بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟
سرخط خبرها

دوز اول واکسن برکت به تمام داوطلبان تزریق شد

  • کد خبر: ۷۱۳۳۸
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۹
دوز اول واکسن برکت به تمام داوطلبان تزریق شد
مدیر اجرایی پروژه واکسن "کووایران برکت" با بیان این‌که تزریق دوز اول واکسن کوو ایران برکت به ۲۰ هزار داوطلب فاز سوم انجام شده، گفت: در طول مطالعه حدود ۲۸ بار با هر داوطلب تماس گرفته خواهد شد و پیگیری داوطلبان تا یکسال ادامه پیدا می‌کند.
به گزارش شهرآرانیوز، سید رضا مظهری با بیان اینکه فاز سوم مطالعه بالینی واکسن "کوو ایران برکت" رو به اتمام است، اظهار داشت: تمام ۲۰ هزار نفر داوطلب، اولین دوز واکسن برکت را در فاز مطالعاتی دریافت کرده‌اند. همچنین برای نیمی از شرکت‌کنندگان در مطالعه نیز تزریق نوبت دوم انجام گرفته است. البته لازم به توضیح است که پیگیری وضعیت داوطلبان تا یکسال ادامه خواهد داشت.

مطالعه بالینی در ۶ شهر کشور اجرا شد

وی با بیان اینکه این مطالعه بالینی در شهر‌های تهران، مشهد، شیراز، کرج، اصفهان و بوشهر انجام شده است، افزود: گروهی متشکل از پزشکان و پیراپزشکان در تهران و شهرستان‌ها برای مدیریت، هماهنگی و ارزیابی افرادی که واکسن را دریافت کرده‌اند در سامانه ۴۰۳۰ در حال فعالیت هستند که مستمراً وضعیت داوطلبان را پیگیری می‌کنند.

کوو ایران برکت مجوز مصرف اضطراری را دریافت کرده است

مظهری با تأکید بر این که واکسن "کوو ایران برکت" مجوز مصرف اضطراری را دریافت کرده است، تصریح کرد: در طول مطالعه ۱۵ مرکز برای تزریق واکسن برکت به داوطلبان در مشهد و شیراز و اصفهان، یک مرکز جامع در بوشهر و یک مرکز با ۸ لاین در کرج و ۵ مرکز هریک با ۶ لاین در تهران برای ارزیابی پزشکی، آزمایش و تزریق واکسن به داوطلبان داشته‌ایم.

واکسن برکت از نظر نوع عوارض در سطح استاندارد‌های علمی است

مدیر اجرایی پروژه واکسن "کووایران برکت"خاطرنشان کرد: در طول مطالعه حدود ۲۸ بار با هر داوطلب تماس گرفته خواهد شد و پیگیری داوطلبان تا یکسال ادامه پیدا می‌کند و اگر فردی پس از تزریق واکسن کرونا نیازمند ارجاع به مرکز درمانی باشد تمام هماهنگی‌ها برای انتقال او انجام می‌شود، البته نتایج حاصل از انجام مطالعه تا این زمان نشان داده است که تزریق واکسن کوو ایران برکت از نظر ایمنی زایی و نوع و شدت عوارض در سطح قابل قبول و استاندارد‌های علمی است.

پایان داوطلب گیری در تمام شهر‌ها

وی در پایان متذکر شد: داوطلب گیری در تمام شهر‌ها به پایان رسیده است.
 
منبع:تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->