ادامه روند عملیات اجرایی بوستان شهربانو آفتاب در مشهد هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) کاهش نسبی آلودگی هوای مشهد از فردا (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) | گروه‌های حساس بااحتیاط نفس بکشند سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: هیچ مصوبه‌ای درباره ازدواج موقت اتباع خارجی با زنان ایرانی برای اخذ تابعیت وجود ندارد یعقوبی: شهرداری در مدیریت بحران‌ها همواره پیشگام بوده است ۷ پروژه بزرگ ترافیکی مشهد با اعتبار ۴ هزار میلیارد تومان تا پایان ۱۴۰۵ تکمیل می‌شود سلیمی: دستورالعمل‌های اجرایی آیین‌نامه «مشهدِ دوستدار سالمند» در حال تدوین است «آیین‌نامه جامع بازآفرینی شهری» برای نخستین‌بار در کشور به‌صورت آزمایشی در مشهد اجرا می‌شود مقابله با آلودگی هوای مشهد، نیازمند عزم ملی و برنامه‌ریزی منسجم افزایش فرونشست در مشهد با برداشت‌های بی‌رویه آب از چاه‌ها | شیب تند فرونشست در بافت مرکزی شهر چشم انداز نوین برای ورزش وجوانان خراسان رضوی نقش شورای اسلامی شهر مشهد در توسعه فضا‌های ورزشی رئیس‌جمهور، فردا (۲۸ مهر ۱۴۰۴) به دانشگاه تربیت مدرس می‌رود همه چیز درباره جشنواره عطر و طعم پاییزی ۱۴۰۴ در مشهد + زمان و محل برگزاری دستور دادستان مشهد برای شناسایی عوامل هنجارشکنی فرهنگی در سطح شهر آلودگی، همچنان همراه پاییز مشهد | هوای شهر برای کودکان و سالمندان خطرناک است (یکشنبه، ۲۷ مهر ۱۴۰۴) انتخاب شهرداری مشهدمقدس به‌عنوان دستگاه منتخب حوزه «توسعه خدمات شهری و خدمت‌رسانی برتر» مصوبات صدوشصت‌وسومین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس + فیلم برگزاری سومین جشنواره «عطر و طعم پاییز» در مشهد از اول آبان‌ماه ۱۴۰۴
سرخط خبرها

واکسیناسیون سالمندان مثبت ۷۶ سال در مشهد آغاز شد

  • کد خبر: ۶۷۱۲۹
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۱
واکسیناسیون سالمندان مثبت ۷۶ سال در مشهد آغاز شد
معاون دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت واکسیناسیون افراد ۷۶ سال به بالا در مناطق زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز شده است.

امیررضا وثوقی | شهرآرانیوز؛ با توجه به تجربه تعطیلات نوروز و اوج گیری شیوع ویروس کرونا در پیک چهارم این بیماری این بار ستاد ملی کرونا با جدیت بیشتری درباره تعطیلات عید فطر تصمیم گیری کرد و حتی اعمال ممنوعیت برای سفر‌های بین شهری با خودرو سواری را از چندروز پیش از آغاز این تعطیلات الزامی کرد. بااین حال استقبال چشمگیر مردم از روش‌های دیگر سفر در این ایام که شامل ممنوعیت ستاد ملی کرونا نمی‌شد، موجب نگرانی بسیاری از کارشناسان حوزه بهداشت در زمینه تغییر وضعیت دوباره شهر مشهد به شرایط بحرانی شد.

 

درهمین راستا معاون دانشگاه علوم پزشکی مشهد در زمینه سفر‌ها و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در تعطیلات عید فطر به خبرنگار ما گفت: با توجه به وضعیت مشهد که شهری زیارتی و سیاحتی است و بی شک در این ایام مقصد سفر بسیاری از هم وطنان است وضعیت رعایت شیوه نامه‌ها پذیرفتنی است. مهدی قلیان با بیان اینکه هنوز آماری از میزان سفر‌ها در این تعطیلات احصا نشده است افزود: به همین دلیل نمی‌توانیم در زمینه حجم سفر‌ها و رعایت شیوه نامه‌ها ممنوعیت سفر‌های خودرویی در این تعطیلات اظهار نظر قطعی کنیم؛ بااین حال تأثیر این سفر‌ها بر روند مبتلایان در هفته‌های آینده آشکار می‌شود.


وضعیت کرونا، همچنان شکننده

وی با اشاره به اینکه وضعیت شیوع کرونا در استان هنوز قضاوت پذیر نیست و برخی شهرستان‌ها روندی سینوسی دارند اظهار کرد: روند کلی بستریان و مبتلایان همچنان نزولی است، اما این روند خیلی آهسته و کندتر از پیش بینی‌های ماست. به همین دلیل وضعیت برخی شهر‌های استان مانند مشهد شکننده اعلام شده است. قلیان با اشاره به اینکه در اوج پیک چهارم میزان بیماران سرپایی حدود ۳۵۰۰ نفر در روز بود افزود: هم اکنون میزان مراجعان سرپایی به مراکز منتخب کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد به حدود ۲۰۰۰ نفر در روز رسیده است. بر این اساس آمار مراجعان سرپایی که یکی از معیار‌های تشخیص وضعیت کلی کروناست نیز با شیب مختصری نزولی است.


معاون دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه واکسیناسیون افراد ۷۶ سال به بالا در مناطق زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز شده است، گفت: قرار بود واکسیناسیون افراد بالای ۷۵ سال اعلام شود، اما ما پیش از اعلام عمومی واکسیناسیون این مرحله به تدریج واکسیناسیون افراد بین ۷۵ تا ۸۰ سال را آغاز کردیم تا از ازدحام و افزایش یکباره مراجعان به مراکز تزریق واکسن جلوگیری شود.

 

وی با اشاره به اینکه پایگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی فعال است و واکسیناسیون در روز‌های تعطیل نیز انجام می‌شود، ادامه داد: در روز‌های گذشته با توجه به پرونده پزشکی این افراد با آن‌ها تماس گرفته شده است. اطلاعاتی از سازمان بازنشستگی به دانشگاه علوم پزشکی مشهد رسیده است که در روز‌های آینده با استفاده از این آمار اطلاع رسانی برای تزریق واکسن به شکل بهتری اجرایی می‌شود. قلیان تأکید کرد: هم اکنون افراد بالای ۷۶ سال می‌توانند با مراجعه به مراکز منتخب واکسن کرونا را دریافت کنند.


وی درباره واکسیناسیون اتباع خارجی اضافه کرد: در سامانه ثبت واکسیناسیون باید کدملی وارد شود و این مسئله با شماره اتباع امکان پذیر نیست. برهمین اساس روز گذشته نامه‌ای به دکتر نمکی فرستاده ایم تا در این زمینه برایمان تعیین تکلیف کنند.


پیشرفت ۹۰ درصدی واکسیناسیون بیماران خاص و سرطانی

همچنین کارشناس مسئول بیماری‌های خاص دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ایمن سازی ۱۵ هزار نفر از بیماران خاص و سرطانی علیه کرونا در مناطق زیر پوشش این دانشگاه در استان خراسان رضوی مراحل پایانی خود را سپری می‌کند. جواد رجبیان افزود: با آغاز واکسیناسیون بیماران خاص و سخت علاج نظیر مبتلایان به انواع سرطان از دومین روز فروردین ماه گذشته در استان تاکنون واکسن کرونا به حدود ۹۰ درصد از این گروه شهروندان تزریق شده است.
همچنین براساس آخرین اعلام وزارت بهداشت ۲۰۲ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۷۶‌هزار و ۴۳۳ نفر رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->