آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستور رئیس‌جمهور برای اقدام فوری در زمینه کودکان بازمانده از تحصیل توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟
سرخط خبرها

تأیید شهادت ۱۴ مدافع سلامت استان خراسان رضوی

  • کد خبر: ۶۷۶۳۲
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۲
تأیید شهادت ۱۴ مدافع سلامت استان خراسان رضوی
نماینده نظام پزشکی مشهد در کمیته استانی احراز و تشخیص شهدای سلامت: پرونده هیچ شهیدی در استان به صورت قطعی رد نشده است

محمد کاملان | شهرآرانیوز؛ اواخر آبان ماه سال گذشته و پس از کش وقوس‌های فراوان، پرونده ۲۱ شهید مدافع سلامت خراسانی برای تأیید شهادت به تهران و کمیته کشوری احراز و تشخیص شهدای سلامت ارسال شد، پرونده‌هایی که در مرحله اول بنا به دلایلی از سوی کمیته کشوری رد شد و حالا پس از گذشت حدود ۸ ماه از ارسال این پرونده‌ها به این کمیته در تهران، با اعلام نماینده سازمان نظام پزشکی مشهد در کمیته احراز و تشخیص شهدای سلامت استان، تعداد پرونده‌های تأیید شده به عدد ۱۴ رسیده است.


۲۰ آبان سال گذشته و درست چندروز بعد از پایان بازنگری و ابلاغ آیین نامه اختصاصی تعیین مصادیق و امتیازات شهید خدمت وزارت بهداشت به بنیاد شهید، اولین جلسه کمیته استانی شهدای خدمت تشکیل شد و پرونده ۲۷ نفر از ۳۳ شهید مدافع سلامتی که تأیید اولیه مصادیق شهید خدمت بودن را از اعضای این کمیته دریافت کرده بودند بررسی و به کمیته کشوری در تهران ارسال شد. کمیته کشوری احراز شهدای مدافع سلامت، تقریبا ۴ تا ۵ ماه بعد فقط ۱۰ پرونده را تأیید کرد و ۱۷ پرونده دیگر نیز به دلیل نقص مدرک رد شد. اما نماینده سازمان نظام پزشکی مشهد در کمیته احراز استانی در اسفند سال گذشته اعلام کرد که این پرونده‌ها به صورت قطعی رد نشده اند و پس از تکمیل مدارک دوباره به تهران ارسال خواهند شد و پیگیری تکمیل و تأیید پرونده ۲ شهید مدافع سلامت سپاه و ناجا به این ۲ سازمان واگذار شده است.


۴ پرونده دیگر تأیید شد

دراین باره نماینده سازمان نظام پزشکی مشهد در کمیته استانی احراز و تشخیص شهدای سلامت در گفتگو با خبرنگار ما، با اشاره به آخرین وضعیت تأیید یا رد پرونده شهدای مدافع سلامت خراسان رضوی گفت: تا اسفندماه سال گذشته، تنها ۱۰ پرونده در کمیته کشوری به تأیید رسیده بود؛ اما با آغاز سال جدید و ارسال دوباره پرونده‌هایی که به دلیل نقایصی برگشت خورده بودند، ۴‌پرونده دیگر به تأیید کمیته کشوری رسید و تا امروز ۱۴ پرونده تأیید شهدای مدافع سلامت استان تأیید و برای انجام سایر مراحل به بنیاد شهید ارجاع شده است.


اجازه ضایع شدن حق کسی را نمی‌دهیم

مسعود زحمتکش با تأکید بر این مسئله که هنوز هیچ پرونده‌ای به صورت قطعی رد نشده است، افزود: تا رسیدن به نتیجه مشخص درباره سایر شهدای مدافع سلامتی که پرونده شان به تأیید نرسیده است، پیگیر وضعیت این عزیزان هستیم و تمام سعیمان این است که در این میان هیچ حقی از کسی ضایع نشود.
وی تصریح کرد: در بررسی پرونده شهدای سلامت استان، هیچ تفاوتی میان کادر درمان قائل نشدیم و از پرستار و پزشک تا نیرو‌های فعال در حوزه پشتیبانی را، چه در بخش خصوصی و چه در بخش دولتی -که مشغول ارائه خدمت به بیماران کرونایی بوده اند و در این راه جان خودشان را از دست داده اند- شناسایی کرده ایم و مشغول پیگیری پرونده احراز شهادتشان هستیم.


مرگ ومیر کادر درمان به صفر رسیده است

مسئول روابط عمومی سازمان نظام پزشکی خراسان رضوی با بیان اینکه واکسیناسیون کادر درمان مؤثر بوده است و آمار ابتلا و مرگ ومیر در کادر درمان تقریبا به صفر رسیده است، گفت: نگرانی امروز کادر درمان انتقال بیماری از آن‌ها به خانواده هایشان است که امیدواریم با بیشتر شدن سرعت واکسینه شدن مردم، این نگرانی نیز برطرف شود.


۱۶۸ پرونده در کشور تأیید شده است

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز حدود یک ماه پیش و در آخرین مصاحبه اش درباره وضعیت تأیید و رد پرونده‌های ارسالی از استان ها، از برگزاری ۸‌جلسه کمیته ملی تعیین مصادیق و امتیازات شهید خدمت خبر داده و گفته بود: پرونده ۲۴ نفر دیگر از شهدای مدافع سلامت در این جلسه تأیید شد تا مجموع پرونده‌های تأییدشده به ۱۶۸ برسد.


سعید اوحدی با اشاره به تشکیل کمیسیون تجدیدنظر در کمیته ملی این را هم گفته بود که براساس تصمیم کمیته ملی مقرر شد که این کمیسیون تشکیل شود تا پرونده‌های دارای نقص به استان‌ها اعلام و تکمیل شود و اگر مواردی بود که برخی از این عزیزان با ابتلا به کووید ۱۹ جان خودشان را از دست داده بودند و به هرعلتی در دانشگاه‌های علوم پزشکی یا کمیته‌های مجموعه تعیین مصادیق شهدای خدمت، پرونده آن‌ها به تأیید یا تصویب نرسید، خانواده آن‌ها حق اعتراض داشته باشند و در کمیسیون تجدیدنظر اعتراض خودشان را اعلام کنند تا این کمیسیون در مدتی مشخص تصمیم گیری کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->