زمان آغاز تردد دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره اعلام شد حکم قصاص برای قاتل امیرحسین خالقی صادر شد | پرونده قتل الهه حسین‌نژاد در نوبت بررسی ویژه دادگاه کیفری افتتاح بیش از ۲۷۰ مدرسه جدید در خراسان رضوی تا پایان شهریور ۱۴۰۴ | بازنشستگان، عضو هیئت‌امنای مدارس جدید می‌شوند+ فیلم جذب پنج هزار و ۵۶۰ معلم جدید در مدارس خراسان رضوی| روزانه دو مدرسه در استان ساخته می‌شود (۳ مرداد ۱۴۰۴) انفجار، آتش‌سوزی و قطع برق سریالی در اسرائیل به تل‌آویو رسید مراسم افتتاحیه خانه چتر ویژه کودکان بی‌سرپرست در مشهد برگزار شد (۲ مرداد ۱۴۰۴) مشاور وزیر آموزش و پرورش: مدارس غیرفعال، تعیین تکلیف می‌شوند یک کشته و ۴ مصدوم در پی تصادف در خواف خراسان رضوی (۲ مرداد ۱۴۰۴) در این روزهای گرم اگر هوای آب‌تنی به سرتان زد مراقب غرق‌شدگی باشید | غرق بی‌توجهی نشوید! حجم آب سد‌های مشهد به ۷ درصد رسید | هشدار خروج سد‌های تأمین آب از مدار تاکید نمایندگان خراسان رضوی در مجلس بر حمایت از توانمندسازی معلولان و مددجویان بهزیستی | پیشگیری از معلولیت ها ضروری است + ویدئو معاون استاندار خراسان رضوی: خواستار کاهش آسیب‌های اجتماعی و حمایت از اقشار آسیب پذیر هستیم یک نماینده مجلس: خودروسازان داخلی باید پاسخگوی تعداد بالای معلولیت‌های منجر به تصادف باشند آیا لایه‌ای که بر سطح آبلیموی خانگی ایجاد می‌شود، بی‌خطر است؟ نشانه‌های کم‌آبی بدن کدام اند؟ آیا پای ویروس خطرناک جهان به ایران رسیده است؟ آیا رژیم غذایی بر خطر یبوست تأثیر می‌گذارد؟ سهمیه‌های کنکور زیر تیغ اصلاحات جدید | سهمیه‌ها چطور تعیین تکلیف می‌شوند؟ توصیه‌های رئیس اورژانس به زائران پیاده اربعین حمایت کمیسیون آموزش مجلس از تسهیل تحصیل مددجویان و معلولان تحت پوشش بهزیستی معاون وزیر کار: بیش از ۴۰ درصد دانش آموختگان نمی‌توانند شغل مناسب پیدا کنند اعطای سهام ساخت ۵ ساختگاه پنل خورشیدی به ۲۵۰۰ مددجو در مشهد رئیس سازمان بهزیستی: زیست‌بوم توسعه مشارکت‌های مردمی تشکیل می‌شود | کمک ۴۰۰ میلیاردی خیرین در خراسان رضوی + فیلم اطلاعیه رسمی درباره انفجار کنترل‌شده در حوالی قم (۲ مرداد ۱۴۰۴) تغذیه مناسب برای تقویت سلامت کبد خوددرمانی با ویتامین‌ها و مکمل‌های دارویی، ممنوع تولیت توزیع دارو بر عهده وزارت بهداشت است راهکار‌هایی برای حفاظت از پوست و چشم در برابر آفتاب تنهایی تهدیدی برای سلامت روان و جسم
سرخط خبرها

دستگیری کلاهبرداران اسکیمری توسط پلیس البرز

  • کد خبر: ۶۲۰۷۹
  • ۰۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۰
دستگیری کلاهبرداران اسکیمری توسط پلیس البرز
فرمانده انتظامی البرز اعلام کرد: کلاهبردارانی که به شیوه اسکیمری (کپی مشخصات بانکی) و برداشت وجوه از حساب مالباختگان اقدام به خرید سکه در استان های مختلف کشور می کردند توسط پلیس فتا این استان دستگیرشدند.
به گزارش شهرآرانیوز، سردار عباسعلی محمدیان اظهار داشت که در پی اعلام شکایت یکی از شهروندان به پلیس فتا استان البرز مبنی بر برداشت ۴۴۷ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال از حساب بانکی وی، بررسی موضوع در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت و مشخص شد که برداشت از حساب از طریق دستگاه پوز و به روش اسکیمری انجام شده است.

وی گفت که با بررسی پرینت حساب شاکی مشخص شد که متهمان با وجوه حاصل از کلاهبرداری اقدام به خرید سکه از یک طلا فروشی در یکی از استان‌های شمالی کرده اند.

سردار محمدیان افزود: تحقیقات پلیسی نشان داد که ۲ نفر مرد حدود ۳۰ ساله که چهره خود را با ماسک و عینک پوشانده بودند اقدام به خرید سکه طلا کرده اند.

وی بیان داشت: تصاویر متهمان به اداره تشخیص هویت پلیس آگاهی ارجاع شد که با توجه به این که متهمان چهره‌ی خود را با ماسک و عینک پوشانده بودند شناسایی آن‌ها امکانپذیرر نبود بنابراین خرید‌هایی که شاکی در چند ماه اخیر، از طریق پوز انجام داده بود با دقت مورد بررسی قرار گرفت.

فرمانده انتظامی البرز یاداورد شد: همچنین پلیس به چند مورد از خرید‌ها و برداشت وجه از حسابش از جمله مراجعه به یک کارواش در غرب استان تهران مشکوک شده که در بررسی‌ها مشخص شد که متصدیان آن کارواش، ۲ مرد جوان بودند که پس از ۲ ماه اجاره این محل، منطقهرا ترک کرده اند.

وی اظهار داشت: با تحقیقات صورت گرفته از صاحب کارواش و املاکی که آن جا را اجاره داده بود، هویت این افراد شناسایی و مشخص شد که کارواش مذکور شکات دیگری با همین موضوع در استان‌های دیگر نیز دارند که با تلاش‌های شبانه روزی پلیس، مخفیگاه متهمان در استان فارس شناسایی و پس از دریافت نیابت قضایی، به آن جا اعزام و در چندین عملیات غافلگیرانه سه نفررا در این رابطه دستگیر و تعداد زیادی تجهیزات رایانه‌ای و مخابراتی از آن‌ها کشف شد.

وی بیان داشت: متهمان پس از انتقال به پلیس فتا استان البرز در ابتدا منکر انجام هرگونه جرمی شدند، اما در ادامه با مشاهده مستندات موجود به جرم خود مبنی بر کپی اطلاعات با استفاده از دستگاه اسکیمر پیشرفته کرده و سپس اقدام به موجودی گرفتن و برداشت از کارت‌های بانکی کرده اند.

سردار محمدیان گفت: در تحقیقات تکمیلی از متهمان مشخص شد که نامبردگان علاوه بر اسکیمینگ در حوزه فیشینگ نیز فعال بوده و از طریق درگاه‌های جعلی ساخته شده اقدام به فیشینگ اطلاعات کارت‌های بانکی شهروندان کرده و کل وجوه واریزی به حساب یکی از اعضای باند را با مراجعه به سکه فروشی‌های شهر‌های بندرعباس، بوشهر، شیراز، قم و تهران، صرف خرید سکه کرده اند.

وی افزود: در بررسی کارت‌های بانکی مقصد، محرز شد که متهمان با مراجعه به شهر‌های ذکر شده افراد کارتن خواب را شناسایی و پس از افتتاح حساب بنام آن‌ها، کارت‌های بانکی را از آن‌ها خریداری کرده و وجوه واریزی را به آن حساب‌ها انتقال و سپس اقدام به برداشت می‌کردند.

فرمانده انتظامی استان البرز با بیان این که میزان کلاهبرداری‌ها ۱۰ میلیارد ریال برآورد شده است اظهار داشت: تاکنون ۱۰۰ نفر از شهروندان مورد کلاهبرداری قرار گرفته اند که تا کنون بیش از۵۰ نفر از مال باختگان شناسایی و تحقیقات برای شناسایی سایر ادامه دارد.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->