بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: توسعه فضاهای سبز و بوستان‌های شهری در دوره ششم مدیریت شهری | تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند ماجرایی خواندنی که ۷۰ سال پیش اتفاق افتاد | «عبدالحمید مولوی» و نجات «گنبد سبز» از تخریب ۴۰ هزار میلیارد تومان، بدهی دستگاه‌های دولتی به مدیریت شهری مشهد
سرخط خبرها

حمایت همیشگی مدیریت‌شهری مشهد از جامعه کارگری

  • کد خبر: ۶۵۸۹۹
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۳
حمایت همیشگی مدیریت‌شهری مشهد از جامعه کارگری
یازدهم اردیبهشت ماه و روز کارگر بهانه‌ای شد تا رئیس و شماری از اعضای شورای اسلامی شهر مشهد از خانه کارگر خراسان‌رضوی بازدید و با دبیر اجرایی این خانه دیدار کنند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ یازدهم اردیبهشت ماه و روز کارگر بهانه‌ای شد تا رئیس و شماری از اعضای شورای اسلامی شهر مشهد از خانه کارگر خراسان‌رضوی بازدید و با دبیر اجرایی این خانه دیدار کنند و در این دیدار از تأکید مدیریت شهری بر لزوم حمایت مستمر از کارگران بگویند.

رئیس شورای شهر مشهد در این دیدار با اشاره به اینکه شهرداری مشهد یکی از پرجمعیت‌ترین نهاد‌های کارگری به شمار می‌رود، گفت: در دوره شورای پنجم اقدامات بسیار مهمی در راستای افزایش رفاه و تقویت معیشت کارگران شهرداری انجام دادیم در حالی که چندان وظیفه‌ای در این خصوص نداشتیم، زیرا بیشتر کارگران فعال در زیر مجموعه‌های شهرداری در واقع تحت قرارداد شرکت‌های پیمانکار هستند.

محمدرضا حیدری ادامه داد: در جدیدترین اقدام در خصوص کارگران شهرداری، موضوع بیمه تکمیل درمان آن‌ها و بازنشستگان شهرداری در دستور کار قرار گرفته و تاکنون حدود ۳۰۰۰ نفر از کارگران بازنشسته تحت پوشش بیمه تکمیل درمان قرار گرفته‌اند. طی این فرایند، آماری نزدیک به ۲۴ هزار نفر در مجموعه شهرداری مشهد با هزینه چند ده میلیارد تومانی تحت پوشش بیمه تکمیلی درآمدند.

وی راه‌اندازی ایست‌کار‌های شهر را برای ساماندهی کارگران ساختمانی اقدامی برشمرد که در کشور بی‌نظیر است و با بیان اینکه در موضوع کرونا نیز تمرکز مدیریت شهری بر حمایت و حفاظت از جامعه بزرگ کارگران شهرداری بوده است، افزود: کمک‌های معیشتی در دو مرحله و با هماهنگی ستاد کرونای استان به نیرو‌های شهرداری اختصاص یافت. از طرفی قوانین تضمینی نیز برای حمایت از کارگران مرتبط با وظایف شهرداری در نظر گرفتیم که هرچند اجرای آن‌ها برای شهرداری سخت بود، اما هدف از این برنامه آن بود که کارگران دغدغه‌ای از بابت حقوق خود نداشته و مطمئن باشیم که پیمانکاران حقوق کارگران و مطالبات ایشان را به موقع پرداخت کنند.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر نیز در این نشست تأمین بودجه برای پوشش بیمه تکمیلی و پرداخت حق و حقوقات مبتنی بر قانون کار و رفاهیات به کارگران مرتبط با شهرداری از مهم‌ترین اقدامات شورای پنجم برشمرد.

بتول گندمی با اشاره به خدمات ارائه شده به کارگران شهرداری در چهار سال گذشته گفت: در پیمان‌های حوزه خدمات شهری که دربرگیرنده ۱۱ هزار نیروی شهرداری است کاملاً در سمت کارگر ایستادیم نه در سمت پیمانکار و نه در سمت شهرداری و امروز می‌توان گفت علاوه بر افزایش‌های قانون کار، افزایش‌های چشمگیر دیگری که سال‌ها معوق مانده بود از قبیل حق سنوات را که پرداخت نشده بود، به کارگران پرداخت کردیم.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر مشهد نیز در این دیدار گفت: مدیریت شهری در اولین روز‌های کاری شورای پنجم با شرایط بغرنج اقتصادی درگیر بود، اما در همان دوران نیز حمایت از معیشت کارگران در اولویت امور قرار داشت.

احمد نوروزی با بیان اینکه یکی از معضلات اساسی در دوره کرونا موضوع تعطیلی بنگاه‌های اقتصادی و بیکار ماندن بخش اعظمی از نیرو‌های کار و کارگران بوده است، گفت: شهرداری مشهد با ایجاد حجم گسترده‌ای از کار کمک بسیار مهمی به پیشگیری از بیکاری بخشی کارگری ارائه داد. ما در سخت‌ترین شرایط کاری که مربوط به ابتدای دوره خدمت در شورا بود نیز اولویت توجه به معیشت کارگران و کارکنان شهرداری را فراموش نکردیم.

نایب رئیس کمیسیون خدمات شهری، بهداشت، سلامت و محیط زیست شورای شهر مشهد هم در این دیدار گفت: متاسفانه یکی از معضلات اجرایی در کشور ما آن است که اقدامات و کار‌ها استمرار ندارد. موضوع «ایست کار»، طرحی بود که به شکلی دیگر در دوره سوم شورای شهر مشهد آغاز، اما تداوم نیافت.
علیرضا شهریاری ادامه داد: انتظار ما از تشکیلات خراسان رضوی خانه کارگر آن است که با هدف استمرار این برنامه حمایتی و ایجاد انضباط تشکیلاتی در جامعه کارگری نسبت به ایجاد بانک اطلاعاتی و توانمندسازی کارگران اقدام کند. از تشکیلات خانه کارگر انتظار داریم به تداوم طرح ایست کار کمک کند چرا که طرح بسیار خوبی است و جلسات متعدد کارشناسی در این خصوص انجام شده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->