تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

امروز تقاطع غیرهمسطح ابوطالب (نخودک) به بهره‌برداری می‌رسد

  • کد خبر: ۶۱۰۶۵
  • ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۱
امروز تقاطع غیرهمسطح ابوطالب (نخودک) به بهره‌برداری می‌رسد
امروز ۲۰ اسفند ۹۹ طی مراسمی، با اتصال دو بخش ابوطالب شمالی و جنوبی، پل ابوطالب (نخودک) به بهره‌برداری می‌رسد و در اختیار مردم قرار می‌گیرد.
علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ امروز تقاطع غیرهمسطح ابوطالب (نخودک) به طول ۴۷۰ متر و پس از گذشت تنها ۱۰ ماه از تاریخ کلنگ زنی به بهره‌برداری می‌رسد.

اردیبهشت امسال بود که عملیات ساخت پل ابوطالب با چند‌هدف اصلی آغاز شد که از مهم‌ترین این‌اهداف می‌توان به اتصال بولوار ابوطالب شمالی به ابوطالب جنوبی، توسعه اقتصادی محدوده ابوطالب شمالی، کاهش بار ترافیکی میادین سپاد و امام حسین (ع) و ایجاد مسیر دسترسی دومی برای منطقه گردشگری سپاد اشاره کرد.


آغاز و انجام طی ۱۰ ماه

براساس برنامه زمان‌بندی قرار بود این‌پل در بازه زمانی ۱۰ ماهه توسط سازمان عمران شهرداری مشهد ساخته شود و حالا این‌وعده با رعایت برنامه زمان‌بندی محقق شده و این پل ابوطالب از امروز میزبان آمد‌و‌شد شهروندان مشهدی است.
این پل بتنی به طول ۴۷۰ متر با احتساب رمپ‌ها شامل ۸ دهانه ۲۳ متری و ۷۲ تیر پیش‌ساخته بتنی و عرض مسیر روی پل شامل دو خط عبور و یک خط توقف اضطراری ۹.۵ متری مسیر روی پل و دو مسیر کندرو در ضلع شمالی و جنوبی به طول ۱۲۰۰ متر با اعتباری بیش از ۱۰۰۰ میلیارد ریال احداث شده است.
پلی برای اتصال حاشیه به متن

رکورد شایان‌تأمل پل ابوطالب

یکی از پیچده‌ترین مراحل ساخت این‌تقاطع به عملیات تیرگذاری دهانه‌های چهارم و پنجم پل مربوط می‌شود. با توجه به اینکه این دو دهانه روی گذر محور صدمتری باید ساخته می‌شد عملیات ساخت به صورت شبانه و با هماهنگی پلیس راهور و محدودیت ترافیکی انجام شد و در‌این راستا عملیات تیرگذاری شبانه دهانه پنجم در مدت زمان ۶ ساعت انجام شد که این‌اقدام در نوع خود یک رکورد محسوب می‌شود.

در روند اجرای این‌پروژه، معارض‌های مختلفی همچون ۳۰ منزل مسکونی واقع در مسیر پل، لوله گاز ۲۰ اینچی در ضلع جنوب، تیر‌های برق در ضلع شمال و جنوب، برجک اتوبوس‌رانی و ۳ عدد پایه پل عابر پیاده ابوطالب وجود داشت که این‌معارضات با استفاده از اختیاراتی که شورای شهر مشهد به شهرداری داد و با تعامل و تلاش شبانه‌روزی رفع شد تا شهروندان ابوطالب شمالی طعم جدیدی از رفت و آمد را بچشند و زائران و مجاوران بارگاه رضوی هم از این‌اقدام مدیریت شهری بهره‌مند شوند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->