انتقال زائران اربعین از شلمچه با ناوگان ایرانی امکان پذیر شد هوای کشور گرم‌تر می‌شود (یکم مرداد ۱۴۰۳) افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه‌اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
سرخط خبرها

نان سیمیت ترکیه‌ای را با روش خانگی بپزید

  • کد خبر: ۶۷۹۳۹
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۸
نان سیمیت ترکیه‌ای را با روش خانگی بپزید
سیمیت یکی از خوشمزه‌ترین و معروف‌ترین نان‌های کشور ترکیه است که طرفداران بسیاری دارد. با دستور زیر به آسانی نان سیمیت را در منزل تان درست کنید.
به گزارش شهرآرانیوز، نان سیمیت یک نان گردوکنجدی است که اصالت ترکیه‌ای دارد، اما در برخی شهر‌های ما هم پخت می‌شود. بر خلاف اسمش، پخت بسیار ساده و راحتی دارد. این نان خوشمزه همراه با پنیر و سبزی برای وعده عصرانه بسیار عالی است. پیشنهاد می‌کنم حتما آن را یک بار امتحان کنید.
 

مواد لازم برای تهیه نان سیمیت

آب: یک لیوان + ۲ قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق چای خوری
خمیرمایه: یک قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چای خوری
روغن مایع: ۲ قاشق سوپ خوری
آرد: ۳ لیوان
شیره انگور یا عسل: ۳ قاشق غذاخوری
کنجد و زعفران: به مقدار لازم

طرز تهیه

-درون ظرفی به یک لیوان آب ولرم، شکر و خمیرمایه را اضافه کنید. در آن را ببندید و ۱۵ دقیقه استراحت بدهید. سپس آرد و نمک را با هم ترکیب و به مخلوط خمیرمایه اضافه کنید. در آخر هم روغن را به آن بیفزایید.
 
نان سیمیت ترکیه‌ای
-خمیر را ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید تا یکدست شود. سپس آن را داخل ظرفی بگذارید که کف آن را از قبل چرب کرده اید. در ظرف را ببندید و یک ساعت به آن استراحت بدهید.
نان سیمیت ترکیه‌ای
 
-بعد از یک ساعت، پف خمیر را بگیرید و آن را پهن کنید. از خمیر به طول ٢٥ سانتی متر به حالت رول باز و آن را دور هم بپیچید و به شکل سیمیت گرد کنید.
 
نان سیمیت ترکیه‌ای
 
-شیره انگور یا عسل را با آب مخلوط کنید و سیمیت را داخل آن و بعد هم کنجد بزنید. خمیر‌های آماده را داخل سینی بچینید و درون فری که از قبل گرم کرده اید، ٢٠ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید. بعد هم چند دقیقه گریل را روشن کنید تا روی نان‌ها طلایی شود.
 
نان سیمیت ترکیه‌ای
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->