ماساژ برای همه کمردرد‌ها خوب نیست ترامپ خروج پرسنل آمریکایی از منطقه غرب آسیا را تأیید کرد ۷۵ درصد قربانیان دود سیگار، زنان و کودکان بی‌گناه هستند سقوط یک هواپیمای مسافربری با ۱۳۳ مسافر در شهر احمدآباد هند + فیلم لحظه سقوط پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما در استان کاهش وزن در میانسالی می‌تواند به طول عمر بیفزاید مرگ سالانه بیش از ۶۰ هزار نفر در ایران به علت مصرف دخانیات آیا مصرف بی‌رویه غذا‌های تند به سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند؟ زمان واریز حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی مشخص شد معاون حقوقی وزارت بهداشت درباره نفوذ صنایع دخانی هشدار داد: سن ابتلا و آلودگی به مواد دخانی به‌شدت کاهش یافته است جزئیات بسته حمایتی مازاد بیمه پایه سلامت بازنشستگان کشوری اعلام شد | کاهش ۵۰ درصدی فرانشیز خدمات بستری پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | افزایش نسبی دما با آغاز هفته آینده احتمال تغییر در بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری | مطالبات همسان‌سازی تا پایان سال پرداخت می‌شود آلودگی صوتی مشهد از مرز استاندارد ملی گذشت | مناطق ۳، ۶ و ۱۱ مشهد، رکورددار آلودگی صوتی اگر هر روز خیار مصرف کنیم، چه اتفاقی در بدنمان می‌افتد؟ قبل از خواب، شیر گرم بنوشیم یا سرد؟ فروش واکسن «گارداسیل» در وب‌سایت‌ها غیرمجاز است امکان پذیرش مستقیم دستیار در ۴ رشته پزشکی فراهم شد ۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند
سرخط خبرها

دستگیری کلاهبرداران اسکیمری توسط پلیس البرز

  • کد خبر: ۶۲۰۷۹
  • ۰۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۰
دستگیری کلاهبرداران اسکیمری توسط پلیس البرز
فرمانده انتظامی البرز اعلام کرد: کلاهبردارانی که به شیوه اسکیمری (کپی مشخصات بانکی) و برداشت وجوه از حساب مالباختگان اقدام به خرید سکه در استان های مختلف کشور می کردند توسط پلیس فتا این استان دستگیرشدند.
به گزارش شهرآرانیوز، سردار عباسعلی محمدیان اظهار داشت که در پی اعلام شکایت یکی از شهروندان به پلیس فتا استان البرز مبنی بر برداشت ۴۴۷ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال از حساب بانکی وی، بررسی موضوع در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت و مشخص شد که برداشت از حساب از طریق دستگاه پوز و به روش اسکیمری انجام شده است.

وی گفت که با بررسی پرینت حساب شاکی مشخص شد که متهمان با وجوه حاصل از کلاهبرداری اقدام به خرید سکه از یک طلا فروشی در یکی از استان‌های شمالی کرده اند.

سردار محمدیان افزود: تحقیقات پلیسی نشان داد که ۲ نفر مرد حدود ۳۰ ساله که چهره خود را با ماسک و عینک پوشانده بودند اقدام به خرید سکه طلا کرده اند.

وی بیان داشت: تصاویر متهمان به اداره تشخیص هویت پلیس آگاهی ارجاع شد که با توجه به این که متهمان چهره‌ی خود را با ماسک و عینک پوشانده بودند شناسایی آن‌ها امکانپذیرر نبود بنابراین خرید‌هایی که شاکی در چند ماه اخیر، از طریق پوز انجام داده بود با دقت مورد بررسی قرار گرفت.

فرمانده انتظامی البرز یاداورد شد: همچنین پلیس به چند مورد از خرید‌ها و برداشت وجه از حسابش از جمله مراجعه به یک کارواش در غرب استان تهران مشکوک شده که در بررسی‌ها مشخص شد که متصدیان آن کارواش، ۲ مرد جوان بودند که پس از ۲ ماه اجاره این محل، منطقهرا ترک کرده اند.

وی اظهار داشت: با تحقیقات صورت گرفته از صاحب کارواش و املاکی که آن جا را اجاره داده بود، هویت این افراد شناسایی و مشخص شد که کارواش مذکور شکات دیگری با همین موضوع در استان‌های دیگر نیز دارند که با تلاش‌های شبانه روزی پلیس، مخفیگاه متهمان در استان فارس شناسایی و پس از دریافت نیابت قضایی، به آن جا اعزام و در چندین عملیات غافلگیرانه سه نفررا در این رابطه دستگیر و تعداد زیادی تجهیزات رایانه‌ای و مخابراتی از آن‌ها کشف شد.

وی بیان داشت: متهمان پس از انتقال به پلیس فتا استان البرز در ابتدا منکر انجام هرگونه جرمی شدند، اما در ادامه با مشاهده مستندات موجود به جرم خود مبنی بر کپی اطلاعات با استفاده از دستگاه اسکیمر پیشرفته کرده و سپس اقدام به موجودی گرفتن و برداشت از کارت‌های بانکی کرده اند.

سردار محمدیان گفت: در تحقیقات تکمیلی از متهمان مشخص شد که نامبردگان علاوه بر اسکیمینگ در حوزه فیشینگ نیز فعال بوده و از طریق درگاه‌های جعلی ساخته شده اقدام به فیشینگ اطلاعات کارت‌های بانکی شهروندان کرده و کل وجوه واریزی به حساب یکی از اعضای باند را با مراجعه به سکه فروشی‌های شهر‌های بندرعباس، بوشهر، شیراز، قم و تهران، صرف خرید سکه کرده اند.

وی افزود: در بررسی کارت‌های بانکی مقصد، محرز شد که متهمان با مراجعه به شهر‌های ذکر شده افراد کارتن خواب را شناسایی و پس از افتتاح حساب بنام آن‌ها، کارت‌های بانکی را از آن‌ها خریداری کرده و وجوه واریزی را به آن حساب‌ها انتقال و سپس اقدام به برداشت می‌کردند.

فرمانده انتظامی استان البرز با بیان این که میزان کلاهبرداری‌ها ۱۰ میلیارد ریال برآورد شده است اظهار داشت: تاکنون ۱۰۰ نفر از شهروندان مورد کلاهبرداری قرار گرفته اند که تا کنون بیش از۵۰ نفر از مال باختگان شناسایی و تحقیقات برای شناسایی سایر ادامه دارد.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->