موحدیان: جلسه غیرعلنی شورای اسلامی شهر برای استیضاح شهردار مشهد نبود ترامپ برای دیدار با امیر قطر به دوحه می‌رود مشهد از نظر مدیریت، تفکیک و جمع‌آوری مکانیزه پسماند، جزو شهر‌های پیشرو است ضرب‌الاجل به ۳ اداره برای حل مشکلات شهرک مهرگان مشهد آمار، ابزار اصلی خدمت به شهروندان مجید مرتضایی: فوتسال افغانستان دیگر پدیده نیست، یکی از قدرت‌های آسیا است آلودگی هوای مشهد تا فردا (یکشنبه، ۴ آبان ۱۴۰۴) ادامه دارد | خطر تنفس برای گرو‌ه‌های حساس حاجی‌بگلو: جشنواره طعم و رنگ الگویی ملی از نشاط اجتماعی در مشهدالرضا(ع) است جشنواره‌های فصلی زمینه‌ساز شادی و همدلی در مشهد هستند حجت‌الاسلام منصوریان: شهروندان مشهدی از فضاهای شاد شهری استفاده کنند شهردار مشهد مقدس: جشنواره‌های فصلی به نشاط اجتماعی کمک می‌کنند + فیلم برگزاری چهارمین جشنواره «طعم و رنگ پاییز» در مشهد بازگشت بازیکن جنجالی استقلال به ایران کیفیت هوای مشهد در نخستین روز آبان ناسالم اعلام شد قیمت طلای جهانی امروز (یکم آبان ماه ۱۴۰۴) اعلام شد | عقب‌نشینی طلای جهانی به کانال ۴۰۰۰ دلار گزارشی از چالش های رانندگان تاکسی مشهد | پشت فرمان گلایه های خطی های زرد! پیشرفت ۱۴‌ درصدی در ساخت فرهنگ‌سرای «انتظار» با معماری و فناوری جدید جایگاه مشهد مقدس در دیپلماسی همسایگی اجرای فاز نخست پروژه میان‌گذر جنوبی با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در مشهد آغاز عملیات عمرانی فاز دوم خط ۳ متروی مشهد تا میدان فردوسی با اعتبار ۶ هزار میلیارد تومان
سرخط خبرها

کاشت درخت به نام نمایندگان ادوار شورای شهر مشهد

  • کد خبر: ۶۵۷۷۹
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۲
کاشت درخت به نام نمایندگان ادوار شورای شهر مشهد
رئیس و جمعی از اعضای پارلمان شهری مشهد علاوه بر کاشت درخت به نام نمایندگان ادوار شورای شهر بر مزار اعضای فقید شورا حاضر شدند.
به گزارش شهرآرانیوز، هم‌زمان با نهم اردیبهشت‌ماه، جمعی از اعضای ادوار گذشته شورای اسلامی شهر مشهد به همراه اعضای فعلی با حضور در «باغ زندگی» اقدام به کاشت نهال به نام خودشان کردند. همچنین محمدرضا حیدری، رئیس شورای شهر مشهد، به همراه جمعی از اعضای پارلمان شهری با حضور بر مزار اعضای فقید ادوار این‌شورا از جمله «شهید سیدعلی کاشف‌الحسینی»، «سید علی‌اکبر رزمی» و «عبدالکریم نیشابوری» یاد آن‌ها را نیز گرامی داشتند.

حیدری در مراسم ویژه درخت‌کاری به مناسبت روز ملی شورا‌ها گفت: به مناسبت روز ملی شورا‌ها در جوار باغ زندگی قسمتی را تدارک دیدیم تا به نام یک یک نمایندگان شورای فعلی و دوره‌های گذشته شورای شهر مشهد درختی نام‌گذاری و پلاک شود. مراسم رونمایی از این‌باغ نیز با حضور نمایندگان ادوار برگزار شد و به دست خودشان نهالی کاشتند و پلاک کردند.
به گفته حیدری، فضای در نظر گرفته شده امکان توسعه متراژ دارد و این اقدام به‌طورقطع مستمر است تا با حضور همه نمایندگان دوره‌های مختلف شورا این‌باغ تکامل یابد و به نمادی از نهاد مردمی و ارزشمند شورای شهر تبدیل شود.

همچنین رئیس شورای شهر مشهد در پخش زنده نشستی به مناسبت روز شورا‌ها خطاب به اعضای شورا‌های اجتماعی محلات بیان کرد: ما سعی کردیم با اصلاح آیین‌نامه اجرای شورا‌های اجتماعی محلات، فرایند آن را در هرمحله به‌گونه‌ای کنیم تا نمایندگان شورا‌ها با رأی و نظر مردم انتخاب شوند. در حقیقت این‌ظرفیتی است که باید از ظرفیت قانون اساسی و مجلس استفاده شود که انتخابات رسمی‌تری را در محلات برگزار کنیم و این‌نمایندگان محلات بتوانند برای نظام شورا‌ها پشتوانه فکری باشند.

وی تصریح کرد: ما در این‌دوره شورا از همراهی و مشارکت شورای اجتماعی محلات بهره‌های بسیاری برده‌ایم. اینکه در مصوبات شورا که پیش‌ازاین هم وجود داشته است، ۵ درصد از بودجه عمرانی شهر را با نظر شورا‌های اجتماعی محلات هزینه کنیم، اتفاقی است که کمتر در کشور شاهد اجرای آن بوده‌ایم. اما این‌قدم‌های اول است. باید برویم به سمت مدل‌هایی که مشارکت فراگیر و بیشتر مردم را در محلات در تصمیم‌سازی‌ها داشته باشیم.

حیدری افزود: از شورای اجتماعی محلات می‌خواهم که فراتر از جناح یا جریان سیاسی و فکری حرکت کنند و در این‌مسیر استقلال خودشان را حفظ و از ورود به این‌عرصه‌ها پرهیز کنند. مفهوم اجتماعی در آن مستتر است و شورای اجتماعی بر محور تعامل و مدارا و همراهی شکل گرفته است و نباید در جریانات سلیقه‌ای و فکری و سیاسی درگیر شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->