مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است اداره‌کل منابع طبیعی خراسان رضوی: هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ متر مکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟ فیش حقوقی خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی بارگذاری می‌شود؟ کشف محموله قرص مخدر و سیگار قاچاق در کاشمر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) عمل لیزیک چشم، موجب بهبود و افزایش کیفیت دید در افراد می‌شود پلیس: بیش از ۱۲۰۰ خودروی مسروقه در اردیبهشت ۱۴۰۴ کشف شد انتقاد مدیرعامل تأمین اجتماعی از افزایش صوری دستمزد‌ها در دو سال آخر بیمه‌پردازی چهار نفر از حجاج خراسان رضوی دعوت حق را لبیک گفتند (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید به‌طور کامل، دقیق و بدون تبعیض اجرا شود با خواص شگفت‌انگیز توت سفید آشنا شوید! استقرار آزمایشی دستگاه پرتودهی پیشرفته در سازمان انتقال خون ایران چرا برخی دچار ریزش سکه‌ای مو می‌شوند؟ انتقال ویروس HPV از استخر واقعیت ندارد
سرخط خبرها

واکسیناسیون معلمان و دانش آموزان از مرداد ماه

  • کد خبر: ۶۶۸۹۳
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۰
واکسیناسیون معلمان و دانش آموزان از مرداد ماه
 با توجه به اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا معلمان و اساتید دانشگاهی از مردادماه واکسینه می‌شوند تا بتوانند در مهرماه سال ۱۴۰۰ با حضور در مدارس به کار آموزش دانش‌آموزان ادامه دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، اکنون که در حال گذر از پیک چهارم کرونا در کشور هستیم، دغدغه خانواده‌ها و دانش آموزان برای بازگشایی مدارس از مهرماه ۱۴۰۰ بیشتر شده است. آنان علاوه براینکه نگرانی حضوری بودن امتحانات دو پایه نهم و دوازدهم را دارند، درباره بازگشایی مدارس و آموزش حضوری فرزندان خود نیز نگران هستند.

محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به نگرانی والدین در این مورد اظهار کرده است: «من هم یک پدر هستم و دغدغه. والدین را درک می‌کنم و کاری بدون نظر مسئولان بهداشتی نخواهیم داشت؛ در مهر ۱۴۰۰ اگر مصونیت جمعی ایجاد شده باشد مدارس بازگشایی می‌شوند و اگر اینطور نباشد روش غیرحضوری را خواهیم داشت.»

وی در پاسخ به این سوال که واکسیناسیون فرهنگیان و دانش‌آموزان به کجا رسیده و آیا برای آغاز سال تحصیلی و برگزاری کلاس‌های حضوری مدارس تصمیمی گرفته شده است گفت: «تصمیم‌گیری برای واکسیناسیون دانش‌آموزان در مدارس بر عهده ستاد ملی مقابله با کرونا است و اولویت‌بندی‌ها برای دریافت واکسن کرونا در آنجا انجام می‌شود. ستاد ملی مقابله با کرونا باید در این باره تصمیم نهایی را بگیرد ما به عنوان وزارت آموزش و پرورش متقاضی هستیم و این موضوع را نیز به ستاد پیشنهاد دادیم.»

حاجی میرزایی در پاسخ به این سوال که آیا این موضوع برای آغاز سال تحصیلی به نتیجه می‌رسد بیان کرد: «اگر بنا باشد از ابتدای مهرماه سال جاری، کلاس‌ها به صورت حضوری برگزار شوند باید حتما فرهنگیان جز اولویت دریافت واکسن کرونا قرار داده شوند؛ ما نیز امیدواریم برای آغاز سال تحصیلی این موضوع نهایی شود.»

با توجه به اینکه کتاب‌های درسی سال آینده مجهز به بارکد شدند، این امکان در امر تحصیل به دانش‌آموزان کمک می‌کند و قطعاً اگر شرایط بازگشایی نباشد، بازگشایی نسبی راه حل بهتری است، اما به گفته وزیر آموزش و پرورش با تمهیدات انجام شده به طور قطع مهر ۱۴۰۰ قوی‌تر و با برنامه بهتری نسبت به شهریور ۹۹ پیش خواهیم رفت.

تمام صحبت‌ها و دغدغه‌ها درباره بازگشایی مدارس مطرح است، اما روز گذشته براساس اعلام سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی براینکه مباحث آموزشی در ایام کرونا آسیب جدی دیدند، بحث بازگشایی مدارس مطرح شده است.

در این ستاد اعلام شده که از اول مهر مدارس و دانشگاه‌ها بازگشایی شود لذا برنامه‌ریزی شده است از مردادماه معلمان و اساتید دانشگاهی واکسینه شوند تا بتوانند کلاس برگزار کنند.

منبع: پانا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->