با خرید و فروش تاکسیدرمی حیوانات برخورد قانونی می‌شود فیش حقوقی تیرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری بارگذاری شد + لینک سایت فروش ۱۰۰ میلیارد تومانی آثار در نمایشگاه ملی صنایع دستی در سال ۱۴۰۳ امضای یک تفاهم‌نامه محیط زیستی برای برگزاری همایش صنعت سبز (۷ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان محیط زیست: در پنجمین سال خشکسالی هستیم عابران پیاده نیمی از جان باختگان ترافیکی مشهد توصیه‌های طب سنتی برای پیاده‌روی اربعین صدور هشدار هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا «پاستیل» از پوکی استخوان جلوگیری می کند؟ سرقت دکتر قلابی از مسافران شهرستانی در خوابگاه‌های تهران کاهش چشمگیر آمار داوطلبان کنکور نگران‌کننده است فوت کودک ۶ ساله بر اثر برق‌گرفتگی در کالشور خراسان رضوی ما مردمانی ریشه در خاکیم از حلق بحران‌ها بیرون می‌آییم دانش‌آموزان اعزامی به المپیاد‌های جهانی با چه چالش‌هایی از جنگ ۱۲ روزه مواجه بودند؟ دریافت جایزه قهرمان جوان تالاب‌های جهان توسط یک ایرانی هشدار رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر: مجازات‌های سخت در انتظار زائران حمل کننده مواد مخدر به عراق است درباره اسماعیل آذری‌نژاد، فعال فرهنگی اهل کهگیلویه‌وبویراحمد | قصه معلم قصه‌گو ۵۱۰ میلیون مترمکعب ذخایر سد‌ها در یک‌هفته اخیر، مصرف شد (۷ مرداد ۱۴۰۴) ۴۸ نماینده مجلس خواستار پرداخت معوقات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان شدند (۷ مرداد ۱۴۰۴) برگزاری اولین المپیاد جهانی فناوری نانو در ایران بحران کم‌آبی به اوج رسید | ذخایر ۱۵ سد مهم کشور نصف شد! حفاظت از جنگل‌های زاگرس در دستورکار سازمان ملل قرار گرفت رئیس سازمان محیط زیست: توسعه صنعت باید همراه با ملاحظات اکوسیستمی باشد تعداد شرکت‌کنندگان آزمون‌های المپیاد به ۸۷ هزار نفر رسید صندوق بازنشستگی کشوری: مشکل فنی موجب تأخیر در صدور فیش حقوق بازنشستگان شد | دسترسی تا ساعاتی دیگر (۷ مرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای باند پلیس‌های قلابی در تهران سانحه رانندگی در مشهد منجر به فوت ۳ عابر پیاده شد (۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حادثه ورود کامیون آتش گرفته به منزل مسکونی در تهران + فیلم و عکس

  • کد خبر: ۶۳۵۸۱
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۱
حادثه ورود کامیون آتش گرفته به منزل مسکونی در تهران + فیلم و عکس
حوالی ساعت ۲۲:۳۰ دیشب (جمعه ۲۰ فروردین ۱۴۰۰) یک دستگاه کامیون میکسر بتن در حال حرکت در مسیر شمال به جنوب خیابان بهنام در آیت الله کاشانی منحرف شده و وارد یک منزل شد.
به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ احسان مومنی دراین باره گفت: حوالی ساعت ۲۲:۳۰ امشب یکدستگاه کامیون میکسر بتن در حال حرکت در مسیر شمال به جنوب خیابان بهنام که عمود بر بلوار آیت الله کاشانی است ناگهان وارد بلوار آیت‌الله کاشانی شده و با عبور از عرض بلوار وارد جهت مخالف شده و پس از برخورد شدید با یک ساختمان که طبقه همکف آن فروشگاه کاشی و سرامیک بود، متوقف شد.
 

ویدئو | ورود کامیون آتشین به خانه مرد تهرانی

تعداد بازدید : 292
 

حادثه بونکر بتن در بلوار آیت الله کاشانی تهران

وی با بیان اینکه این کامیون در حین مسیر با چهار دستگاه خودرو سواری شامل دو دستگاه سواری پژو، یک دستگاه سواری پراید و یک دستگاه سواری ام‌وی‌ام برخورد کرده و خسارات شدیدی را به آن‌ها وارد کرده بود، گفت: بلافاصله عوامل انتظامی و امدادی در محل حاضر شده و اقدام به امدادرسانی کردند.

رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه ماموران اقدام به روان‌سازی ترافیک کردند، اظهارکرد: بنا به گفته امدادگران این حادثه مورد فوتی نداشته و راننده بونکر نیز به بیمارستان منتقل شده است.

مومنی علت اولیه این حادثه نقص فنی در سیستم ترمز کامیون اعلام کرد و گفت: لازم است رانندگان وسایل نقلیه سنگین در مورد سالم بودن و بررسی سیستم‌های خودرویی خود مانند سیستم ترمز کوتاهی نکرده و نسبت به بررسی دوره‌ای و روزانه خودروی خود به علت اهمیت کار آن اهتمام ویژه‌ای داشته باشند تا شاهد بروز چنین حوادثی نباشیم.

سیدجلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران هم که در محل حادثه حضور داشت در گفت‌وگوبا ایسنا گفت: به محض اعلام این حادثه عوامل سه ایستگاه آتش‌نشانی در محل حاضر شده و مشاهده کردند که درپی شدت برخورد قسمت جلویی کامیون دچار حریق شده که بلافاصله اقدام به اطفای حریق کرده و همزمان با ایمن‌سازی محل اقدام به خارج کردن راننده میانسال از کابین کردند.

ملکی ادامه داد: همچنین آتش‌نشانان با استفاده از جرثقیل سازمان آتش‌نشانی در حال خارج کردن کامیون از داخل ساختمان هستند و عملیات ادامه دارد.

حسین‌خانی یکی از شاهدان این ماجرا که تصاویری از این حادثه گفت: میکسر پر از بتن بود و ناگهان درحالی که بوق ممتد می‌زد به طور عمود وارد بلوار آیت‌الله کاشانی شده و از عرض خیابان عبور کرده و در آن سوی بلوار وارد یک ساختمان دو طبقه شد. ترافیک سنگینی هم در محل ایجاد شد.

او اضافه کرد: شمار زیادی از مردم برای تماشا در محل حاضر شده بودند و این موضوع با توجه به شرایط شیوع کرونا بسیار نگران کننده بود. نکته دیگر این است که اگر در مغازه فرد یا افرادی حضور داشتند و این واحد فعال بود قطعا ابعاد حادثه بسیار بزرگتر بود و حتی ممکن بود چند نفری جان خود را از دست بدهند.
 
منبع: رکنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->