رفیق درویش در سکوت به دنبال مدیرعاملی پرسپولیس آمار ضعیف اسکوچیچ مقابل پرسپولیس جریان مافیایی برای دور کردن سیدجلال از پرسپولیس رقم عجیب قرارداد گل‌محمدی با فولاد پشت پرده جدایی امیری از پرسپولیس نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک در لیگ برتر(۹ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| بی رقیب در صدر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و آلومینیوم اراک(۹ آبان ۱۴۰۴) ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ۲ شکست پرهزینه در دوران مدیریت علی خطیر | از موبایل موسوی تا وعده ساخت ورزشگاه ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور با غافلگیری بزرگ کریم باقری آلکنو: صابر یکی از استعداد‌های نادری بود که دیدم
سرخط خبرها

فتح الله زاده: عربستان در حالِ جنگ لایق میزبانی نیست| باید به فیفا شکایت کنیم

  • کد خبر: ۶۱۴۶۲
  • ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۳
فتح الله زاده: عربستان در حالِ جنگ لایق میزبانی نیست| باید به فیفا شکایت کنیم
علی فتح الله زاده، مدیرعامل سابق استقلال با انتقاد از میزبانی عربستان این کشور را به دلیل درگیری با جنگ شایسته میزبانی از تیم‌های آسیایی نمی داند.
گروه ورزش| شهرآرا نیوز، علی فتح الله زاده، مدیرعامل سابق استقلال درباره میزبانی سعودی‌ها از تیم‌های ایران در لیگ قهرمانان آسیا این واکنش را نشان داده است: «هرکسی این خبر را بشنود شوکه می‌شود. مگر می‌شود درمقابل این همه ظلم ساکت بود. نشسته‌اند دور یک میز به راحتی علیه فوتبال ما تصمیم گرفته‌اند. فوتبالی که به اعتقاد من از نظر امکانات چیزی کم ندارد. شما بروید از تیم‌های خارجی که تا کنون به ایران آمده‌اند سوال کنید آیا از لحاظ سخت افزاری کم و کاستی داشته‌اند. ما درهمین سال‌های اخیر میزبان فینال لیگ قهرمانان آسیا بودیم ونشان دادیم می‌توانیم بازی‌هایی دراین سطح را به راحتی برگزار کنیم. متاسفانه ما را از فضای مراودات بین المللی دور دیده‌اند وهرتصمیمی که خواسته‌اند را اتخاذ کرده اند. به اعتقاد من دستگاه دیپلماسی ما نباید زیر باید این تصمیم بروند وباید به تلاش‌های خود درراستای تغییر این تصمیم ادامه دهند. نباید دست روی دست بگذارد. دست روی دست گذاشتیم ومتاسفانه نتیجه‌اش این شد.»

مدیرعامل سابق استقلال در ادامه صحبت هایش گفت: «من یک سوال از شما دارم. آیا ما درگیر جنگ و بمباران هستیم یا عربستان؟ آیا ما درحال کشتار هستیم یا عربستان؟ عربستان همین حالا که از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا شایسته میزبانی شناخته شده درگیر جنگ است. کشوری مثل ایران که درگیر هیچ جنگی نیست از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا برای میزبانی مردود میشود آن وقت به عربستانی رای می‌دهد که دارد با همسایه‌اش می‌جنگد. مشخص است که لابی‌هایی شده و دراین تصمیم نقش داشته‌اند. شما تصور کنید یک موشک به اشتباه جایی بخورد که ورزشکار‌ها حضور دارند آیا کسی پاسخگو خواهد بود؟ ما باید برای بازگرداندن این تصمیم تلاش کنیم و دست از مذاکره نکشیم و به فیفا شکایت کنیم.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->