جمع آوری و دستگیری ۶۷۲ معتاد و خرده فروش در مشهد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) حکم اعدام شرور مسلح «عباس کورکوری» اجرا شد + فیلم مادر بلاگرهای اینستاگرامی قاتلان مادرانگی‌های شما! مهلت انتخاب رشته دانشجو معلمان تمدید شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری شرور قمه کش در فردیس کرج (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) شوهرم فقط دنبال شغل مدیریتی است، طلاق می‌خواهم مهریه عجیب و غریب دختر جوان در ازدواج با پیرمرد ۸۲ ساله دستگیری پزشک قلابی | قربانی‌شدن زن میانسال در کلینیک زیبایی غیرمجاز از گاوصندوق ضدسرقت تا شلیک به تعقیب‌کننده |جزئیات هولناک سرقت‌های مسلحانه شمال تهران پشت پرده قتل هولناک همسر؛ از سوءظن تا تیغ قصابی! مرگ ۲ جوان گنابادی به علت غرق شدگی در استخر کشاورزی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته و ده‌ها زخمی در حمله‌ای مرگبار به مدرسه‌ای در اتریش + فیلم بارش باران در انجام پرواز‌های فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد خللی ایجاد نکرد چگونه نسخه الکترونیکی داروی خود را مشاهده کنیم؟ آیا افسردگی بدون مصرف دارو درمان می‌شود؟ سازمان نظام پزشکی اسامی افراد فاقد صلاحیت در امور پزشکی را اعلام کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) صفحه‌نمایش چگونه بحران‌های عاطفی کودکان را عمیق‌تر می‌کند؟ فرزندآوری در ازدواج دوم | ضرورت ها، نکات کلیدی و ملاحظات مهم آغاز رقابت‌‌های ورزشی دانش‌آموزان خراسان رضوی برای حضور در مسابقات کشوری مدل مدیریتی به سبک توله خرسی ایران خواستار همکاری جهانی برای نجات جنگل‌های زاگرس است ایران، رتبه ۲۷ جهان در پسماند پلاستیک سبک زندگی سالم را چگونه تقویت کنیم؟ کاهش موارد ابتلا به سرخک در مشهد نسبت‌به سال گذشته مهلت ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی اعلام شد ثبت تصاویر دو قلاده خرس قهوه‌ای در جنگل‌های لنگرود + فیلم بازداشت عامل آتش‌سوزی بیمارستان قلب شهید رجایی تهران راهنمای تصحیح اوراق امتحانی یک ساعت بعد از آزمون‌ها منتشر می‌شود آخرین مهلت انتخاب رشته دانشجومعلمان، امروز (سه‌شنبه، ۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تعیین ۴۳۰ حوزه برای برگزاری امتحانات پایه دوازدهم در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۶۷۱۷۲
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۴
تعیین ۴۳۰ حوزه برای برگزاری امتحانات پایه دوازدهم در خراسان رضوی
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: ۴۳۰ حوزه برای برگزاری امتحانات پایه دوازدهم، با هدف اجرای بهتر پروتکل‌های بهداشتی در استان تعیین شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: ۴۳۰ حوزه برای برگزاری امتحانات پایه دوازدهم، با هدف اجرای بهتر پروتکل‌های بهداشتی در استان تعیین شده است.

به گزارش خبرنگار ایلنا از مشهد، قاسمعلی خدابنده در این خصوص افزود: به دلیل اهمیت فراوانی که نمرات ۲ پایه‌های نهم و دوازدهم در آینده و سرنوشت دانش آموزان دارد ستاد ملی کرونا تصمیم به برگزاری حضوری امتحانات این پایه ها گرفته است و درخواست ما از خانواده‌ها نیز این است و در این خصوص همکاری لازم را هم با دانش‌آموزان و هم با معلمان و مدیران مدارس داشته باشند.

وی ادامه داد: شمار حوزه‌های برگزاری امتحانات نهایی در این بخش نسبت به پارسال ۶۰ درصد افزایش یافته است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت:سوالات امتحانات نهایی بر اساس آموزش‌های مجازی طراحی خواهد شد تا دانش‌آموزان بتوانند بر اساس تلاش خود نمرات خوبی کسب کنند.

خدابنده افزود: بر همین اساس ۴٣٠ حوزه برگزاری امتحانات نهایی و ۱۵ حوزه تصحیح اوراق امتحانی در پایه دوازدهم آماده برگزاری امتحانات خردادماه سال ١۴٠٠ هستند.

وی ادامه داد: حفظ سلامت معلمان و دانش‌آموزان اولویت نخست آموزش و پرورش است لذا در این چارچوب همه امکانات و تلاشها به کار گرفته شده است تا کمترین مشکلی در این بخش وجود نداشته باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: استفاده از ماسک بهداشتی برای دانش‌آموزان و عوامل اجرایی حوزه‌های امتحانی الزامی است همچنین آوردن کیف، موبایل، کتاب و وسایل اضافی به حوزه های امتحانی ممنوع است.

خدابنده افزود: بازه زمانی امتحانات نهایی پایه دوازدهم ۲۷ اردیبهشت تا ٢۴ خرداد ماه سال جاری خواهد بود و امتحانات هماهنگ پایه نهم نیز در بازه زمانی ٢٩ اردیبهشت تا ١٩ خردادماه برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: ارزشیابی دانش آموزان در دوره ابتدایی نیز در قالب اطلاعات و شواهد جمع‌آوری شده مطابق با اهداف برنامه درسی مصوب هر درس در طول سال تحصیلی و برگزاری آزمون‌های عملکردی توسط معلم و نظارت مدیر مدرسه به صورت غیر حضوری انجام خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: معلمان و مدیران مدارس دوره ابتدایی تا دهم خرداد ماه فرصت دارند نتایج ارزشیابی‌های کیفی توصیفی را ثبت کنند.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->