اعترافات تکان دهنده عاملان قتل پسر جوان در جنوب تهران| مشروبات الکلی مصرف کرده بودیم قتل پیرمرد تهرانی توسط همسایه| نزاع بر سر زباله خون به پا کرد آلودگی صوتی بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد تبلیغات کلاهبرداری در فضای مجازی را بشناسید «اضطراب دیابت» با افزایش خطر مشکلات سلامت روان همراه است واژگونی سمند در جاده نیشابور به مشهد با پنج مجروح حریق کابین آسانسور در مجیدیه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) هشدار اورژانس مشهد: گرمازدگی شدید می‌تواند منجر به فوت شود نجات چهار شهروند از حادثه حریق منزل مسکونی در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) مرگ پیرمرد ۷۰ ساله بر اثر کتک خوردن از پسر همسایه! قتل جوان ۳۰ ساله بر سر ارث پدر رفیقش| قاتل اعدام شد زلزله ۴.۶ ریشتری قلعه قاضی را در نزدیکی بندرعباس لرزاند باز هم رکورد گرم‌ترین روز ثبت‌شده در تاریخ شکسته شد افزایش ۲۳ درصدی مصرف آب در پی گرمای کم‌سابقه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) غلظت خون را جدی بگیرید پلیس مبارزه با مواد مخدر ۳۳ کیلوگرم موادمخدر و روانگردان را در پایتخت کشف کرد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه می‌رسد با روش‌های مختلف فریز کردن رب گوجه‌فرنگی خانگی آشنا شوید جزایر گرمایی چیست؟ سه‌گانه خون بار سلطان صاحب‌قران | مروری بر حادثه ترور ناصرالدین‌شاه اختصاص ۳هزار کلاس درس به اسکان زائرین در مشهد باشگاه پشت میزنشین‌ها | چند حرکت ورزشی مخصوص کارمندان
سرخط خبرها

فوت و فن درست کردن مرغ کنتاکی

  • کد خبر: ۷۱۹۴۱
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۰
فوت و فن درست کردن مرغ کنتاکی
روش پخت مرغ کنتاکی با مرغ سوخاری معمولی تفاوت چندانی ندارد و مهم‌ترین چیزی که باعث می‌شود این غذا به محبوبیت برسد این است که از یک ادویه ترکیبی خوشمزه در پودر سوخاری آن استفاده می‌شود. این غذا را طبق دستور ما درست کنید و لذت ببرید.
به گزارش شهرآرانیوز، مرغ کنتاکی از غذا‌های خوشمزه و پرطرف داری است که بیشتر بچه‌ها عاشق آن هستند. این غذای ساده خیلی هم سریع پخته می‌شود و طعمی عالی دارد. در کشورمان به این غذای بین المللی کی اف سی یا مرغ سوخاری نیز می‌گویند.

تعداد: ۲۰ عدد
 
زمان تهیه:۳۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه مرغ کنتاکی:

مرغ متوسط: یک عدد
نمک: به میزان لازم
ادویه سوخاری: یک بسته
روغن سرخ کردنی: به میزان لازم

طرز تهیه مرغ کنتاکی:

مرغ‌ها را پس از شست وشو به صورت جوجه یا بیست تکه خرد کنید و بگذارید آبش گرفته شود. سپس به مرغ‌ها کمی نمک بزنید.
 
مرغ کنتاکی

مرغ‌ها را درون سینی بچینید، ۲ طرف آن آرد سوخاری بزنید و بگذارید به همان حالت یک ربع استراحت کند.
 
مرغ کنتاکی

مرغ‌ها را یکی یکی درون روغن داغ سرخ کنید و روغن اضافی آن را بگیرید.
 
مرغ کنتاکی


نکته
این نوع مرغ با سس سیر خیلی خوشمزه‌تر می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->