قوه قضائیه خبر داد: اعدام دو تروریست وابسته به گروهک منافقین در ایران بر فرآیند ثبت نام دانش‌آموزان نظارت خواهد شد عادتی که خطر بروز عفونت‌ها را افزایش می‌دهد سامانه کنترل اردو‌های دانش‌آموزی راه‌اندازی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) استقرار بیش از ۱۶۰ موکب درمانی در مراسم اربعین ۱۴۰۴ وزارت آموزش و پرورش ۷۰۰ هزار بازنشسته دارد کاهش وزن اصولی با طب سنتی آمادگی کامل برای ارائه دارو به زائران اربعین در مرزها چرا زایمان زودرس اتفاق می‌افتد؟ دلایل کاهش سهمیه شیرخشک نوزادان چیست؟ هیچ محصولی به عنوان رفع عوارض واکسن کرونا تأیید نشده است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۵ مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری توده هوای گرم در کشور تا ۵ روز آینده هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (یکشنبه، ۵ مرداد ۱۴۰۴) ماجرای قتل هولناک خیابان سیدی مشهد | برادر عصبانی خواستگار خواهرش را با چاقو کشت ماجرای گروگانگیری ۳ میلیاردی در مشهد حکم قتل غیرعمد برای مردی که شوهر سابق همسر صیغه‌ای خود را کشت خودکشی پسر خانواده راز قتل پدر را برملا کرد هشدار سازمان امدادونجات درباره باد‌های ۱۲۰ روزه سیستان و وقوع باد و گردوخاک در شرق کشور تاکید وزیر بهداشت به استفاده از تمام ظرفیت‌ها در بهبودی مجروحان حادثه تروریستی زاهدان کسب مدال طلای مسابقات علوم نوجوانان توسط دانش‌آموزان ایرانی افتخارآفرینی تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی | درخشش نام علی‌اکبر نورالهی، دانش‌آموز مشهدی بین ۳ مدال طلا کشف مقبره ۳۸۰۰ساله یک جنگجو در آذربایجان دادستان کل کشور: برای مبارزه قاطع با فساد باید از فساد مبری بود این متهم کلاهبردار حرفه‌ای را شناسایی کنید + عکس مرگ مشکوک یک سالمند تحت پوشش بهزیستی در زنجان فراخوان طراحی تمبر یادبود «به نام ایران» تعریق همیشه به علت گرما نیست و ممکن است نشانه ای از بیماری باشد نجات یک قلاده پلنگ به کمک مرزداران آستارا (۴ مرداد ۱۴۰۴) مشاهده دو قلاده یوزپلنگ آسیایی دیگر در یوزکنام پل ابریشم (۴ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

علت واریز نشدن حقوق فروردین‌ماه برخی از بازنشستگان تأمین اجتماعی

  • کد خبر: ۶۴۹۱۴
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۲
  • ۵
علت واریز نشدن حقوق فروردین‌ماه برخی از بازنشستگان تأمین اجتماعی
اولین حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در بازه زمانی ۲۰ تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۰ واریز شد، اما برخی از بازنشستگان می‌گویند که حقوقشان واریز نشده است.
به گزارش شهرآرانیوز، پیگیری‌ها از سازمان تامین اجتماعی در خصوص علت این واریز نشدن حاکی از این است که به خاطر اعمال افزایش حقوق‌های مجدد و احکام جدید مستمری‌بگیران مابین سازمان تامین اجتماعی با بانک رفاه مشکل تامین مالی به وجود آمده است.

این موضوع باعث شده که حتی حقوق کارمندان نیز با تاخیر واریز شود. اما آنطور که گفته شده ابن واریزی‌ها در تا چند روز آینده انجام می‌شود.

واریز حقوق امسال بازنشستگان با حواشی بسیاری همراه بوده، طبق اعلام سازمان تامین اجتماعی باید از این ماه باید دو نوع افزایش روی حقوق ۳۹ درصد افزایش سالانه افزایش ناشی از متناسب‌سازی روی حقوق بازنشستگان اعمال شود، اما نتیجه اینطور نشد.

در حالی که سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد که با اعمال هر دو افزایش، حداقل حقوق یک بازنشسته حداقل‌بگیری که ۳۰ سال خدمت کرده، با داشتن همسر و دو فرزند چهار میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است. این در حالی است که فقط با اعمال ۳۹ درصد افزایش سالانه، حداقل حقوق به ۴٫۳ میلیون تومان می‌رسد پس افزایش از محل متناسب‌سازی چه شد؟

واریزی‌ها و احکام جدید به نحوی بود که رئیس سازمان دستور بازبینی داد، اما نتیجه این شد که حداقل حقوق‌ها تغییری نمی‌کند و فقط حقوق بازنشستگان غیرحداقلی‌بگیر در اردیبهشت افزایش می‌یابد و مابه‌التفاوت آن را در ماه بعد می‌گیرند.
 
منبع:تجارت‌نیوز

بیشتر بخوانید:
 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
م
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۳
0
1
سلام چرا حقوق بازنشسته کارگری باید واریز نشود ببینید بازنشستگی کشوری چکار کر دند پول سازمان پیش دولت باشد بعد یک گارگر که عمر خود را نابود کرده باید زجر بکشد زجر زجر زجر تاکی ایا برای پشت میز نشینان بود
کریمی
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۳
0
1
حقوق فروردین بنده واریز نشده حسابم رامسدودکردید علت راجویا شدم گفتند پرونده اصلاحیه دارد خوب اگر اصلاحیه داشت چرا قبل از واریز حقوق اینکار راانجام ندادید بنده که مستاجر هستم قسط وام دارم پرداخت قبوض بماند جواب کدامشان راچگونه بدهم تا یک ماه زندگی چگونه اداره کنم چرا بفکر مردم نیستید؟یک ماه برایم یک سال می گذرد از شرمندگی وفکر خیال
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۴
0
0
واقعا این بود نتیجه حقوق بازنشستگان خيلي جای تاسف.
حمید
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۲
0
0
اصلا من موندم اینها از خدا نمی ترسند پسر عموی من گروهبان بانشسته است با سه کلاس سواد دو میلیون از من بیشتر میگیره البته او بیشتر نمیگیره ما کمتر میگیرم سی ودو سال سابقه دارم بامدرک دیپلم
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۳۱
0
0
از اول سال۱۴۰۰بازنشسته شدم ولی تاکنون حقوقی به حسابم نیامده؟چرا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->