گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت علت اصلی گرانی گوشت و مرغ، نبود پیش‌بینی در واردات نهاده‌های دامی است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد
سرخط خبرها

خودرو تارا ایران خودرو چند روز آینده عرضه می‌شود + جزئیات

  • کد خبر: ۷۲۴۱۷
  • ۰۸ تير ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۴
خودرو تارا ایران خودرو چند روز آینده عرضه می‌شود + جزئیات
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو از آغاز اجرای تعهدات خودروی تارا ظرف چند روز آینده خبر داد و گفت: تارا با گیربکس اتوماتیک در شهریور ماه تحویل مشتریان خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، فرشاد مقیمی در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری میان سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران ایران (ایدرو)، شرکت‌های خودروسازی ایران خودرو و سایپا با بنیاد شهید و امور ایثارگران و بانک مرکزی؛ ضمن تکریم مقام شهدا و جانبازان و بزرگداشت روز شهدای هفتم تیر، به رشد ۲۲ درصدی تحویل خودرو به مشتریان از ابتدای امسال تا هفته نخست تیرماه، نسبت به مدت مشابه سال قبل اشاره و عنوان کرد: از ابتدای امسال، حدود ۱۲۰ هزار دستگاه خودروی سواری در ایران خودرو تولید شده است.
وی با اشاره به افزایش دو برابری تولید خودروی تجاری نیمه‌سنگین و سنگین در سال جاری نسبت به سال قبل، افزود: از ابتدای امسال تا روز هفتم‌تیرماه هزار و ۱۳۲ دستگاه خودروی سنگین و تجاری با افزایش چهار برابری محصولات داخلی تولید شد، این عدد در مدت مشابه سال گذشته ۶۱۱ دستگاه بوده است؛ برنامه پیش بینی شده برای تولید سال ۱۴۰۰، حدود چهار برابر عملکرد سال گذشته خواهد بود.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با اشاره به رشد تولید در خودرو‌های باری و مسافری بیان کرد: از زمان شروع نهضت داخلی سازی قطعات و آغاز تولید اتوبوس، تولید این محصول را از ۵۸ هزار یورو ارزبری به ۴۴ هزار یورو رساندیم و در سال ۱۴۰۰ نیز برنامه کاهش این میزان به ۳۳ هزار یورو را هدفگذاری کرده‌ایم که تا به امروز توانستیم حدود ۱۳ میلیون یورو از این رقم را محقق کنیم.
وی با اشاره به ظرفیت و توانمندی ایران خودرو دیزل در تامین خودرو‌های حمل و نقل عمومی، ابراز امیدواری کرد ایران خودرو بتواند نیازمندی‌های کشور در این حوزه را مرتفع کند.
به گفته مقیمی، تولید انبوه گیربکس نیمه اتوماتیک از شهریورماه و هم زمان با هفته دولت آغاز خواهد شد و خودروی مجهز به این گیربکس نیز از آبان ماه به مرحله تولید خواهد رسید.
گفتنی است، این مراسم در محل وزارت صمت و با حضور علیرضا رزم حسینی، وزیر صمت، محسن صالحی نیا، معاون وزیر صمت، سعید اوحدی، رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران و نیز سرپرست بانک مرکزی برگزار و تفاهم نامه همکاری میانه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو)، شرکت‌های خودروسازی ایران خودرو و سایپا با بنیاد شهید و امور ایثارگران و بانک مرکزی به امضا رسید.
به موجب این تفاهم نامه، هماهنگی و همکاری در واگذاری ۳۰ هزار دستگاه خودرو به صورت اقساط پنج ساله به جانبازان، خانواده‌های معظم شهدا و مدافعین حرم توسط دو شرکت خودروسازی ایران خودرو و سایپا با هدف تسهیل در تردد جانبازان و خانواده‌های معظم شهدا صورت خواهد گرفت.
سهم گروه صنعتی ایران خودرو از مجموع خودرو‌های تحویلی، ۱۸ هزار دستگاه از شش محصول پر فروش شامل پژو ۲۰۶ تیپ دو، پژو پارس TU۵، سورن‌پلاس، رانا‌پلاس، دنا پلاس اتوماتیک و سمند ال ایکس است.

منبع: ایکوپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->