واژگونی یک وانت در جاده گناباد به قاین ۲ کشته بر جای گذاشت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سجاد عبادی، همسر آزاده نامداری در بازجویی چه گفت؟ + جزئیات

  • کد خبر: ۶۲۴۶۷
  • ۰۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۸
  • ۸
سجاد عبادی، همسر آزاده نامداری در بازجویی چه گفت؟ + جزئیات
یک منبع آگاه و بلندپایه پلیس آگاهی گفت: صبح دیروز شوهر آزاده نامداری به اداره ۱۰ ویژه قتل پلیس آگاهی احضار شد و تحت تحقیق قرار گرفت.
به گزارش شهرآرانیوز، خبر مرگ ناگهانی آزاده نامداری مجری سابق صدا و سیما که مادر یک فرزند هم بود جامعه را متاثر کرد که از این رو احضار نظر‌های ضد و نقیضی در فضای مجازی شده است.

یک منبع آگاه و بلندپایه پلیس آگاهی گفت: صبح دیروز شوهر آزاده نامداری به اداره ۱۰ ویژه قتل پلیس آگاهی احضار شد و تحت تحقیق قرار گرفت. ایشان درباره عدم حضور خود در لحظه مرگ آزاده نامداری در تهران اعلام کرد که روز پنجشنبه به واسطه بیماری مادربزرگش به شمال کشور - چالوس - رفته است، این در حالی بود که وقتی به آزاده نامداری پیشنهاد سفر به شمال را کرده است ایشان نپذیرفته اند و اعلام داشتند در تهران می‌ماند.

این مقام پلیسی در ادامه افزود: همسر آزاده نامداری بیان داشته است که تا روز جمعه تماس‌هایی با همسرش داشته است و هیچ مورد مشکوکی در رفتار و گفتار آزاده نامداری وجود نداشته تا اینکه از اواسط جمعه تماس‌های او و دخترشان از طرف آزاده نامداری بی پاسخ مانده است و این جواب ندادن به تماس‌ها پس از ساعت‌ها بی خبری از ایشان باعث نگرانی او شده است.

مقام بلندپایه پلیسی ادامه داد: همسر آزاده نامداری در تحقیقات عنوان داشته که پس از نگرانی از حال و روز همسرم به مادرزن خود در تهران تماس گرفته و از او خواسته سری به خانه شان بزند و جویای حال او شود و مادرزنش با نگرانی به خانه دخترش رفته و متوجه مرگ او شده است.

این منبع آگاه درباره جزییات تحقیقات پلیسی در پرونده آزاده نامداری احضار داشت: بررسی‌های میدانی باتوجه به دوربین مداربسته و بسته بودن در آپارتمان خانواده آزاده نامداری هیچ ورود و خروجی به عنف، داخل خانه صورت نگرفته و از آنجایی که قرائن جسد هیچ اثری از وقوع قتل نداشته از جمله عدم وجود آثار ضرب و جرح، کبودی روی جسد، بهم ریختگی خانه و ... پلیس مطمئن است آزاده نامداری به قتل نرسیده است و علت مرگش فقط و فقط باید از طریق پزشکی قانونی ولاغیر مشخص شود تا پلیس و مقام قضایی ادامه تحقیقات را طبق نظریع علمی و کارشناسانه پلیس پیش ببرد.

این مقام قضایی افزود: همسر آزاده در تحقیقات کارآگاهان جنایی تهران عنوان داشته، ایشان به خاطر بیماری افسردگی شدید در مصرف دارو زیاده روی می‌کرده وگاهی ۴ یا ۵ قرص را همزمان مصرف می‌کرده است. از این رو اخباری از خودکشی آزاده نامداری یکی از فرضیه‌های به حساب می‌آید، اما قطعی نیست چرا که احتمال دارد به خاطر زیاده روی در مصرف دارو‌های ضد افسردگی دچار مسمویت شده باشد. اما همین را هم باید منتظر بمانیم تا حدود ۶ روز دیگر پزشکی قانونی پس از آزمایشات سم شناسی مشخص کند. چراکه میزان دوز دور‌های مصرف شده مشخص می‌کند که ایشان زیاده روی کرده یا به عمد با قرص‌های ضد افسردگی خودکشی را انتخاب کرده است.

این منبع آگاه گفت: پیدا شدن یادداشت در یکی از اتاق‌های خانه که در آن آزاده نامداری برای دخترش نوشته‌هایی داشته است دلایلی بر خودکشی ایشان حساب نمی‌آید و در صورتی که پزشکی قانونی علت را خودکشی بداند می‌توان این یادداشت را یکی از قرائن دانست. متن این نوشته مهم است چراکه تفاوت زیادی دارد شاید این نوشته‌ها دلنوشته‌ای برای دخترش باشد.

این مقام پلیسی در آخر گفت: درباره اظهارات دایی روانپزشک آزاده نامداری که ایست قلبی را علت مرگ معرفی کرده است، گفت: هیچ کس جز پزشکی قانونی علت مرگ آزاده نامداری را مشخص نمی‌کند. تاکنون ایست قلبی جزو موارد تیم تحقیق نیست و باید منتظر اعلام پزشکی قانونی درباره مرگ آزاده نامداری باشیم.

منبع: رکنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۴
مریم
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۹
17
57
خداوند بیامرزد،،،،دوست داشتنی بود
ر زارعی
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۰
خدا صبر بده ب خانواده‌اش،روحش شاد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۰
3
0
علتش با قرارداد چين مرتبط است
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۵
چرندنگو
ملیکا
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۰
5
3
اصلا نمیتونم خودم رو قانع کنم که ازاده در مصرف دارو زیاد روی کرده باشه . ازاده دختر پر شور نشاطی بود ازاده روشن بود .بیان ازاده شور و نشاط ازاده خلاف چیزی هاست که بازپرس اگاهی میگه . ازاده دختر مهربانی بود چطور ممکن بود تو این دنیای بیرحم گندم رو تنها بزاره .خدایا .....شاید مسمومیت غذایی باشه نه دارویی . کاش اقای عبادی ازاده رو با خودش میبرد . اون که می دونست ، دارو استفاده می کنه ، نبایستی تنهاش میزاشت . عزیزم چه فایده دیگه . دیگه تو نیستی . بعد از تو تمام دختران ایران خواهند گریست که ازاده چقدر مظلومانه به دیدار خدا رفت . بعد از تو ازاده این دنیا به پر کاهی نمی ارزد .
ناشناس
Singapore
۱۲:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۵
ظاهر خیلی افراد پرنشاطه اما در باطن میتونه نشاطی نباشه مخصوصا اگر نذارن اونچه که هستیم باشیم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۰
1
8
خدا بیا مرزه و رو حش شاد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۲
0
1
احضار نه اظهار
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->