انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود
سرخط خبرها

انجام تست سریع کرونا (رپید) در مطب‌ها + قیمت و جزئیات

  • کد خبر: ۶۹۰۰۳
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۰
انجام تست سریع کرونا (رپید) در مطب‌ها + قیمت و جزئیات
معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی کشور: با درخواست خود بیمار این امکان را فراهم کردیم که بتوانند در مطب‌ها تست رپید کرونا را انجام دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد جهانگیری، درباره انجام تست کرونا در مطب‌های پزشکی، گفت: اقدامی که در این زمینه انجام دادیم، در جهت تشخیص زودرس بوده است. به طوری که امکان انجام تست فقط در مراکز بهداشتی نباشد و دسترسی بیشتری به تست اتفاق افتد. بر این اساس با تمهیداتی که انجام دادیم، قیمت تمام شده هر تست را احصاء کردیم، تخفیفی هم روی آن از سوی شرکت‌ها گذاشته شده و آن را به مطب‌هایی که بیمار می‌پذیرند داده‌ایم.

وی با بیان اینکه تست موجود در مطب‌های پزشکی، تست رپید است، افزود: در تست رپید پاسخ مثبت ارزشمند است. به ویژه خوب است که این تست در افرادی که در معرض کرونا بوده‌اند، انجام شود. در حال حاضر تست رپید در شبکه‌های بهداشت، پایانه‌ها و مرز‌ها انجام می‌شود. حال خوب است که وقتی افراد به بیمارستان‌ها و به ویژه مطب‌ها مراجعه می‌کنند، نیز دغدغه‌ای نداشته باشند؛ بنابراین این امکان را فراهم کردیم که در صورت درخواست خود بیماران، بتوانند تست رپید را در مطب‌ها انجام دهند. در این صورت دیگر بیمار برای انجام تست به جای دیگری ارجاع نمی‌شود و فرآیند انجام تست و پاسخ دهی هم ۱۵ دقیقه طول می‌کشد.

 

قیمت تست سریع در مطب های پزشکی

جهانگیری ادامه داد: بنابراین هماهنگی‌هایی را به وجود آوردیم که امکان انجام رپید تست کرونا در مطب‌ها طبق پروتکلی که سازمان نظام پزشکی با معاونت بهداشتی وزارت بهداشت و با تایید معاونت درمان داشته، فراهم شود؛ بنابراین در مطب‌های رسمی این اقدام انجام می‌شود. آموزش‌های لازم هم به پزشکان ارائه شده و در عین حال تعرفه آن را هم مشخص کردیم که کمتر از تعرفه آزاد است و از شرکت‌ها تخفیف گرفته شد و ۳۰ تا ۴۰ درصد زیر قیمت تعرفه آزاد است.

وی تاکید کرد: ابتدا ما در نظام پزشکی پیشنهاد دادیم که انجام این تست در مطب‌ها رایگان باشد و اعلام کردیم که اگر کیت‌ها را به صورت رایگان به ما دهند، ما هم رایگان انجام می‌دهیم، اما امکان‌پذیر نشد. بر این اساس اکنون قیمت انجام هر تست در مطب‌ها حدود ۶۰ هزار تومان برآورد شده است. یعنی هر بیماری که تمایل داشته باشد، با پرداخت ۶۰ هزار تومان می‌توانند در مطب‌ها تست رپید کرونا را انجام دهند.

وی گفت: ما این امکان را فراهم کردیم، اما مطب‌ها اگر خودشان داوطلب باشند، می‌توانند نسبت به انجام تست رپید کرونا برای بیمارانی که تمایل به انجام آن دارند، اقدام کنند. البته اقدامی اجتماعی است که به ویژه در این دوره گذاری که باید با واکسیناسیون به تدریج ایمنی ایجاد شود، مناسب است. به هر حال به نظر می‌رسد که تا پایان امسال به یک واکسیناسیون کامل نخواهیم رسید و باید چنین اقداماتی را انجام دهیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->