همه چیز درباره درگیری‌های مرزی کامبوج و تایلند | زخمی کهنه دوباره سر باز کرد اعتراف رسانه آمریکایی: برای رهگیری ۱۴ موشک ایرانی به العدید، ۳۰ موشک پدافندی شلیک شد شمار شهدای غزه به ۵۹ هزار و ۷۳۳ نفر رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: محرومیت تاریخی زنان از حضور تبلیغی یک پروژه سیاسی سرکوب‌گرانه بود | تبلیغ؛ مهمترین محور خدمت به امام زمان (عج) دست‌مریزاد آقای رئیس‌جمهور وزیر کشور دستور ویژه برای پیگیری ابعاد حمله تروریستی به دادگستری زاهدان صادر کرد وزیر کشور عراق: آماده استقبال از میلیون‌ها زائر اربعین هستیم جواب صریح دبیر مطبوعاتی سفارت ایران در باکو به اظهارات سخیف سفیر رژیم صهیونیستی هشدار مشاور پوتین درباره هر نوع تعرض به منطقه کالینینگراد روسیه نماینده سابق پارلمان رژیم اسرائیل: نتانیاهو در انتخابات آینده شرکت نخواهد کرد ویدئو | روایت تکان‌دهنده یک افسر آمریکایی از غزه: قتل غیرنظامیان با گلوله‌های تانک و خمپاره! مشهد میزبان دومین همایش دیپلماسی منطقه‌ای وزارت امور خارجه مکزیک هم قحطی گسترده در غزه را محکوم کرد عمار حکیم خواستار اقدام جدی سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب علیه جنایات صهیونیست‌ها شد سوءتغذیه شدید ۱۷ هزار کودک فلسطینی بر اثر گرسنگی نماینده مردم مشهد در مجلس: سیاست واحدی در زمینه مهاجرت وجود ندارد، نیاز به تقویت قوانین داریم| انحلال بانک آینده در دستور کار قرار دارد اعلام زمان ثبت‌نام نهایی داوطلبانِ انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی استاندار خراسان رضوی با آیت‌الله جعفر سبحانی دیدار کرد بررسی لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی در کمیسیون فرهنگی مجلس پزشکیان در جمع خبرنگاران در وزارت خارجه: دستگاه دیپلماسی در ایام جنگ ۲۴ ساعته پای کار بود + فیلم سخنگوی دولت عنوان کرد: پیمان ملی آب رسالت مشترک دولت و مردم پیشنهاد جدید تروئیکای اروپایی به ایران برای تاخیر در فعال‌سازی مکانیسم ماشه حبس ابد برای مرد عراقی به جرم تبلیغ رژیم صهیونیستی رئیس جمهور: برای ایجاد تغییرات باید نگاهمان را عوض کنیم | نیازمند تقویت روابط دیپلماتیک با کشورهای همسایه هستیم هشدار جدی پلیس به رانندگان متخلف در فضای مجازی عظیمی‌ راد: کمیسیون آموزش پیگیر حقوق، بیمه و قرارداد کار معین معلمان است حمله تروریستی به دادگستری زاهدان + جزئیات و فیلم (۴ مردادماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مقامات محلی افغانستان از تخلیه پایگاه بگرام بی‌اطلاع بودند!

  • کد خبر: ۷۲۹۱۱
  • ۱۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۶
مقامات محلی افغانستان از تخلیه پایگاه بگرام بی‌اطلاع بودند!
درحالی که آمریکا مدعی واگذاری پایگاه بگرام به نیروهای افغان است، یک مقام محلی گفت که این اقدام بدون هماهنگی با دولت افغانستان انجام شده است و حتی برخی از مردم عادی وارد این پایگاه شده بودند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «درویش رئوفی» فرماندار شهرستان بگرام افغانستان گفت که تخلیه پایگاه هوایی بگرام توسط آمریکا، بدون هماهنگی با مقامات افغان انجام شد و پیش از مطلع شدن دولت و اعزام نیرو به این پایگاه، برخی مردم عادی برای بردن وسائل وارد آنجا شده بودند.

 

رئوفی به «آسوشیتدپرس» گفت که اندکی پس از ترک این پایگاه توسط نظامیان آمریکایی، ده‌ها نفر وارد بگرام شدند، از دروازه‌های محافظت نشده هجوم بردند، چندین ساختمان را بهم ریختند و بعداً توسط نیرو‌های امنیتی دستگیر شدند.

 

وی تصریح کرد: آمریکایی‌‎ها بدون هیچگونه هماهنگی با مقامات شهرستان و یا دفتر والی این پایگاه را ترک کردند.

 

رئوفی ادامه داد که در حال حاضر نیرو‌های امنیتی افغان در کنترل داخل و خارج پایگاه هوایی بگرام هستند.

 

یک مقام ارشد وزارت دفاع آمریکا به سی‌ان‌ان گفته بود که روز جمعه ۱۱ تیر آخرین نظامیان آمریکایی پایگاه هوایی بگرام، بزرگترین پایگاه نظامی آمریکا در افغانستان را ترک کردند.

 

براساس جدول زمانی اعلام شده توسط جو بایدن، همه نظامیان آمریکایی باید تا ۱۱ سپتامبر (۲۰ شهریور) افغانستان را ترک کنند، اما براساس برخی گزارش‌ها روند خروج این نیرو‌ها تا هفته آینده تکمیل خواهد شد.

 

سی‌ان‌ان خروج بی سرو صدای آمریکا از بگرام را یک پیروزی نمادین برای طالبان دانست که نبردی بی‌امان را علیه نیرو‌های امنیتی افغان در سراسر این کشور به راه انداخته، این نیرو‌ها را عقب زده و شمار فزاینده‌ای از شهرستان‌ها را نیز به تصرف خود درآورده است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->