شبکه مسی مخابرات تا ۵ سال آینده به صورت کامل با فیبر نوری جایگزین می‌شود اپل اینتلیجنس به مدل GPT-5 مجهز می‌شود بسته اینترنت ۱۴۰۴ خبرنگاران چه زمانی فعال می‌شود؟ + فیلم ریتم مخفی مغز در کنترل استرس کشف شد استودیو تیم‌ نینجا: نسخه اصلی بازی Nioh ۳ بهبودها و تغییرات زیادی خواهد داشت گلکسی S25 FE چه زمانی رونمایی می‌شود؟ طرح «نظام‌بخشی فضای مجازی» در مجلس اعلام وصول شد | صیانت ۳ در راه است؟ ضعف آنتن‌دهی و دسترسی دشوار به اینترنت در مشهد در زمان قطعی برق | چرا با قطع شدن برق آنتن موبایل هم می‌رود؟ گوگل در تبلیغ جدید پیکسل ۱۰، هوش مصنوعی اپل را به مسخره کرده است چرا مردم از اینترنت فیبر نوری استقبال نمی‌کنند؟ ویوو X۳۰۰ به دوربین جدید و قدرتمند ساخت سامسونگ مجهز خواهد بود ۸ ترفند جدید و غیرمعمول و کاربردی برای سؤال‌پرسیدن از چت‌جی‌پی‌تی آیا بازی‌های ویدیویی باعث افزایش ضریب هوشی کودکان می‌شود؟ اطلاعیه گروه انتخاب: اختلال ۹۰ درصد تلویزیون‌های اسنوا و دوو حل شده است بعد از نابودی بشریت، احتمالاً اختاپوس‌ها وارث تمدن انسان‌ها خواهند بود! برای اجرای بازی Battlefield ۶ چه مشخصات سیستمی نیاز است؟ چطور بفهمیم چت‌هایمان با ChatGPT در گوگل منتشر شده است یا نه؟ + راهنمای حذف ماجرای عجیب انتشار چت‌های کاربران ChatGPT در گوگل جزئیاتی جدید از زمان و شیوه رفع مشکل تلویزیون‌های هوشمند اسنووا و دوو (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) حمله سایبری هکرها به بیش از ۹۰ نهاد آمریکا گوشی گلکسی S۲۵ FE سامسونگ به زودی عرضه می‌شود
سرخط خبرها

تلاش استارت‌آپ‌ها برای نوآفرینی مبلمان شهری

  • کد خبر: ۶۱۵۵
  • ۱۰ مهر ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۳
تلاش استارت‌آپ‌ها برای نوآفرینی مبلمان شهری

وفایی‌نیا| اولین نشست «جشنواره ملی نوساخته‌ها» با هدف گفت‌وگو در حوزه نوآفرینی مبلمان شهری، عصر دیروز در تالار شهر برگزار شد. جشنواره‌ای که در آن استارت‌آپ‌های حوزه طراحی المان‌ها و مبلمان شهری در زمینه تجهیز و هوشمندسازی فضای کارخانه نوآوری مشهد به ارائه ایده‌ها و طرح‌های خود خواهند پرداخت و در نهایت ایده‌های برتر با حمایت مدیریت شهری اجرا خواهند شد.
در نشست دیروز، شهریار آل‌شیخ، معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری، با اشاره به ساخت کارخانه نوآوری در مشهد، گفت: موضوع این جشنواره، طراحی مبلمان و موضوعات مرتبط در این کارخانه است.
آل‌شیخ با اشاره به اینکه کشورمان در زمینه فضای مناسب برای ایجاد اکوسیستم استارت‌آپی در دنیا رتبه83 را دارد، گفت: وظیفه مدیریت‌شهری ایجاد زمینه مناسب برای رشد استارت‌آپ‌ها در شاخص‌های مختلف ازجمله دسترسی به زیرساخت‌های مناسب و اتصال به بازارهای محلی و جهانی است. او در ادامه به نقش استارت‌آپ‌ها در بهبود مدیریت‌شهری پرداخت و در این زمینه اظهار کرد: ایجاد ابزارها و راهکارهای جدید و نوآورانه برای مدیریت بهتر شهر، استفاده از منابع و سرمایه‌های بخش خصوصی در حل مسائل شهری و شناسایی و رصد مشکلات شهری به‌صورت مداوم ازجمله خدمات استارت‌آپ‌ها به مدیریت‌شهرها شمرده می‌شود. در مقابل مدیریت‌شهری هم باید با مهیا کردن زیرساخت‌های رایگان مانند فضاهای کار اشتراکی، تخصیص بودجه تحقیق و تجاری‌سازی برای کسب‌وکارهای نوپا و اصلاح قوانین و سیاست‌های شهری به‌منظور تسهیل در کار استارت‌آپ‌ها، از آن‌ها حمایت کند.
تلاش برای ایجاد کسب‌وکار در طراحی شهری
معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد جشنواره نوساخته‌ها را قدمی در همین مسیر دانست و گفت: کمک گرفتن از استارت‌آپ‌ها برای طراحی مجموعه کارخانه نوآوری و کمک به ایده‌های برگزیده به‌منظور تجاری‌سازی آن‌ها از اهداف برگزاری این جشنواره است. برند شهر مشهد در کشور و منطقه به‌عنوان شهری پویا در حوزه‌های مختلف مطرح است و این موضوع می‌تواند به استارت‌آپ‌ها کمک کند تا بتوانند ایده‌های خود را توسعه دهند و ورود موفقی به بازارهای منطقه‌ای داشته
باشند. آل‌شیخ با اعلام اینکه هدف از این رویداد، صرفا برگزاری یک مسابقه و در نهایت اعلام چند تیم به‌عنوان استارت‌آپ‌های برتر نیست، اعلام کرد: هدف ما این است که بتوانیم فرایند طراحی مبلمان شهری را به یک کسب‌وکار تبدیل کنیم. امیدوارم شرکت‌کنندگان در این رویداد بتوانند در ایجاد فضای نوآور در مشهد نقش‌آفرینی کرده و بحث طراحی مبلمان شهری را به کسب‌وکاری پایدار تبدیل کنند.
استارت‌آپ‌ها و افراد علاقه‌مند می‌توانند تا 15مهرماه با مراجعه به نشانی Nosakhteha.com برای شرکت در جشنواره نوساخته‌ها ثبت‌نام کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->