمد نایب‌رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: نهضت آسفالت شهرداری مشهد در حال ورود به مرحله‌ای پرشتاب و مؤثر است هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۷ تیر ۱۴۰۴) هزینه ۵ میلیون ریالی برای اجرای هر مترمربع آسفالت در مشهد اعتبار نهضت آسفالت ۱۴۰۳ مشهد، معادل پروژه تقاطع چهارسطحی آزادگان است شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس
سرخط خبرها

انتخابات شورای شهر مشهد به صورت تمام الکترونیکی انجام می شود

  • کد خبر: ۶۰۰۹۶
  • ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۳
انتخابات شورای شهر مشهد به صورت تمام الکترونیکی انجام می شود
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی از برگزاری تمام الکترونیکی انتخابات ششمین دوره شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد.
علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی از برگزاری تمام الکترونیکی انتخابات ششمین دوره شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد. به گزارش خبرنگار ما، محمدعلی‌نبی پور در حاشیه مراسم آغاز به کار رسمی ستاد انتخابات شهرستان مشهد در فرمانداری این شهر، با اشاره به برگزاری ۳ انتخابات هم زمان ریاست جمهوری، میان دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری و شورا‌های اسلامی شهر و روستا در روز ۲۸ خرداد سال آینده در استان گفت: بیش از ۸۵ شهر و ۲۳۰۰ روستا در استان به عنوان حوزه انتخابیه انتخابات شورا‌ها وجود دارد، اما برای انتخابات ریاست جمهوری در تمام کشور یک حوزه انتخابیه مرکزی وجود دارد و بقیه حوزه‌ها فرعی است. در انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری هم حوزه انتخابی اصلی در شهرستان مشهد است.


افزایش شعب اخذ رأی

وی ادامه داد: به دلیل وجود بیماری کرونا برای هر یک از فرایند‌های انتخابات پیش رو پیوست بهداشتی تهیه شده است و تلاش می‌کنیم از زمان شروع ثبت نام‌ها تا پایان انتخابات، از ازدحام جلوگیری شود؛ به همین دلیل تعداد شعب اخذ رأی را افزایش می‌دهیم و فرایند ثبت نام هم به استثنای مرحله نهایی ثبت نام داوطلبان از طریق نرم افزار انجام می‌شود.
 
سرپرست ستاد انتخابات استان در آیین آغاز به کار ستاد انتخابات شهرستان مشهد هم با تأکید بر اینکه مشارکت حداکثری مردم، امنیت انتخابات، سلامت انتخابات و رقابت در انتخابات، ۴ رکن اصلی انتخابات است، افزود: به طور قطع باید مشارکت حداکثری در انتخابات رخ دهد. در این زمینه نقش حاکمیت یکی از عوامل اصلی است، اما با تمام توان بستر‌های این حضور حداکثری را فراهم می‌کنیم. نبی پور ادامه داد: رقابت انتخاباتی باید سالم باشد و هیچ فرد و گروهی حق تخریب جریان مقابل را ندارد. وی تصریح کرد: در تمام انتخابات گذشته موضوع امنیت به خوبی اعمال شده است و امیدواریم در این انتخابات هم امنیت به طور کامل برقرار شود.


ثبت نام شورا از ۲۰ اسفند

معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد نیز با اشاره به آغاز فعالیت رسمی ستاد انتخابات این شهرستان گفت: تا به امروز ۱۰ جلسه انتخاباتی با هیئت‌های نظارت انتخابات ریاست جمهوری و میان دوره‌ای و هیئت‌های نظارت انتخابات شورا‌های شهر و روستا برگزار کرده ایم. سیدمحمدرضا هاشمی با بیان اینکه فرایند ثبت نام داوطلبان شورای شهر مشهد از ۲۰ اسفند به مدت ۷ روز در فرمانداری این شهر و فرایند ثبت نام انتخابات شورای روستا‌ها از ۱۶ فرودین ۱۴۰۰ برگزار می‌شود، ادامه داد: با هماهنگی‌ای که صورت گرفته است کل فرایند ۲۵ گانه انتخابات شورای شهر مشهد به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود و مردم شهر مشهد در روز انتخابات هم به صورت الکترونیکی به داوطلبان در انتخابات شورا رأی می‌دهند.
وی تصریح کرد: به طورقطع برگزاری انتخابات الکترونیک شورا‌ها باعث افزایش دقت و سرعت بخشی به اعلام نتایج انتخابات می‌شود.


۲ صندوق دستی و یک صندوق الکترونیک

هاشمی با بیان اینکه پیش بینی می‌کنیم برای انتخابات شورای شهر مشهد بیش از ۱۰۰۰ نفر ثبت نام کنند، ادامه داد: در مشهد و در روز انتخابات ۲۸ خرداد سال آینده، ۲ صندوق دستی برای انتخابات ریاست جمهوری و میان دوره‌ای خبرگان رهبری خواهیم داشت و یک صندوق الکترونیکی برای انتخابات شورای شهر مشهد داریم.
فرماندار مشهد در ادامه با اشاره به اینکه برای انتخابات سال آینده همانند انتخابات مجلس شورای اسلامی، شهرستان مشهد را به ۱۹ منطقه انتخابی تقسیم کرده ایم، ادامه داد: امیدواریم با این بسترسازی و البته در عین امانت داری شاهد حضور حداکثری مردم مشهد در انتخابات پیش رو باشیم.


شعب رأی در محوطه مدارس، مساجد، سالن‌های ورزشی و ادارات

وی با تأکید بر اینکه سلامت مردم در روز انتخابات و امنیت برگزاری آن جزو اولویت‌های اصلی ماست، ادامه داد: درهمین زمینه تدبیر شده است که محل استقرار شعب در روز رأی گیری در محوطه‌های مدارس، مساجد با سقف بلند و دارای محوطه، سالن‌های ورزشی و محوطه ادارات باشد.
 
همچنین فرمانداری مشهد به وزارت کشور پیشنهاد داده است که در کنار حافظان امنیت انتخابات، همیاران سلامت نیز به عنوان حافظان سلامت مردم حضور داشته باشند. سیدعلی بامشکی، رئیس هیئت نظارت بر انتخابات شورا‌های شهرستان مشهد، نیز در این مراسم با بیان اینکه نظارت برفرایند انتخابات، احراز صلاحیت داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر و روستا، رسیدگی به شکایات و تأیید صحت انتخابات وظایف اصلی هیئت نظارت است، اظهار کرد: دراین راستا جمع کثیری از معتمدان شهر دعوت شده اند و تعامل خوبی هم با متولیان برگزاری داریم.
 
همچنین علیرضا روشندل، سرپرست دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در شهرستان مشهد، با بیان اینکه وظیفه نظارت بر ۲ انتخابات ریاست جمهوری و میان دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری با این دفتر است، گفت: با توجه به اینکه در انتخابات پیش رو ۳ انتخابات هم زمان داریم باید هماهنگی بین دستگاه‌ها هم ۳ برابر شود. وی تأکید کرد: در فضای کرونایی که دشمنان سعی می‌کنند مشارکت در انتخابات را به حداقل برسانند باید سعی کنیم این نقشه دشمن را نقشه برآب کنیم و با همت همه دستگاه‌ها شاهد حضور حداکثری مردم باشیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->