به گزارش شهرآرانیوز، نان سیمیت یک نان گردوکنجدی است که اصالت ترکیهای دارد، اما در برخی شهرهای ما هم پخت میشود. بر خلاف اسمش، پخت بسیار ساده و راحتی دارد. این نان خوشمزه همراه با پنیر و سبزی برای وعده عصرانه بسیار عالی است. پیشنهاد میکنم حتما آن را یک بار امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه نان سیمیت
آب: یک لیوان + ۲ قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق چای خوری
خمیرمایه: یک قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چای خوری
روغن مایع: ۲ قاشق سوپ خوری
آرد: ۳ لیوان
شیره انگور یا عسل: ۳ قاشق غذاخوری
کنجد و زعفران: به مقدار لازم
طرز تهیه
-درون ظرفی به یک لیوان آب ولرم، شکر و خمیرمایه را اضافه کنید. در آن را ببندید و ۱۵ دقیقه استراحت بدهید. سپس آرد و نمک را با هم ترکیب و به مخلوط خمیرمایه اضافه کنید. در آخر هم روغن را به آن بیفزایید.
-خمیر را ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید تا یکدست شود. سپس آن را داخل ظرفی بگذارید که کف آن را از قبل چرب کرده اید. در ظرف را ببندید و یک ساعت به آن استراحت بدهید.
-بعد از یک ساعت، پف خمیر را بگیرید و آن را پهن کنید. از خمیر به طول ٢٥ سانتی متر به حالت رول باز و آن را دور هم بپیچید و به شکل سیمیت گرد کنید.
-شیره انگور یا عسل را با آب مخلوط کنید و سیمیت را داخل آن و بعد هم کنجد بزنید. خمیرهای آماده را داخل سینی بچینید و درون فری که از قبل گرم کرده اید، ٢٠ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید. بعد هم چند دقیقه گریل را روشن کنید تا روی نانها طلایی شود.